Vejledninger

Sådan repareres Alt + F4 fungerer ikke på Windows

Alt + F4-tastekombination er sandsynligvis den første tastekombination, som alle lærte, da de tændte for deres første computer. Det bruges til at lukke det aktuelt aktive vindue eller endda til at starte lukningsmenuen, hvis skrivebordsskærmen i øjeblikket er aktiv. Brugere har dog rapporteret, at kombinationen ikke fungerer, efter at de har installeret en opdatering, eller efter at nogle ændringer blev foretaget på deres computer.

Det er normalt efter en større opdatering eller under opdatering til Windows 10, men mange andre scenarier blev også registreret. Tjek de metoder, vi har forberedt, som har hjulpet andre og også skal hjælpe dig!

Hvad forårsager, at Alt + F4-kombinationen ikke fungerer på Windows?

Årsagerne til dette problem er ikke så mange, men det vil stadig være nyttigt at tjekke dem ud, da du kan prøve løsningen, der er bedre tilpasset dit scenario. Tjek nedenstående liste:

 • Fn Lock er slået til - Dine tastaturindstillinger kan altid være indstillet til altid at lade som om Fn-tasten holdes nede, når du bruger F1-F12-tasterne, som faktisk styrer nogle andre indstillinger.
 • Windows har fejlagtigt deaktiveret denne kombination - Dette kan ske, når en opdatering eller en opgradering, når en registreringsdatabaseindgang ændrer dens tilstand. Her kan vi ændre registreringsdatabasenøgler eller oprette nye for at løse problemet.
 • BIOS er forældet - Dette problem blev set i flere BIOS-versioner. Mange producenter har udgivet nyere versioner af BIOS, som forhindrer dette problem i at opstå
 • Gamle tastaturdrivere –Uddaterede tastaturdrivere kan også forårsage problemer med at trykke på en kombination af taster. Brugere har rapporteret, at de formåede at løse problemet ved at installere nye tastaturdrivere.

Løsning 1: Slå Fn-lås fra

F1-F12-tasterne kan bruges som standardfunktionstaster, men de har ofte specielle multimediefunktioner, hvis de trykkes ned, mens du holder funktionstasten (Fn) nede på tastaturet. Der er dog Fn Lock-indstillingen, som, når den er tændt, får F1-F12-tasterne til at opføre sig som om du altid holder Fn-tasten nede. Dette kan let slukkes i BIOS, hvis du følger instruktionerne nedenfor!

 1. Tænd din pc igen, og prøv at indtaste BIOS-indstillinger ved at trykke på BIOS-tasten, da systemet er ved at starte. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger “Tryk på ___ for at åbne Opsætning. ” eller noget der ligner det. Der er også andre nøgler. De sædvanlige BIOS-nøgler er F1, F2, Del osv.
 1. Nu er det tid til at skifte Fn-lås. Den mulighed, som du bliver nødt til at ændre, findes under forskellige faner på BIOS-firmwareværktøjer lavet af forskellige producenter, og der er ingen unik måde at finde den på. Det er normalt placeret under Fremskreden fanen, men der er mange navne til den samme mulighed.
 2. Brug piletasterne til at navigere til Fremskreden, Avancerede BIOS-funktioner eller en lignende lydindstilling i BIOS. Vælg en indstilling med navnet inde Funktionstastadfærd, Fn-lås eller noget lignende indeni.
 1. Når du har valgt indstillingen, bliver du enten spurgt om Tænd sluk indstillinger eller Funktionstast vs. Multimedienøgleafhængigt af det faktiske navn på indstillingen. Sørg for, at du vælger Af til Fn-lås eller Funktionstast til Funktionstastadfærdafhængigt af sammenhængen.
 2. Naviger til sektionen Afslut, og vælg at Afslut Gem ændringer. Dette fortsætter med computerens opstart. Kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Rediger en post i registreringsdatabasen

Denne metode kan være nyttig, hvis Windows ved en fejltagelse helt har deaktiveret tastekombinationens funktion. Dette kan fortrydes i Registreringseditor simpelthen ved at ændre værdien af ​​en post i registreringsdatabasen. Sørg for at følge nedenstående trin nøje!

