Vejledninger

Fix: SKYUI Fejlkode 5

The Elder Scrolls V: Skyrim er et action-rollespil-videospil udviklet af Bethesda Game Studios og udgivet af Bethesda Softworks. Den blev frigivet til alle platforme i november 2011 og er en efterfølger til The Elder Scrolls IV: Oblivion. Det er blevet rapporteret, at spillet har solgt 30 millioner eksemplarer siden dets frigivelse indtil november 2016. SKYUI er et pc-venligt UI-mod til Skyrim, og det giver en meget bedre brugeroplevelse med spillet på grund af dets utallige mods.

Men mange brugere har rapporteret om en “SkyUI Error code 5” -fejl på overfladen, mens de spiller spillet. Fejlen opstår under forsøg på at åbne menuen dygtighed, kort og favoritter. Selvom problemet lyder kritisk, er det virkelig ikke. Problemet kan let løses ved at implementere nogle nemme rettelser, der er nævnt i artiklen nedenfor. Men inden vi går ind i det, lad os se på, hvad der potentielt kan forårsage problemet.

Hvad forårsager "SkyUI Error Code 5" -fejlen?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de strategier, de brugte til enten at reparere eller omgå problemet. Baseret på vores rapporter udløser en bestemt konflikt denne specifikke fejlkode, som er:

  • Modellen på 60 FPS-interface: Grænsefladen mod 60 fps tvinger grænsefladen til at køre ved 60 fps. Som standard kører grænsefladen med 30 fps. Imidlertid forårsager denne mod ofte konflikt med Skill, map og favoritmenuen.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af årsagen til problemet, vil vi nu gå videre mod at finde en levedygtig løsning baseret på verificeret feedback.

Afinstallation af Mod

Da vi ved, at 60 FPS Interface Mod forårsager problemet, vil vi afinstallere denne mod

  1. Naviger til
    NexusModManager / Skyrim / Mods
  2. Vælg 60 fps interface mod det skal være en .zip-fil
  3. Slet mod
  4. Nu Slet det SkyUI ogGeninstallerdet
  5. Sørg også for, at din Skyrim Script Extender er opdateret til den nyeste version (2.0.5)

Dette skal løse “SkyUI Error Code 5” -fejlen fuldstændigt. Hvis dette stadig ikke løser dit problem, er geninstallation af spillet den eneste mulighed.