Vejledninger

Fix: No Man's Sky Stuck on Loading Shaders

No Man's Sky er et eventyroverlevelsesspil, og dets frigivelse på tværs af platforme udløste en masse forventning i gaming-samfundet, hvilket førte til høje forventninger fra fans, der forventede, at spillet skulle være så omfattende som lovet, men det leverede ikke rigtig videre det helt.

For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter om, at spillet sidder fast på “indlæser shaders”Fase i indlæsningsskærmen. I denne artikel vil vi informere dig om nogle af årsagerne til problemet og give dig levedygtige løsninger, der vil sikre fuldstændig udryddelse af problemet.

Hvad får No Man's Sky til at sidde fast i "Loading Shaders"?

Årsagen til problemet kunne ikke specificeres, men ifølge vores rapporter fandt vi et par ting, der generelt forårsagede problemet, som er:

 • Shader-cache:Det er muligt, at shader-cachen kan blive beskadiget. Shader Cache bruges under indlæsning af shaders, men den kan automatisk regenereres, hvis den mangler. Når det er beskadiget, forsøger spillet imidlertid at indlæse den samme cache og forårsager derfor problemet
 • Tilstande:Der er adskillige mods tilgængelige til spillet, som kan forbedre gameplayet eller endda det visuelle. Hvis mods ikke opdateres til at understøtte den nyeste version af spillet, eller hvis spilversionen ikke er i tråd med mods, kan dette problem udløses.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi bevæge os frem mod løsningerne.

Løsning 1: Sletning af Shader-cache

Shader Cache bruges under indlæsning af shaders, men den kan automatisk regenereres, hvis den mangler. Imidlertid forsøger shader-cache, når det er ødelagt, at indlæse den samme cache, hvilket forårsager problemet. I dette trin sletter vi den skyggecache, som:

 1. Navigere til dit spil installation folder
  C: \ SteamLibrary \ steamapps \ common \ No Man's Sky \ GAMEDATA \ SHADERCACHE
 2. Nu slet hver fil derinde
 3. Spillet bliver nu tvunget til at skabe nyt ShaderCache når den åbnes.
 4. Forsøge at Løb spillet

Dette løser dit problem, hvis ShaderCache i spillet blev ødelagt

Løsning 2: Fjernelse af mods

Der er adskillige mods tilgængelige til spillet, som kan forbedre gameplayet eller endda det visuelle. Hvis mods ikke opdateres til at understøtte den nyeste version af spillet, eller hvis spilversionen ikke er i tråd med mods, kan dette problem udløses. Derfor foreslår vi dig at prøve at indlæse spillet uden nogen anvendte mods. At gøre det

 1. Navigere til
  C: \ SteamLibrary \ steamapps \ common \ No Man's Sky \ GAMEDATA \ PCBANKS
 2. Slet alle Mod Filer, som du kopierede derinde for at installere modet.

  Bemærk:Slet ikke andre filer undtagen dem, som du tilføjede efter installation af spillet for at bruge Mods. Da alle de andre filer her er vigtige spilfiler, som spillet har brug for for at kunne køre ordentligt

 3. Prøv nu at Løb spillet.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found