Vejledninger

Bedste bundkort til Intel Core i7-6700k at købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste bundkort til Intel Core i7-6700k at købe i 2020

Bedste bundkort til Intel Core i7-6700k at købe i 2020

Af Bill Wilson den 12. juni 2020 9 minutter læst

Skylake i7 6700k med sine 4 kerner og 8 tråde gør et godt stykke arbejde ved håndtering af 4K 60-spil, men først kommer valget af bundkort. Valg af bundkort betragtes tilsyneladende som en sekundær sag sammenlignet med sige ved at bestille den mystiske spilmus, der vil forbedre dit mål 10 gange.

Men dette kunne ikke være længere væk fra sandheden. Uden det rigtige valg vil din rig blive holdt op som ren gelé og ikke levere toppræstationer. Så vi er gået videre og har samlet en liste over 5 bundkort med LGA 1151-stik til din Skylake-processor, som giver dig mulighed for at udnytte og bruge maksimal funktionalitet.

1. ASUS ROG Maximus IX Extreme

Ekstrem ydeevne

 • Forudmonteret I / O-skærm
 • Overclocking stabilitet
 • RGB Aura-synkronisering
 • Ingen quad SLI eller CrossFireX
 • Blød slange

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z270 | Grafikoutput: HDMI / VGA / UHD | Lyd: SupremeFX S1220 | Trådløs: MU-MIMO 802.11AC | Formfaktor: E-ATX

Tjek pris

Asus ROG Maximus IX Extreme blev afsløret ved 2017 CES og er den første til at have en integreret vandkøling monoblok. Asus er udviklet i samarbejde med Bitspower og har gjort overclocking til en tur i parken for alle entusiaster derude. Den forudinstallerede monoblok leveres med en indbygget flowhastighedsmåler sammen med en lækagedetektor, der udløser en konfigurerbar nedlukningstimer, hvis det er nødvendigt. Bitspower monoblok tillader afkøling af CPU, VRM'er og M2 samt for at forhindre SSD-kvælning.

Bygningen, så æstetisk som den er, er også robust med metallisk afskærmning på dens slots og kobberbelagte kanter for fuld beskyttelse. Du får 3x PCI-E 3.0x slots og kan som et resultat underholde dine tovejs SLI og trevejs CrossFireX drømme med dette kort. Dobbeltkanalshukommelsesslots understøtter op til 64 GB DDR4 RAM, hvilket giver dig op til 4133 MHz hastighed. Til denne pris giver Asus også et forudbygget WiFi-modul til tilslutning.

Asus har ikke sparet nogen omkostninger ved at gøre det så tiltalende, som de kunne. Det store spektrum af farver med RGB-lysene er bare det kirsebær på toppen, du har brug for med ROGs unikke slanke design. AURA sync giver dig mulighed for at fordybe dig fuldt ud i domænet og tage fuld kontrol, hvilket får din rig til at se så attraktiv som muligt ud med den endeløse strøm af farver. Tilføj det med muligheden for at synkronisere farveskemaet med Aura sync-aktiverede produkter og spil, og du er indstillet.

Tilføjelsen af ​​USB 3.1-porte er en pæn funktion, der cementerer dit køb med potentialet for fremtidige opgraderinger i disse porte. Lydbåsen, bemærker du, har ingen standardfarver på dens stik. Det skyldes, at lydstikene på Maximus IX Extreme er RGB-farvekodede, som lyser op svarende til de rigtige ben.

Dette korts dobbelte BIOS-kapacitet er en ekstra fordel. Hvis behovet opstår, giver BIOS-backup'en dig mulighed for at vende tilbage til din tidligere version uden at lide nogen skade. 5-vejs teknologien gør det nemt at overklokke - med blot et klik på en knap kan du overklokke ved hjælp af de foruddefinerede konfigurationer.

Audiochippen er der for yderligere at give dig den skarpe lyd, du leder efter, der hjælper dig med at fordybe dig i miljøet i spillet. Asus gik virkelig ud med deres fremragende indbyggede lyd, så du kan tilpasse og automatisk indstille forskellige applikationer. Denne chip leverer en enestående 120dB SNR på line-out-forbindelserne.

Vandkøling monoblok er uden tvivl den bedste funktion ved dette bundkort, men med den ekstra montering kommer prisen på størrelse at betale. Maximus IX Extreme's formfaktor gør den lidt større end den almindeligt anvendte, og derfor skal brugerne være ekstra forsigtige, når de vælger et tårn.

