Vejledninger

Forudbyggede spilcomputere: CyberPowerPC vs iBUYPOWER

Hjem/Udtalelser/ Forudbyggede gamingcomputere: CyberPowerPC vs iBUYPOWER

Forudbyggede gamingcomputere: CyberPowerPC vs iBUYPOWER

Af Bill Wilson 21. januar 2020 5 minutter læst

Når det kommer til spil-pc'er, har du normalt to muligheder; enten samler du alle delene og bygger pc'en selv, eller du kan gå på markedet og købe en forudbygget pc fra virksomheder som CyberPowerPC eller iBUYPOWER. To af de mest berømte navne på det forudbyggede marked. Der er tydeligvis væsentlige grunde til, at du skal købe en forudbygget i modsætning til at bygge den selv.

I dette stykke sammenligner vi hovedsageligt begge de forudbyggede pc-virksomheder. Dette giver os dog også undskyldningen for at se på nogle af grundene til, at du skal vælge en forudbygget pc i stedet for at gå på markedet, købe delene selv og derefter bruge penge på byggeprocessen.

Hvorfor skal du afregne med en færdigbygget pc

Inden vi sammenligner begge virksomheder, skal vi se på nogle grunde til, at du skal nøjes med forudbyggede spilsystemer. Jeg ved, det lyder måske skør, men for alle, der søger efter bekvemmelighed, er årsagerne ligetil, og du kan faktisk spare meget tid og i nogle tilfælde også nogle penge.

Lad os alligevel diskutere detaljeret, hvordan forudbyggede pc'er er bedre.

Du sparer tid

En af de største afgørende faktorer for, hvorfor du skal gå med en forudbygget pc, er at du ønsker at spare tid. At købe delene enkeltvis og derefter samle dem alle på én gang er en opgave, som ikke mange mennesker ønsker at gennemgå. Især når du køber fra Amazon eller NewEgg, og der er en uoverensstemmelse, hvor nogle dele kommer hurtigere end de andre.

Med forudbyggede pc'er ankommer hele din pc på samme tid.

Performance Oriented Out of the Box

En anden grund er, at forudbyggede gaming-pc'er er præstationsorienterede ud af kassen. Hver app til styring af hver enkelt komponent installeres ud af kassen, inklusive originale kopier af Windows. Alt hvad du skal gøre er at tænde pc'en, installere Steam og andre lignende platforme, downloade spil og komme i gang. det er så let, og det er derfor, mange mennesker foretrækker at holde fast i forudbyggede systemer.

Strømlinet garanti

Når du bygger en brugerdefineret gaming-pc, kommer hver del med en individuel garanti. Nogle dele har 3 år, mens andre har 2 år eller derunder. Det bliver lidt svært at holde styr, især hvis du altid er pc. Det er her de forudbyggede systemer virkelig skinner. Med en forudbygget får du en strømlinet garanti på alle dele. Så hvis din processor opfører sig, eller hvis bundkortet ikke sender systemet, kan du få garantien på disse dele uden at skulle bekymre dig om noget.

Stor teknisk support

Teknisk support er måske den ene faktor ved køb af forudbyggede gaming-pc'er, der ofte bliver ignoreret. Med forudbyggede systemer får du 24/7 teknisk support, der kan hjælpe dig med at løse et problem. Så hvis du støder på et problem, som du sandsynligvis ikke vil, kan du altid komme i kontakt med teknisk support og få dem til at løse dit problem med det samme.

Dette er meget mere praktisk end hektisk at besøge ethvert kendt forum for at finde ud af, om det problem, du står over for, faktisk er almindeligt eller ej.

Nu hvor du kender årsagerne til at gå til de forudbyggede computere, ser den næste del på sammenligningen mellem iBUYPOWER og CyberPowerPC. I sammenligningen nedenfor vil vi se på nogle af de faktorer, der bestemmer, hvilket selskab der er bedre.

iBUYPOWER vs CyberPowerPC

Nedenfor er nogle af de faktorer, der spiller en differentierende rolle i, at vi kan vælge vinderen. Vi vil ikke komme væk fra emnet, så alt holdes ret standard og til det punkt.

Konfiguratoren

Den første ting, du skal vide, er, at konfiguratoren på begge websteder stort set er ens. Begge virksomheder giver dig mulighed for at tilpasse næsten hvert eneste aspekt af den pc, du bygger.

Du får endda nedsatte priser på perifert udstyr, men de er for det meste billigere muligheder, som de fleste ikke ville gå efter. Evnen til at få en spillestol med rabat er dog bestemt noget, vi er interesseret i.

Vinder:Ingen.

Sagsvalg

For så vidt angår sagerne, tilbyder begge virksomheder en lang række sager. Sager fra kendte virksomheder såvel som ejendomsretlige sager er tilgængelige. Så hvad udvælgelse angår, synes vi virkelig ikke, at det ene firma er bedre end det andet.

Vinder:Ingen.

Komponenter

Komponentvalgene på begge sider er ret standard. Alt lige fra noget så simpelt som en Core i3 til avancerede Core i9-processorer er tilgængelige. Hvis du vil have noget fra AMD, kan du gå så højt som Threadrippers uden noget problem. Køligere valg er tilgængelige, og det samme gælder for grafikkort og stort set alt andet, som du kan bruge, når du bygger en PSU.

Den eneste ting, som jeg bemærkede, er, at iBUYPOWER maksimerer ved 2 TB, når det kommer til en SSD, mens CyberPowerPC har et maksimum på 4 TB lagerplads. Dette er ikke en vindende strejke, da når iBUYPOWER-webstedet er opdateret, vil det sandsynligvis også have denne mulighed.

Vinder:Ingen.

Kølekomponenter

I betragtning af hvordan køling bliver en integreret del af spil-pc'er, tilbyder begge websteder en bred vifte af kølere, der starter fra luftkølerindstillinger, såvel som brugerdefinerede muligheder for vandkøling, hvor du kan vælge mellem kølemiddelkølere og andre lignende muligheder. Begge virksomheder er gode med hensyn til køling, og de fungerer rigtig godt.

Vinder: Ingen

Garanti og kundesupport

Med hensyn til garantien og supporten er garantien på forudbyggede computere fra både iBUYPOWER og CyberPowerPC tre år for arbejdskraft og 1 år for dele. For så vidt som begge virksomheder håndterer disse garantier, er det et emne for en anden debat.

Vinder:Ingen.

Konklusion

Afslutningsvis koger hele sammenligningen ned til personlig præference. Efter grundigt at have gennemgået anmeldelserne fra begge virksomheder såvel som deres respektive konfiguratorer, fandt vi ikke en forskel, der kunne tippe skalaerne til fordel for den ene eller den anden.

For alle, der er på markedet på udkig efter en anstændig spil-pc, så vil begge virksomheder tilbyde dig fantastiske produkter. Uanset om du er på udkig efter færdigbyggede computere, der er tilgængelige hos fysiske forhandlere som BestBuy eller Walmart, eller hvis du ønsker at bruge deres konfigurator til at tilpasse computere, er mulighederne der for dig, og du kan vælge dem, som du vil. I sidste ende, hvis du er på markedet for at købe en forudbygget gaming pc, så tjek vores seneste anmeldelse af de bedste forudbyggede gaming-pc'er, du kan få i 2020.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found