Vejledninger

Fix: Manglende hukommelse på linje 1

Denne mystiske fejl har tendens til at dukke ud af ingenting og irritere dig ved at dukke op i din browser. Fejlen i sig selv skader ikke din computer, og du kan nemt klikke på Esc-knappen for at undgå at se denne fejl. Problemet er, at det sker konstant, og det betyder, at der er noget galt.

Der er flere ting, du kan gøre med hensyn til denne fejl på din Windows-pc, så sørg for at prøve hver løsning, før du sætter dig ned på den endelige, vellykkede. Held og lykke!

Løsning 1: Deaktiver forskellige udvidelser og tilføjelser i din browser

Hvis visse udvidelser eller tilføjelser er blevet installeret uden din viden, kan en af ​​dem muligvis udløse følgende fejl med vilje, eller du har overbelastet din browser med unødvendige udvidelser, som kun bremser den. Den virkelige løsning ville være at rydde din browser og forberede den til bedre ydeevne.

Safari:

 1. Åbn din Safari-browser, og klik på Safari-menuen.
 2. Klik på Indstillinger ... og naviger til fanen Udvidelser, der skal vise alle udvidelser, der er installeret i din browser.

 1. Find de nye udvidelser, du muligvis har tilføjet, men hold øje med alle mistænkelige udvidelser, du måtte støde på.
 2. Fjern markeringen ved siden af ​​feltet "Aktiver udvidelse" for at deaktivere det, men det er bedre at afinstallere det ved at klikke på denne mulighed.

Google Chrome:

 1. Den nemmeste måde at åbne udvidelsesindstillinger i Chrome på er ved at navigere til dette link:
krom: // udvidelser

 1. Find den udvidelse, du vil slippe af med, og klik på knappen Fjern ved siden af ​​den for at fjerne den permanent fra Chrome.
 2. Genstart din browser.

Mozilla Firefox:

 1. Kopier og indsæt følgende link i din Mozilla Firefox adresselinje:
om: addons
 1. Naviger til panelet Udvidelser eller Udseende, og prøv at finde eventuelle mistænkelige udvidelser, som du ikke ved noget om.

 1. Slet det ved at klikke på knappen Fjern, og genstart din browser, hvis du bliver bedt om det.

Du skal også navigere til Start> Alle programmer> Tilbehør> Systemværktøjer og derefter finde “Internet Explorer (ingen tilføjelser). Åbn den, og kontroller, om det samme problem vises i denne version af Internet Explorer. Hvis det ikke gør det, skal du udføre følgende:

 1. Åbn Internet Explorer, vælg knappen Funktioner øverst til højre på siden, og vælg derefter Administrer tilføjelsesprogrammer.
 2. Vælg Alle tilføjelser under Vis, vælg det tilføjelsesprogram, du vil kontrollere, om det forårsager fejlen, og vælg Aktiver.

 1. Hvis fejlen begynder at vises, efter at du har valgt en tilføjelse, er det den, der skal fjernes helt fra din browser.

Hvis ovenstående trin ikke hjælper dig med dit Internet Explorer-problem, kan du prøve at nulstille det:

 1. Åbn Internet Explorer, vælg knappen Funktioner øverst til højre på siden, og vælg derefter Internetindstillinger.
 2. Naviger til fanen Avanceret, og klik derefter på indstillingen Nulstil. Marker afkrydsningsfeltet Slet personlige indstillinger, hvis du vil fjerne browserhistorik, søgeudbydere, acceleratorer, startsider og InPrivate-filtreringsdata. Dette anbefales, hvis du virkelig vil nulstille din browser, men at vælge denne er valgfri.

 3. I dialogboksen Nulstil Internet Explorer-indstillinger skal du klikke på Nulstil, og vent på, at Internet Explorer først finder anvendelse af standardindstillinger. Klik på Luk >> OK.

Når Internet Explorer er færdig med at anvende standardindstillingerne, skal du klikke på Luk og derefter klikke på OK.

Løsning 2: Afinstaller MSN på din pc

MSN er et andet program, der konstant forårsager disse typer problemer udover dine browsere. Fejlen vises oven på vinduerne, og problemet irriterer MSN-brugere så meget, at de besluttede at stoppe med at bruge det hele sammen. Hovedproblemet er, at fejlen undertiden vises, når MSN ikke engang er i brug, og det kan forhindre dig i at gøre andre ting på din computer.

