Vejledninger

FIX: Office 2003-opdateringsfejl 0x80096004 (KB907417)

Fejl 0x80096004 vises på grund af fejl i certifikatet, når du prøver at opdatere Office 2003, især for brugere af Windows 8.1 og Windows 10, da Office 2003 er ret gammelt og ikke fuldt kompatibelt med dem, som denne situation viser sig. Denne fejl optrådte også i andre situationer og med andre opdateringer, og grundårsagen er den samme for alle.

Du får muligvis dette med både en ny installation af Office 2003 eller med en ældre installation, når du prøver at downloade en opdatering til den, f.eks. KB907417samt et par andre opdateringer, der har dette problem. Ting, der kan ske, er opdateringerne mislykkedes, og Office-apps kan også fryse under brug. Du kan ikke bruge dem eller opdatere dem, før du har løst dette problem.

Heldigvis er løsningen på dette lige så let som at downloade opdateringen manuelt, så læs videre for trinene til, hvordan du gør det.

Bemærk, at det kan ske, at du har brug for installations-cd'en til Office, så det ville være rart, hvis du havde den med dig, når du prøver dette.

  1. Klik på (her) og download KB907417-opdateringen.
  2. Gå til din Downloads mappe og Dobbeltklik det eksekverbar fil der installerer opdateringen. Følg guiden, indtil opdateringen er installeret.
  3. Du får muligvis en fejl om, at installationsprogrammet mangler en fil under installationen. Dette er sandsynligvis en af ​​de filer, der er der, mens du installerer Office, og fjernes derefter, når opsætningen er færdig. For at løse dette kan du isæt installations-cd'en. Installationsprogrammet fortsætter og afslutter installationen af ​​opdateringen.

De ovennævnte trin løser problemet og downloader den opdatering, du ellers ville kæmpe med. Følg dem nøje, så får du Office 2003 til at køre på ingen tid.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found