Vejledninger

Løs fejlkode RLC-1000 på Spectrum App via Roku

"Fejlkoden RLC-1000" vises, mens du prøver at streame Spectrum-kanalen på en Roku-enhed, og den udløses normalt på grund af en langsom internetforbindelse. Denne fejl angiver et problem, som enheden står over for, når den prøver at oprette forbindelse til dens servere.

Hvad forårsager "Fejlkoden RLC-1000" på Spectrum og hvordan fikser man det?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

 • Internetforbindelse:Roku kræver, at der oprettes en stabil internetforbindelse med sine servere for at kunne streame indhold fra kanaler. Men hvis din internetforbindelse ikke er stabil, eller den afbrydes ofte, kan denne fejl muligvis udløses. Det er også vigtigt, at internetforbindelsen giver tilstrækkelig hastighed til at kunne streame indholdet i en bestemt kvalitet. Dette kan også udløse en RGE-1001-fejl.
 • DNS-cache:I nogle tilfælde kan DNS-cachen, der er opbygget i routeren, være årsagen til, at denne fejl udløses. Denne cache gemmer vigtige oplysninger vedrørende routerkonfigurationer, og de kan undertiden blive korrupte, hvilket kan udløse denne fejl. Det er vigtigt, at denne cache ryddes, så routeren kan generere en ny.
 • Forældet kanal-app: Da alle kanaler skal installeres på Roku for at se dem, kan de undertiden blive forældede og stoppe streaming af indhold. Spectrum-kanalen er ingen undtagelse fra dette, og den skal opdateres regelmæssigt for at sikre, at den streamer normalt. Over tid bliver kanalappen muligvis forældet, og de nye serverkonfigurationer understøtter muligvis ikke den længere, hvorfor den skal opdateres.

Løsning 1: PowerCycling-enheder

Da den primære årsag til dette problem er opbygningen af ​​cache inde i enhederne, rydder vi cachen for alle enheder i sløjfen. Dette vil slippe af med eventuelle korrupte startkonfigurationer, mens DNS-cachen også fjernes fra routeren. For at aktivere enhederne:

 1. Tag stikket ud strømmen fra routeren, tv'et og enheden.
 2. Tryk på og hold nede "Strøm" knapperne på disse enheder i mindst 20 sekunder for at aflade den elektricitet, der opbevares af kondensatorer.
 3. Prop enhederne igen og drej dem PÅ.
 4. Vente for at få adgang, og kontroller, om problemet fortsætter.

Bemærk:Hvis du bruger Spectrum Wifi-tjenesten, skal du se i Spectrum Wifi Not Working-vejledningen for at tænde din router korrekt.

Løsning 2: Geninstallation af kanal

I nogle tilfælde kan Spectrum TV-kanalen være forældet, hvorfor denne fejl udløses. Undertiden sker den automatiske opdatering muligvis ikke for visse kanaler, og de kræver, at du opdaterer dem manuelt. For at gøre det:

 1. Åbn “Mine kanaler” fanen på din Roku.
 2. Rul ned til “Spectrum TV” kanal og tryk på ” * ”-Knappen på din Roku Remote.
 3. I indstillingerne, der vises, skal du markere "Fjern kanal" og tryk på "OKAY" på fjernbetjeningen.
 4. Naviger til “Roku Channel Store” ved hjælp af din Roku-fjernbetjening.
 5. Klik på "Søg" valgmulighed, skriv ind “Spectrum TV” og vælg "Installere" knap.
 6. Brug piletasterne og tastaturet på fjernbetjeningen, Log ind til kontoen
 7. Vælg "Jeg er enig" mulighed for at validere din aftale med deres vilkår og betingelser.
 8. Start kanalen og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Kontakt kundesupport

Dette problem kan også relateres til en serviceblokering i slutningen af ​​Roku, eller det kan skyldes manglende support fra Spectrum Channel. Derfor anbefales det, at du tjekker ind med Roku's kundesupport og informerer dem om det nøjagtige problem, du står over for. De sender enten en ingeniør for at løse dit problem eller kontrollere for eventuelle serviceblokeringer i deres ende.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found