Mens Maximus IX Extreme vil tilfredsstille alle de ekstreme overclocking-entusiasters ønsker, vil det vise sig at være en overkill for brugerne, der bare ønsker at udnytte deres CPU-strøm, som den er. Det kombineret med det faktum, at det er ekstraordinært pænt, skulle få de ikke-OC-brugere til at tænke to gange om købet. På trods af dette viser ROG Maximus IX Extreme sig uden sidestykke og leverer som ingen andre.

2. GIGABYTE AORUS GA-Z270X Gaming 7

Bedste RGB-belysning

 • Fejlbehæftet Killer LAN-software
 • Thunderbolt 3-kompatibilitet
 • Forudindstillinger af Glitchy-software
 • USB-opstart er besværligt
 • Tilfældig støj i hovedtelefonstikket

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z270 | Grafikoutput: HDMI / DP | Lyd: Creative Sound Core 3D | Trådløs: Ikke relevant | Formfaktor: ATX

Tjek pris

Indtil nu var Aorus reserveret som en separat enhed under Gigabyte, der var ansvarlig for gaming-bærbare computere. Imidlertid er Aorus nu sprunget ind på den stadigt skiftende og dynamiske spilvogn og udvidet deres horisonter fra bare gaming-bærbare computere. Aorus 'innovation og lidenskab for spilindustrien har produceret GA-Z270X-Gaming 7 bundkortet, som har nået vores liste med nummer 2.

Når vi går ind for at se nærmere på dette kort, er der 4x DDR4 dual-channel hukommelsesslots, som kan give op til 4133MHz (OC). Der er også understøttelse af ECC-hukommelse, som muliggør detektion og korrektion af almindelige former for intern hukommelseshindringer. Z270X bruger, ligesom de tidligere Gigabyte-kort, 15 mikrotommer forgyldt stik til at udnytte maksimal kontakt og dermed ydelsen til CPU'en.

Forstærkningen af ​​PCI-E Express, hukommelsesslots og de tilføjede finesser, der er lette at diagnosticere, er bonuspoint. Z270X bruger det meget godkendte standardiserede 8 + 3 (8 for core og 3 for GPU) fasedesign til strøm. Dobbeltkølelegemer forbundet med et kobberrør dækker MOSFET'erne. Lige ved siden af ​​SATA-porte er en anden solid køleplade ansvarlig for køling.

Den anvendte operationelle forstærker tilbyder en imponerende 120dB SNR. På bagsiden leverer I / O-stik, Aorus sammen med standard USB- og lydstik, også 2 USB 3.1-porte.

Gigabyte BIOS ender med at levere mere spænding til Vcore end hvad der kræves, hvilket resulterer i en 94 Celsius temperatur. Dette vil medføre kvælning og som et resultat reducerede urhastigheder. Dette tilbageslag kan løses manuelt, men med en pris og et mærke som dette ville du forvente, at Gigabyte ikke havde fået det glidet forbi under deres næse.

Løs temperaturreguleringen manuelt, og du har et solidt, robust og velstruktureret bord at arbejde med. Gigabyte, med let OC, følger, at også her giver brugerne foruddefinerede såvel som brugerdefinerede indstillinger at arbejde med. For hvad Z270X tilbyder, er Gigabyte også ganske generøs med deres pris. Dette bundkort er værdigt, og Aorus har vist sig at være værdige konkurrenter på bundkortmarkedet.

3. ASUS Z170 Pro Gaming

Stor værdi

 • Masser af USB3.0-porte
 • Overclocking med multiplikator kastes ikke ud af balance
 • Ikke-lodrette SATA-porte
 • BIOS-opdatering fungerer kun med Kaby Lake
 • Brugt PCB med lav styrke

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z170 | Grafikoutput: HDMI / DVI-D / RGB / DisplayPort | Lyd: Supreme FX 8 | Trådløs: Ikke relevant | Formfaktor: ATX

Tjek pris

Asus har foretaget nogle ændringer og taget et skridt tilbage fra det udsøgte design af deres ROG-serie. Z170 har muligvis ikke den prangende over de bedste mekanik, som Asus har taget med deres ROG Maximus, men dette bundkort har stadig gjort det til vores liste som nummer 3 med god grund.

