Vejledninger

Fix: Fejl ved åbning af fil til skrivning

Når du installerer et tredjepartsprogram på en Windows-computer, er der mange ting, der kan gå galt. Et af de mest almindelige problemer, som Windows-brugere står over for, når de prøver at installere tredjepartsprogrammer, er et problem, hvor installationen mislykkes, fordi Windows af en eller anden grund ikke åbner en fil, den skal skrive for at installere det pågældende program. Når dette problem opstår, informeres brugeren om, at installationen mislykkedes, og Windows spytter følgende fejlmeddelelse:

Fejl ved åbning af fil til skrivning

Dette specifikke problem er ikke bundet til nogen specifik version af Windows-operativsystemet - hver eneste version af Windows-operativsystemet, der i øjeblikket understøttes af Microsoft, er tilbøjelig til dette problem. Derudover er dette problem heller ikke bundet til noget specifikt program eller sæt programmer designet til Windows - det kan dybest set påvirke ethvert tredjeparts Windows-program og forhindre det i at blive installeret med succes. Ikke at være i stand til at installere et program, du ønsker eller har brug for på din computer, er absolut et væsentligt problem, men heldigvis er det ikke en ufixabel applikation. Følgende er nogle af de mest effektive løsninger, som enhver Windows-bruger, der er berørt af dette problem, kan bruge til at prøve at løse det og installere det berørte program med succes:

Løsning 1: Kør installationsprogrammet til programmet med administrative rettigheder

Hvis du har problemer med at installere en tredjepartsapplikation designet til Windows-operativsystemet, er den mest anbefalede fremgangsmåde at udføre installationen som administrator og se om det gør jobbet gjort. For at køre installationsprogrammet til det tredjeparts Windows-program, du prøver at installere som administrator, skal du:

 1. Naviger til, hvor .EXE-filen til installationsprogrammet for programmet er gemt.
 2. Find installationsprogrammet, og højreklik på det.
 3. Klik påKør som administrator i den resulterende kontekstmenu.
 4. Gå gennem installationsguiden ved at følge instruktionerne på skærmen og se om “Fejl ved åbning af fil til skrivning”Fejlmeddelelse løfter sit grimme hoved, mens installationen udføres med administrative rettigheder.

Løsning 2: Kør fejlfindingsværktøjet til kompatibilitet

Hvis du prøver at installere et tredjepartsprogram, der ikke er helt kompatibel med den version og iteration af Windows-operativsystemet, som din computer kører på, kan installationen mislykkes, og du muligvis ender med at se “Fejl ved åbning af fil til skrivning" fejl besked. Heldigvis har Windows dog fejlfindingsværktøjet til kompatibilitet til at kontrollere og forsøge at reparere kompatibilitetsproblemer med filer. For at køre kompatibilitetsfejlfinding skal du:

 1. Naviger til, hvor .EXE-filen til installationsprogrammet for det berørte program er gemt.
 2. Find installationsprogrammet, og højreklik på det.
 3. Klik påEjendomme i den resulterende kontekstmenu.
 4. Naviger tilKompatibilitetfanen.
 5. Klik påKør fejlfindingsværktøj til kompatibilitet.
 6. Klik påPrøv anbefalede indstillinger.
 7. Følg instruktionerne på skærmen, og følg fejlfindingsværktøjet til kompatibilitet helt til slutningen.
 8. Når kompatibilitetsfejlfinderen er færdig med at arbejde med sin magi, skal du prøve at installere den berørte applikation for at se, om problemet er løst.

Løsning 3: Skift sikkerhedstilladelser for installationsstedet

Du kan muligvis se “Fejl ved åbning af fil til skrivning”Fejlmeddelelse under forsøg på at installere et bestemt program, fordi sikkerhedstilladelserne til den installationsplacering, du har valgt til det, ikke tillader, at filer, der findes i det, skrives af din brugerkonto. Hvis det er tilfældet, skal du være i stand til at løse problemet ved at rette sikkerhedstilladelserne til det bibliotek, du prøver at installere det berørte program på. For at anvende denne løsning skal du:

 1. Naviger til installationsstedet for det berørte tredjepartsprogram.
 2. Højreklik på den mappe, du prøver at installere det berørte tredjepartsprogram til, og klik påEjendomme.
 3. Naviger tilSikkerhedfanen.
 4. Klik påRedigere….
 5. Klik påBrugere underGruppe eller brugernavne sektionfor at vælge det.
 6. Marker afkrydsningsfeltet forGive lov tilved siden afSkriveunderTilladelser til brugere.
 7. Klik påansøgeog derefter videreOkay.
 8. Genstartdin computer.

