Vejledninger

Fix: Kan ikke fuldføre opdateringsfejl SU-42481-9 på PS4

Brugere oplever fejlkoden SU-42481-9 på deres PS4'er, når de downloader eller installerer opdateringer på deres konsol. Denne fejlmeddelelse begyndte at dukke op i midten af ​​2018 og har været til stede siden.

Play Station-embedsmænd har anerkendt fejlmeddelelsen på deres officielle Twitter-håndtag og reagerede endda med nogle tip, som ikke ser ud til at fungere korrekt. Her har vi gennemgået alle de løsninger, du kan udføre på dit system for at løse problemet ved hånden.

Hvad forårsager PS4-fejl SU-42481-9?

Brugere oplever fejlkoden SU-42481-9, når deres afspilningsstation går i en fejltilstand, når de prøver at oprette forbindelse til PSN-netværket eller når de opdaterer systemet. Her er nogle af de skyldige, der kan give anledning til dette problem:

  • Korrupte midlertidige filer: Der er tilfælde, hvor PS4 har korrupte midlertidige filer, der forhindrer den i at blive opdateret korrekt.
  • Dårlig opdatering af filer: Det er muligt, at de filer, der er beregnet til at blive installeret gennem opdateringen, er korrupte og ikke kan installeres korrekt.

Inden vi går videre med løsningerne, skal du sørge for at have dine PSN-legitimationsoplysninger ved hånden. Du skal muligvis indtaste dem igen, når du bliver bedt om det. Fjern også alle diske fra konsollen, inden du fortsætter.

Løsning 1: Power Cycling på din PS4

Afspilningsstationer er kendt for at gå i fejltilstande siden ganske lang tid. Dette kan dog let løses ved at cykle konsollen. Strømcykling er handlingen med at lukke din enhed helt ned og sørge for, at al strøm er tømt. Dette tvinger konsollen til at genskabe alle konfigurationer inden opstart.

  1. Sluk dit PS4 enhed foran på konsollen, og sluk den normalt.
  2. Når konsollen er lukket ordentligt, træk stikket ud det strømkabel fra stikkontakten.
  3. Nu tryk og hold det tænd / sluk-knap på PS4 i 30 sekunder for at sikre, at al strøm er tømt.
  1. Vent nu i 4-5 minutter, og lad det sidde i tomgang. Tilslut senere alt igen, og prøv at køre PS4. Kontroller, om fejlmeddelelsen forsvandt, og du kan oprette forbindelse til PSN-netværket med succes.

Løsning 2: Opdatering i fejlsikret tilstand

Hvis strømcykling ikke fungerer, og du stadig modtager fejlkoden, kan vi prøve at opdatere konsollen korrekt gennem sikker tilstand. PS4 har en sikker tilstand, hvorigennem du kan udføre grundlæggende operationer for at løse uventede problemer og fejlkoder. Når vi opdaterer PS4 gennem sikker tilstand, kan det tage et stykke tid, så sørg for at du er tålmodig og ikke annullere processen på noget tidspunkt.

  1. Tryk på Tænd / sluk-knap findes på frontpanelet på PS4 for at slukke for det. Indikatoren blinker et par gange.
  2. Efter at have slukket for din PS4, tryk og hold tænd / sluk-knappen nede og hold den nede, indtil du hører to bip. Det første bip høres normalt, når du trykker på det oprindeligt, og det andet bip, når du fortsætter med at trykke på det (i ca. 7 sekunder).
  3. Nu Opret forbindelse det PS4-controller med et USB-kabel og tryk på Play Station-knappen på controlleren. Play Station vil nu være i sikker tilstand.
  1. Vælg indstillingen Opdater systemsoftware og fortsæt. Når processen er afsluttet, skal du genstarte din Play Station og kontrollere, om problemet er løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found