Vejledninger

LØST: Microsoft Edge kan ikke åbnes ved hjælp af den indbyggede administratorkonto

Med udgivelsen af ​​Windows 10 introducerede Microsoft sin helt nye indbyggede internetbrowser kaldet Microsoft Edge. Dets forgænger, Internet Explorer, er i det store og hele blevet forsømt af brugere tidligere på grund af dets ujævnhed, rodet interface og et lavt sikkerhedsniveau mod opblussen osv., Men Microsoft Edge ændrer alt dette med sin pæne grænseflade og en effektiv og hurtig responstid. Hvis ikke før, er mange brugere begyndt at bruge denne browser til deres daglige brug. Da brugerne skyndte sig mod at prøve Microsoft Edge, dem, der brugte en Indbygget administratorkonto skulle desværre gøre det.

Hvis du åbner Microsoft Edge, mens du bruger den indbyggede administratorkonto eller en domæneadministratorkonto på en Windows 10-computer, forhindrer Windows dig i at gøre det, og følgende meddelelse vises.

”Denne app kan ikke åbnes. Microsoft Edge kan ikke åbnes ved hjælp af den indbyggede administratorkonto. Log ind med en anden konto, og prøv igen. ”

Årsagen bag dette er en sikkerhedsfunktion tilføjet i Windows 10. Teknisk set var den også til stede i Windows 8, men kun påvirket metroapps i den. Da applikationen, der udføres på den indbyggede konto, automatisk får forhøjede rettigheder, blokeres apps til brug for at forhindre dem i at skade operativsystemet. Da Microsoft Edge blev tilføjet i Window's 10 som en app, påvirkes det nu også i Windows 10 af denne funktion.

Den besked, du ser, kan være vildledende, fordi den er usand. Du kan ikke køre Edge på den konto som standard, men det er muligt, hvis du er villig til at foretage et par ændringer i dine sikkerhedsindstillinger. Nedenfor er de metoder, der gives, at du kun skal følge dette en gang for at køre Microsoft Edge på en Indbygget administrator. Der er to måder afhængigt af Version af Windows 10, du kører. For at kontrollere, hvilken version af Windows 10 du bruger, Trykke og Holde det Windows nøgle og TrykkeR. I dialogboksen Kør, TypeWinver og tryk på Gå ind.

Et systemvindue åbnes. I det ved siden af Udgave, hvis det er Windows 10 Home, følg derefter metoden nedenfor. Hvis det er andet, skal du rulle ned for metoden til andre udgaver.

Til Windows 10 Home

Hvad vi vil gøre er at justere sikkerhedsindstillingerne på en måde, der giver os mulighed for at sagsøge Microsoft Edge gennem Windows-registreringsdatabasen.

Trykke og Holde det Windows nøgle og TrykkeR for at åbne dialogboksen Kør. I den type regedit og tryk på Gå ind.

Registreringseditor Vinduet åbnes. I venstre rude, DobbeltKlik påHKEY_LOCAL_MACHINE for at udvide det. Find den under den SOFTWARE og Dobbeltklik det udvider det på samme måde.

Naviger også til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System.

Med System valgt og fremhævet i venstre rude, vil du se en nøgle med navnet FilterAdministratorToken i højre rude. Hvis ikke, RetKlik på på den hvide baggrund i højre rude. Fra pop-menuen Klik Ny >DWORD (32 bit)Værdi og navngiv det FilterAdministratorToken.

Nu DobbeltklikFilterAdministratorToken for at ændre det.

Skriv under Værdidata 1 og klik Okay.

Nu i venstre rude skal du navigere til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System \ UIPI \.

Med UIPI valgt og fremhævet i venstre rude, DobbeltklikStandard i højre rude for at ændre det.

Under Type Værdidata 0x00000001 (1) og klik OKAY.

Nu Tæt Registreringseditor-vinduet.

Nu Trykke det Windows-nøgle at bringe op Søg (Start) menu. Type UAC.

Klik på Skift brugerkontokontrolindstillinger i søgeresultaterne.

I vinduet Skift indstillinger for brugerkontokontrol, Bevæge sig det Skyder til venstre til Sekundniveau fra top.

Genstart dit system og Microsoft Edge skulle åbne fint nu.

Til andre Windows 10-udgaver

I denne metode foretages de ovenfor udførte ændringer i Lokal sikkerhedspolitik i stedet for Windows-registreringsdatabasen. Lokal sikkerhedspolitik er ikke tilgængelig i Windows 10 Home, så registreringsmetoden blev brugt ovenfor.

For at åbne lokal sikkerhedspolitik, Trykke og Holde det Windows-nøgle og tryk på R.

Skriv i dialogboksen Kør secpol.msc og Trykke Gå ind. Vinduet Lokal sikkerhedspolitik åbnes.

I den i venstre rude, Navigere til Sikkerhedsindstillinger >Lokale politikker >Sikkerhedsindstillinger.

Med Sikkerhedsindstillinger valgt i venstre rude, Find Brugerkontokontrol Admin-godkendelsestilstand for den indbyggede administratorkonto i højre rude. Dobbeltklik det for at åbne dets egenskaber.

Vælg Aktiveret i Lokal sikkerhedsindstilling fanen og klik Okay.

Nu Genstart din computer og kontrol af Microsoft Edge åbner.

Hvis ikke, følg derefter ovenstående metode til Windows 10 Home-udgave. Denne combo har også fungeret for et par brugere, der stadig ikke kunne åbne Microsoft Edge.