Når computeren starter op, skal du prøve at køre installationsprogrammet og se om “Fejl ved åbning af fil til skrivning”Fejlmeddelelse fortsætter.

Løsning 4: Skift avancerede sikkerhedstilladelser til installationsstedet

Hvis det bare ikke er nok at ændre de almindelige sikkerhedstilladelser til installationsplaceringen for at få arbejdet gjort, tager du endnu et skridt fremad og ændrer de avancerede sikkerhedstilladelser til installationsplaceringen. For at ændre de avancerede sikkerhedstilladelser til installationsplaceringen skal du:

 1. Naviger til installationsstedet for det berørte tredjepartsprogram.
 2. Højreklik på den mappe, du prøver at installere det berørte tredjepartsprogram til, og klik påEjendomme.
 3. Naviger tilSikkerhedfanen.
 4. Klik på Fremskreden.
 5. Klik påSkift tilladelserog klik derefter påTilføje.
 6. Klik påVælg en hovedstol.
 7. IIndtast et objektnavn for at vælge:felt, typeAlle sammen, Klik påTjek navneog klik derefter påOkay.
 8. UnderGrundlæggende tilladelser:skal du markere afkrydsningsfeltet ud forFuld kontrolog klik påOkay.
 9. På listen placeret direkte underTilladelsesposter: sektion, klik påAlle sammenliste for at vælge det og aktivere detErstat alle underordnede objekttilladelsesposter med arvelige tilladelsesposter fra dette objektmulighed.
 10. Klik påansøgeog derefter videreOkay.
 11. Genstartdin computer.

Vent på, at computeren starter op, og prøv derefter at installere det tredjepartsprogram, du tidligere havde problemer med at installere for at se, om problemet er løst.

Løsning 5: Deaktiver kontrol af brugerkonti

DetBrugerkontokontrolSelvom en sikkerhedsfunktion indbygget i Windows-operativsystemet til at beskytte brugerne, kan det undertiden forårsage mere skade, end det gør godt, og forårsage installation af visse tredjepartsprogrammer til at mislykkes medFejl ved åbning af fil til skrivning”Fejlmeddelelse er et eksempel på en sådan forekomst. Heldigvis dogBrugeradgangskontrolkan deaktiveres. For at deaktivereBrugerkontokontrol, du skal:

 1. ÅbnStart-menu.
 2. Søge efter "brugerkonti“.
 3. Klik på søgeresultatet med titlenBrugerkonti.
 4. Klik påSkift indstillinger for brugerkontokontrol.
 5. Flyt skyderen helt ned tilGiv aldrig besked.
 6. Klik påOkay og bekræft handlingen, hvis det kræves.
 7. Genstartdin computer.
 8. Når computeren starter op, skal du prøve at installere det berørte program for at se, om installationen nu gennemføres med succes.

Løsning 6: Opret en ny brugerkonto, og prøv at installere den berørte applikation på den

Hvis absolut ingen af ​​de løsninger, der er anført og beskrevet ovenfor, har formået at arbejde for dig, ligger problemet muligvis bare hos din brugerkonto. Og hvis det er tilfældet, skal du kunne installere det berørte tredjepartsprogram med succes på en anden, helt ny brugerkonto på din computer. For at oprette en ny administratorkonto på din computer skal du:

 1. ÅbnStart-menu.
 2. Klik påIndstillinger.
 3. Klik påKonti.
 4. Klik påFamilie og andre brugerei venstre rude.
 5. I højre rude i vinduet, under Andre brugere sektion, klik på Føj en anden til denne pc.
 6. Klik påJeg har ikke denne persons loginoplysninger.
 7. Klik påTilføj en bruger uden en Microsoft-konto.
 8. Indtast et brugernavn og en adgangskode til den nye brugerkonto, og klik påNæste.
 9. Den nye brugerkonto, du oprettede, skal nu vises underAndre brugere. Klik på den for at vælge den, og klik påSkift kontotype.
 10. Åbn rullemenuen, og klik påAdministratorfor at vælge det, og klik derefter påOkay.
 11. Skift til din nyoprettede brugerkonto, og prøv at installere den berørte tredjepartsapplikation på den.

Hvis programmet med succes er installeret på den nye brugerkonto, var din gamle brugerkonto i sig selv problemet. Når det er tilfældet, skal du blot flytte alle dine data og filer fra din gamle brugerkonto til den nye ogsletden gamle brugerkonto.