Vejledninger

Fix: Windows kunne ikke finde en driver til din netværksadapter

Hjem/Nyheder/Windows/ Fix: Windows kunne ikke finde en driver til din netværksadapter

Fix: Windows kunne ikke finde en driver til din netværksadapter

Af Kevin Arrows 5. februar 2020 3 minutter læst

Fejlen "Windows kunne ikke finde en driver til din netværksadapter" opstår, når computeren ikke er i stand til at finde og interagere med driveren, som er beregnet til at forbinde OS og netværkshardwaren. Denne fejltilstand fremkommer hovedsagelig, når du kører fejlfindingsprogrammet på netværksadapteren, der ikke fungerer.

Vi har listet alle de forskellige løsninger, der er tilgængelige for at løse dette problem. Start med den første og arbejd dig ned.

Tip: Du bør også tjekke for tredjepartssoftware, såsom VPN'er eller netværksapplikationer. De vides at forårsage problemer.

Løsning 1: Geninstallation af drivere

Den nemmeste løsning til at løse denne fejlmeddelelse er at installere driverne ved hjælp af installationspakken. Denne løsning kræver en anden pc eller bærbar computer med en fungerende internetforbindelse, hvorigennem du kan downloade driverne fra den officielle producents websted.

 1. Brug af et andet system, naviger til producentens websted og download passende netværksdrivere i henhold til din hardware. Du kan søge i alle de forskellige tilgængelige netværksdrivere ved at indtaste din computers eller din bærbare computers model.
 2. Når du er færdig med at downloade driverne, skal du kopiere dem til en ekstern USB-enhed og sæt det i computeren, hvor fejlmeddelelsen dukker op.
 3. Nu kan du opdatere driverne på to måder. Du kan enten køre installationsfilen direkte eller bruge enhedsadministratoren som vist nedenfor.
 4. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”Og tryk på Enter.
 5. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide netværkskort og finde din Ethernet-hardware. Højreklik på den og vælg “Afinstaller enhed”.

 1. Windows dukker muligvis op en UAC, der bekræfter dine handlinger. Tryk på Ja og fortsæt. Efter afinstallation af driveren skal du højreklikke på et tomt område og vælge “Scan efter hardwareændringer”. Windows registrerer nu automatisk din hardware og installerer standarddriverne. Genstart din computer og kontroller, om problemet blev løst.

Hvis tilbagevendende drivere ikke gør tricket, kan vi prøve at installere nyeste drivere. Her bruger vi de drivere, du lige har downloadet.

 1. Åbn enhedsadministrator, højreklik på din Ethernet-hardware og vælg “Opdater driver software”.
 2. Vælg den anden mulighed “Gennemse min computer for driversoftware”. Gå til den driver, du downloadede, og installer den i overensstemmelse hermed. Genstart computeren, og kontroller, om adapterne fungerer som forventet.

Løsning 2: Udførelse af systemgendannelse

Hvis ovenstående metode ikke fungerer, er det værd at gendanne tilbage, inden der blev installeret de nyeste Windows 10-opdateringer på din computer. Hvis du ikke har et sidste gendannelsespunkt, kan du installere en ren version af Windows. Du kan bruge hjælpeprogrammet “Belarc”For at få alle dine licenser gemt, tage backup af dine data ved hjælp af eksternt lager og derefter udføre en ren installation.

Bemærk: Denne metode er mest levedygtig i tilfælde, hvor netværkshardwaren ikke fungerer efter en opdatering eller efter installation af en applikation.

Her er metoden til, hvordan du gendanner Windows fra det sidste gendannelsespunkt.

 1. Trykke Windows + S for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “gendanne”I dialogboksen, og vælg det første program, der følger med resultatet.

 1. Når du er i gendannelsesindstillingerne, skal du trykke på Systemgendannelse til stede i begyndelsen af ​​vinduet under fanen Systembeskyttelse.

 1. Nu åbner en guide, der navigerer dig gennem alle trin for at gendanne dit system. Du kan enten vælge det anbefalede gendannelsespunkt eller vælge et andet gendannelsespunkt. Trykke Næste og fortsæt med alle de yderligere instruktioner.
 2. Nu vælg gendannelsespunktet fra listen over tilgængelige indstillinger. Hvis du har mere end et systemgendannelsespunkt, vises de her.

 1. Nu vil windows bekræfte dine handlinger for sidste gang, før det starter systemgendannelsesprocessen. Gem alt dit arbejde og sikkerhedskopier vigtige filer, bare i tilfælde og fortsæt med processen.

Du kan lære mere om systemgendannelse for at få mere viden om, hvad det gør, og hvad der er involveret i processerne.

 1. Når du har gendannet med succes, skal du logge ind på systemet og kontrollere, om den aktuelle fejl blev løst.

Hvis du ikke har nogen gendannelsespunkter, eller hvis systemgendannelsen ikke fungerer, kan du foretage en ren installation af Windows ved hjælp af startbart medie.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found