Asus er i overensstemmelse med en ting i deres boards, maksimerer funktionalitet og inoperabilitet af deres bundkort med hensyn til hukommelse. Uanset om dette er et bundkort, der er rettet mod det almindelige spilfællesskab, gælder deres filosofi også her. Du kan være sikker på, at dette bundkort holder fast ved sit krav og fungerer med alle typer hukommelse, som du beslutter dig for.

Z170's 4x DIMM-slots er i stand til at understøtte maksimalt 64 Gigabit DDR4 RAM, der giver op til 3466 MHz hastighed. 10 + 1 digital fase VRM er ansvarlig for processoren og den integrerede GPU. En vigtig bonus er også tilføjelsen af ​​et par ekstra PCI-E 3.0-porte, der giver brugerne mulighed for at udnytte Quad-SLI og Quad CrossFireX Technologies. På netværkssiden giver Asus ROG GameFirst III dig mulighed for at indstille svarende til den netværksorienterede opgave, du skal udføre.

Z170 består af en lydchip med en utrolig 115 SNR stereoafspilningsoutput. Højkvalitets kondensatorer og OP-forstærkere parret med denne lydprocessor muliggør ubetydelig interferens under enhver lydcentreret oplevelse. ESD TVS-dioder beskytter komponenterne mod høje temperaturer, elektricitet og hjælper med at isolere signaler for at forhindre interferens.

Mens Z170 Pro Gaming tilbyder det fremragende sweet spot mellem ydeevne og pris, er æstetikken i selve tavlen et meget risikofrit, afprøvet og testet design i "gør det selv" -herredømmet. Det er relativt tilfredsstillende, da den sorte farve dog fungerer godt med næsten alle designs; tavlen mangler fleksibilitet og kontroller, som RGB-belysning tilbyder.

En anden funktion - eller mangel på funktion - der skiller sig ud er udeladelsen af ​​metalforstærkende plader på RAM-slots og PCIe-porte. Kølelegemerne er konstrueret ved hjælp af push-up ideologien i modsætning til den skruede struktur, som du ville finde i Asus's ROG-linje.

Asus Z170 Pro Gaming fungerer godt til at betjene de nye bygherrer såvel som de sæsonbestemte pc-entusiaster. Arkitekturen på dette bundkort er robust og en glæde at se på. Konstruktionen af ​​denne version af bundkortet var beregnet til den mere gennemsnitlige spilpopulation, men overklokning med dette er stadig en film og kan gøres med et tryk på en knap. Alle disse kombineret med den meget moderate pris gør det til et fænomenalt valg for alle niveauer af bygherrer.

4. MSI Z170A Krait Gaming 3X

Lav pris

 • Bang for buck ydeevne
 • Stabile temperaturer, mens de er overclocked
 • Solid PCB-design forhindrer bøjning
 • Nogle gange lav lydstyrke og tilfældige lydudskæringer
 • M.2 stick deaktiverer SATA 5 og 6

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z170 | Grafikoutput: HDMI / DVI | Lyd: Realtek ALC1150 Codec | Trådløs: Ikke relevant | Formfaktor: ATX

Tjek pris

Mens de tre bedste placeringer på denne liste er blevet overtaget af de mere avancerede og dyre bundkort, ser det ud til, at enhver samling, der er rettet mod spillerne, er ufuldstændig, medmindre man taler om behovene hos dem, der sidder i midten. MSI Z170A Krait Gaming er der for at klappe ryggen på alle dem, der ønsker den søde spilnektar, men ikke leder efter den entusiastiske, OC-drevne oplevelse. Så lad os se på, hvad MSI har at tilbyde til deres 30-års jubilæum.

Den nye serie af MSI-kort har nu låst op for Militærklasse 5. Hvad det grundlæggende betyder, er at de nye kort, inklusive Z170A Krait Gaming, nu kan modstå 5 gange mere temperaturstigninger, og komponenternes levetid er drastisk forbedret . Bortset fra dette har dette kort dual-channel 4 DIMM DDR4 slots, der giver op til 3600MHz. Placeringen af ​​M.2-porten er en, der skal roses, fordi dens strategiske placering får den til at drage stor fordel af CPU-ventilatorens luftstrøm.

MSI's storslåhed satte 2 USB 3.1, 2 USB 3.0 og 4 USB 2.0 og 2 CPU-ventilatorhoveder, som vil være nyttige, når du bruger en standard køleplade eller en væskekøler. De to køleplader vinkelret på hinanden dækker MOSFET'erne, men er ikke forbundet med hinanden på nogen måde. Spotlightet i designet tages dog af den store kølelegeme, der dækker Z170-chippen med enestående finish.