Den eneste rigtige løsning er at enten geninstallere eller afinstallere MSN desktop app fuldstændigt og i stedet bruge online webbrowserversionen.

 1. Klik på Start-menuen, og åbn dit kontrolpanel ved at søge efter det ved blot at skrive med Start-menuen poen. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet i nederste venstre del af Start-menuen for at åbne appen Indstillinger, hvis du bruger Windows 10.

 1. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori i øverste højre hjørne og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 2. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc, så vent et stykke tid for at den kan indlæses
 3. Find MSN i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller / Reparer. Følg instruktionerne, der vises bagefter for at afinstallere det fuldstændigt.
 4. Når processen er afsluttet, skal du kontrollere, om problemet stadig vises, og overvej at skifte til webbrowser-appen i stedet.

Løsning 3: Forøg sidefilen på din pc

Sidefilen er en slags en sidste mulighed, hvor Windows går til, når den løber tør for fysisk RAM-hukommelse. Når din hukommelse bliver opbrugt, bruger systemet dette optagne plads på din harddisk for at frigøre mere RAM til de apps, der bruges aktivt.

Bemærk, at din harddisks hastighed er meget langsommere end RAM, så at øge sidefilen i høj grad er næsten ikke det samme som at tilføje ny fysisk hukommelse, men det kan hjælpe, og brugere har bekræftet, at tilføjelse af mere fysisk hukommelse på deres pc'er hjalp med at løse fejlkoden 12.

 1. Højreklik på ikonet Denne pc, som normalt findes på skrivebordet eller i dine biblioteker, og vælg indstillingen Egenskaber.

 1. Klik på linket Avancerede systemindstillinger til højre for vinduet, og naviger til fanen Avanceret.
 2. Under sektionen Ydelse skal du klikke på Indstillinger og navigere til fanen Avanceret i dette vindue.

 1. Klik på Skift under sektionen Virtuel hukommelse. Hvis afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk administrering af personsøgningsfilstørrelse for alle drev" er markeret, skal du fjerne markeringen fra det og vælge den partition eller det drev, hvor du vil tilføje mere personsøgningsfilhukommelse.
 2. Når du har valgt den rigtige disk, skal du klikke på alternativknappen ud for brugerdefineret størrelse og vælge den indledende og den maksimale størrelse. Tommelfingerreglen til at løse problemet med denne fejl er at tildele to gigabyte ekstra, end du allerede har brugt. Sørg for at indstille den indledende og maksimale størrelse til den samme værdi.

 1. Anvend ændringerne, og åbn spillet. Prøv at gemme dine fremskridt, og kontroller, om dit problem er løst.

Løsning 4: Scan din pc for vira

Der er nogle ondsindede apps, der er velkendte for at forårsage denne type fejl, og det er godt at vide, at du skal scanne din computer i tilfælde af, inden noget andet går galt med din computer.

Det bedste valg er at slippe af med ondsindede apps ved at bruge Malwarebytes Anti-Malware, som er et fantastisk antivirusværktøj med en gratis prøveversion. Heldigvis behøver du ikke programmet, når du har løst dette problem, så sørg for at downloade den gratis prøveversion herfra.

 1. Find den fil, du lige har downloadet, og dobbeltklik på den for at åbne den.
 2. Vælg hvor du vil installere Malwarebytes, og følg instruktionerne, der vises på din computer for at fuldføre installationsprocessen.

 1. Åbn Malwarebytes, og vælg Scan-indstillingen, der er tilgængelig på applikationens startskærm.
 2. Værktøjet vil starte sin opdateringstjeneste for at opdatere sin viradatabase og derefter fortsætte med scanningen. Vær tålmodig, indtil processen er færdig, hvilket helt sikkert kan tage et stykke tid.

 1. Genstart computeren, når processen er slut, og kontroller, om du stadig modtager pop op-vinduet

Bemærk: Du bør også bruge andre værktøjer, hvis du helt sikkert kan fortælle, hvilken type malware du har på din pc (ransomware, junkware osv.), Da et værktøj ikke registrerer alle typer ondsindede apps.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found