 1. Da du skal redigere en registreringsdatabasenøgle, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel, som vi har offentliggjort, for at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase sikkert for at forhindre andre problemer. Der vil stadig ikke være noget galt, hvis du følger trinene omhyggeligt og korrekt.
 2. Åbn Registreringseditor vindue ved at skrive “regedit” i søgefeltet, Start-menuen eller dialogboksen Kør, som du kan få adgang til med Windows-nøgle + R tastekombination. Naviger til følgende nøgle i din registreringsdatabase ved at navigere i venstre rude:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer
 1. Klik på denne tast, og prøv at finde en navngivet post NoWinKeys. Hvis det ikke er der, skal du oprette en ny DWORD-værdi post kaldet NoWinKeys ved at højreklikke i højre side af vinduet og vælge Ny >> DWORD (32-bit) værdi. Højreklik på det, og vælg Modificere indstilling fra genvejsmenuen.
 1. I Redigere vindue under Værdidata sektion ændre værdien til 0 og anvend de ændringer, du har foretaget. Sørg for, at basen er indstillet til decimal. Bekræfte eventuelle sikkerhedsdialoger, der kan vises under denne proces.
 2. Du kan nu genstarte din computer manuelt ved at klikke på Start-menu> Tænd / sluk-knap> Genstart og kontroller, om problemet er væk. Dette løser sandsynligvis problemet med det samme.

Løsning 3: Opdater BIOS-firmwaren på din computer

Nogle gange kan problemet skyldes hele din computers BIOS, især hvis du for nylig har udført en systemopgradering, eller hvis du har installeret nye enheder. Opdatering af BIOS kan være en vanskelig proces, og problemet er, at det adskiller sig meget fra producent til producent. Derfor skal du følge trinene omhyggeligt, hvis du vil løse problemet.

 1. Find ud af den aktuelle version af BIOS-værktøjet, du har installeret på din computer, ved at skrive “msinfo”I søgefeltet eller startmenuen.
 2. Find BIOS-version data lige under din Processormodel og kopier eller omskriv noget til en tekstfil på din computer eller et stykke papir.
 1. Find ud af, om din computer var bundtet, forudbygget eller samlet Dette er meget vigtigt, fordi du ikke ønsker at bruge BIOS lavet til kun en komponent på din pc, når den ikke gælder for dine andre enheder, og du overskriver BIOS med en forkert, hvilket fører til større fejl og systemproblemer.
 2. Forbered din computer til BIOS-opdateringen. Hvis du opdaterer din bærbare computer, skal du sørge for, at den er batteriet er fuldt opladet og sæt den i væggen, hvis det er tilfældet. Hvis du opdaterer en computer, anbefales det at bruge en Uafbrydelig strømforsyning (UPS) for at sikre, at din computer ikke lukker ned under opdateringen på grund af strømafbrydelse.
 3. Følg de instruktioner, vi har udarbejdet til forskellige producenter af stationære og bærbare computere som Lenovo, Gateway, HP, Dell og MSI.

Løsning 4: Geninstaller tastaturdriverne

Brugere har rapporteret, at installation af de nyeste tilgængelige drivere lykkedes at løse problemet for dem uden at skulle ændre avancerede indstillinger. Tastaturdrivere kan findes på producentens side.

 1. Klik på startmenuknappen, skriv “Enhedshåndtering”, Og vælg den på listen over tilgængelige resultater ved blot at klikke på den første. Du kan også trykke på Windows-nøgle + R-nøglekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtaste "devmgmt.msc”I dialogboksen, og klik på OK for at køre den.
 1. Da det er tastaturdriveren, du vil opdatere på din computer, skal du udvide Tastaturer sektion, skal du højreklikke på dit tastatur og vælge Afinstaller enhed.
 1. Bekræft eventuelle dialoger eller beder, der kan bede dig om at bekræfte afinstallationen af ​​den aktuelle driver og vente på, at processen er afsluttet.
 2. Google 'dit tastaturs navn + producent ' og kig efter et link til deres officielle hjemmeside. Find tastaturets nyeste driver og Hentdet.
 3. Sørg for at køre den fil, du lige har downloadet, og Følg instrukserne som vises på skærmen for at installere de nyeste drivere.
 4. Kontroller, om problemet er løst, og hvis der stadig opstår problemer med Alt + F4-tastekombinationer!