Til deres lyd bruger Krait Audio Boost 3 kombineret med OPA1652 operationelle forstærkere. Disse parret med Nahimic Audio-forstærkeren, og isolerede lydsælgere arbejder sammen om at levere en mere end anstændig SNR og indbygget lyd. Ved hjælp af 8-faset VRM-konfiguration pakker Z170A en ganske stor punch med sin lave pris.

Hvad der gik gennem ingeniørernes sind, når de designede placeringer af SATA-porte, er et mysterium. Havnene vender udad, hvilket mildt sagt er forvirrende med hensyn til kabeladministration. Som et resultat, medmindre dine kabeladministrationsfunktioner er perfekte, kan du muligvis ikke installere en anden GPU.

Krait besluttede at skære ekstra over de topfunktioner med denne model, men de er stadig lykkedes at levere et fantastisk bord med et meget venligt mærke på prisen. Z170A er et fremragende indgangspris, der er perfekt til spil, hvilket var meget godt, hvad Krait sigtede efter. Dette er et must-buy for dem, der ønsker at nyde de førsteklasses funktioner uden at bruge for meget kontanter og brænde et hul i lommerne. Det er solidt, gennemtænkt design sammen med dets enkle, men på en eller anden måde unikke sort / hvide design har tiltrukket mange spillere.

5. ASROCK Fatal1ty Z170 Gaming K4

Holdbare komponenter

 • Top of the line kondensatorer
 • Effektiv placering af SATA- og PCIe-slots
 • Audiostik foran er svære at nå
 • Ingen RGB-lys
 • Ingen support til Nvidia SLI

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Z270 | Grafikoutput: HDMI / DVD-D | Lyd: Realtek ALC1150 | Trådløs: Ikke relevant | Formfaktor: ATX

Tjek pris

At finde vej på nummer 5 på vores liste er ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4. På markedet for værdsatte drevne bundkort til de folk, der ønsker at læne sig tilbage og nyde noget afslappet spil, dukker navnet på dette bundkort helt sikkert op. Dette bord er designet til folk med et budget og har stadig et stort spark til det og leverer alle de vigtige funktioner, samtidig med at det opretholder sit fælles, men alligevel behageligt for øjet.

ASRock har talt meget om det og har nu implementeret de 12k Nichicon kondensatorer, som, som påstanden siger, varer ca. 20% længere end de andre avancerede kondensatorer i branchen. Det 10-fasede strømdesign med kølelegemerne på VRM og MOSFETS hjælper effektivt med at udføre kølejobbet. Purity Sound 3 er en pæn tilføjelse til den skarpe indbyggede lyd, der understøtter 7.1-lyd. Forstærkeren går op til 600 ohm for at køre selv de mest krævende hovedtelefoner.

Der er også en PS / 2-slot til det traditionelle fanatikere med tastatur og mus. Kortet består også af 3 PCIe 3.0-porte, og understøtter derfor CrossFireX. Med hensyn til hukommelsen, 4 DDR4 RAM-slots, der tilbyder 3866MHz, ved overclocked, til brugere, der ønsker at dyppe tæerne i noget mellemvægtig overclocking.

KillerLan E2400 Gigabit LAN-port levede som altid op til sine forventninger og var i stand til at udføre sit job uden at hindre samtidige internetorienterede opgaver. BIOS giver mulighed for nem, på farten overclocking-funktioner med foruddefinerede forudindstillinger. På trods af at kortet er målrettet til opsætninger med lavt budget, slipper ASRock ikke af designens robusthed. Selvom standardfarverne i rødt og sort er designet, gør konstruktionen af ​​designet (såsom kølelegemer, der skrues ind for at sikre holdbarhed) et ret sikkert arbejde. Nichicon-kondensatorerne og det sorte stofglas-printkort tjener til fremtidssikring af dette kort.

ASRock Z170 Gaming K4 mangler ikke let at ændre sammen med nogle andre heftige funktioner, du vil have til designet, men med det prisskilt er dette kort perfekt til de brugere, der ønsker at shoppe på pengene. Selv med en så lav pris som denne leverer Z170 ikke det, den lover, og står højt i junglen af ​​spilkæmperne.