Vejledninger

FIX: Sådan fjernes Candy Crush Saga fra Windows 10

Som mange andre applikationer kom Candy Crush Saga også forudinstalleret i Windows 10 på grund af dens massepopularitet. Det kan være en fornøjelse for dem, der spiller spillet eller måske prøver at spille det. Men for dem der ikke kan lide at knuse slik så meget, vil de sandsynligvis heller ikke lide Candy Crush Saga, der bare sidder der på deres computer og ser dens genveje overalt.

Da det er en af ​​de vigtigste apps i Windows 10, kan du ikke bare fjerne det fra Tilføj / fjern funktioner i kontrolpanelet. Selvom der er en lettere måde at afinstallere Candy Crush af Trykker på det Windows tast for at åbne menuen Start (Søg) og derefter typeCandy Crush Saga.

  1. I søgeresultaterne RetklikCandy Crush Saga og klik Afinstaller.
  2. Dette afinstallerer Candy Crush Saga. Du kan også afinstallere det ved hjælp af PowerShell. Tryk på Windows tast for at åbne menuen Søg (Start). Type PowerShell i det. I søgeresultaterne RetklikWindows PowerShell (IKKEWindows PowerShell ISE) og vælg derefter Kør som administrator.
  3. Skriv følgende kommando i Powershell, og tryk på Enter.Get-AppxPackage -Name king.com.CandyCrushSaga

  4. Efter at have kørt ovenstående kommando, vises den fulde detalje af Candy Crush Saga-appen. Kopi teksten ud for PackageFullName. Det vil ligne king.com.CandyCrushSaga_1.540.1.0_x86__khqwnzmzfus32.
  5. Efter kopiering afPackageFullName,skriv følgende kommando og udskift PackageFullName med den, du kopierede, eller med den viste.Fjern-AppxPackage PackageFullName
  6. Trykke Gå ind for at udføre det, og appen vil blive afinstalleret.