Vejledninger

Sådan placeres dine gemte spil i Steam Cloud

Steam er bestemt spillerens bedste ven, og det er dybest set det eneste værktøj, du har brug for til at starte spil, så længe du har et kreditkort med nogle penge på det. Steam-brugere er generelt meget tilfredse med den store mængde af dens funktioner og det faktum, at platformen altid opdateres, og den stadig tiltrækker nye brugere med sin kompatibilitet, enkelhed og en række rabatter til bestemte spil.

Steam Cloud

At miste dit gemte spil er et mareridt for enhver spiller i verden, og det var et stort problem for folk, hvis spil enten ville fryse eller gå ned, og de ville miste hele deres spilfremskridt, når deres gemfil blev ødelagt. Det er vigtigt at gemme dit spil ofte, hvis spillet ikke tilbyder automatisk gemning. Imidlertid kan en simpel strømafbrydelse forårsage korruption, og du mister dine fremskridt på begge måder.

Heldigvis opbevarer Steam dine gemte filer i skyen såvel som på din pc. Dette er en god sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at hver gemt fil er tilgængelig online, og du kan være sikker på at vide, at den allerede er sikkerhedskopieret. En yderligere fordel ved denne funktion er din evne til at bruge din Steam-konto på en anden enhed, downloade spillet og simpelthen fortsætte med at spille, hvor du slap.

Denne funktion er slået til som standard, og det er ret let at få adgang til den. Åbn dine dampindstillinger, og naviger direkte til fanen Cloud. Sørg for, at den første mulighed er markeret, og at dine fremskridt i spillet skal forblive ens på tværs af flere enheder på én gang.

Spilunderstøttelse

Selvom denne funktion er fantastisk, understøtter ikke alle spil dette, så vær forsigtig med dine gemte filer. Besøg Steam's butikside, og klik på et spil. På listen over funktioner skal du prøve at finde Steam Cloud med et billede af en sky til venstre. Spil med denne post på listen over funktioner understøtter Steam Cloud-backup.

Hvis du ønsker at overføre gemme filer til en anden computer, skal du finde dem manuelt og kopiere dem til et eksternt drev og blot kopiere dem til den samme mappe på en anden computer. Hvert spil har gemte filers placering er forskellig, og der er ingen generel regel for dem alle.

Der er forskellige programmer, du kan bruge til at administrere dine gemte filer og sikkerhedskopiere dem.