Vejledninger

Sådan løses Bloodborne 'Game Install Incomplete' -fejl

Nogle Playstation 4-brugere ser ‘Spilinstallation ufuldstændig. Kan ikke indlæse gemte data ' fejl, når du prøver at starte Bloodborne, eller når du prøver at indlæse en gemt datadisk. Dette problem rapporteres for det meste at forekomme, når brugere bruger diskversionen af ​​Bloodborne (GOTY Edition).

Som det viser sig, er der flere forskellige årsager, der kan være ansvarlige for opfattelsen af ​​denne fejl. Her er et par tilfælde, der er bekræftet for at udløse 'Spilinstallation ufuldstændig. Kan ikke indlæse gemte data.‘ :

 • Forældet spilversion (eller opdatering installeres stadig) - Hvis du støder på dette problem med GOTY-diskversionen til Bloodborne, er chancerne for, at du ser denne fejlkode, fordi spillet stadig stadig installerer en opdatering i baggrunden. I dette tilfælde er det eneste, du kan gøre, at sikre, at du tvinger din konsol til at installere den nyeste version og derefter bruge en hel time i inaktiv tilstand, så spillet kan installeres.
 • Midlertidig data-inkonsekvens - Efterhånden som dette viser sig, kan dette problem også opstå på grund af en eller anden form for inkonsekvens, der lettes af en eller anden form for beskadigede midlertidige data, der er forårsaget af spilets installation. I dette tilfælde er du muligvis i stand til at løse problemet ved at starte en cyklusprocedure på din Playstation-konsol.
 • Ufuldstændigt gemt spil - Som det viser sig, kan dette problem også opstå, hvis du opretter en ny karakter, du går igennem den indledende cutscene, men så forlader du spillet, før du kommer til det første bål. Dette er kendt for at gøre gemmespillet til en pseudo-beskadiget tilstand, der udløser fejlmeddelelsen hver gang du forsøger at indlæse det igen. Heldigvis kan du rette det let ved at oprette en anden karakter og spille op til det første bål. Dette vil også låse op for det første gemmespil, der tidligere var utilgængeligt.
 • Licensproblem - Under nogle sjældne omstændigheder kan du muligvis også se denne fejl opstå på grund af det faktum, at din Playstation ikke er i stand til at validere dit køb, så spillet ikke har tilladelse til at indlæse gemte spil. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at gendanne hele din licensflåde.

Metode 1: Opdatering af spillet via instrumentbrættet

Som det viser sig, vil problemet sandsynligvis opstå på grund af det faktum, at spillet ikke kører på den nyeste tilgængelige version, eller på grund af det faktum, at den seneste spilopdatering stadig installeres i baggrunden.

Der er også et problem begrænset til disken GOTY-version, hvor spilopdateringen ikke viser dig, når den installerer en opdatering.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du blot sikre dig, at du installerer den nyeste tilgængelige version. For at gøre dette skal du bruge hoveddashboardet på din PS4 til at vælge Bloodborne og derefter trykke på Muligheder og vælg Søg efter opdateringfra kontekstmenuen, der netop blev vist i højre rude.

Bemærk: Men inden du gør dette, skal du sikre dig, at spillet er lukket. Det vil fremskynde processen betydeligt.

Når du har tvunget din konsol til at kigge efter den nyeste version, skal du tage en pause i en time og lade din Playstation være i inaktiv tilstand. Dette er vigtigt, fordi chancerne er, at Bloodborne stadig installerer en opdatering, selvom dashboardet på din PS4 ikke viser dig.

Der er ingen officiel bekræftelse på, hvorfor dette sker for Game of the Year Edition-disken af ​​Bloodborne, brugerne spekulerer i, at det bare er et tilfælde af dårlig kodning fra From Software.

Hvis du allerede har gjort dis, og det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: El-cykling på din konsol

I tilfælde af det samme ‘Spilinstallation ufuldstændig. Kan ikke indlæse gemte data ' fejl opstår stadig, selv efter at du har tvunget spillet til at opdatere sig selv og vente nok tid, chancerne er, at du har at gøre med en slags inkonsekvens.

I de fleste tilfælde vil dette problem opstå på grund af beskadigede data, der er rodfæstet i de midlertidige filer, der genereres under installationen af ​​Bloodborne fra en disk. Hvis dette scenarie gælder for dit særlige scenario, skal du være i stand til at løse problemet ved at starte en motorcykelprocedure.

Bemærk: Denne handling rydder i det væsentlige alle midlertidige data, der forbliver gemt mellem konsolens nedlukninger. Hvis fejlen opstår på grund af en eller anden form for korruption, skal nedenstående instruktioner give dig mulighed for at løse den. Oven i dette vil denne procedure også rydde strømkondensatorerne, som løser de fleste firmwareproblemer.

Følg instruktionerne nedenfor for at starte en cyklusprocedure på din Playstation 4:

 1. Start med at sikre, at din konsol er helt slukket (ikke i dvaletilstand).
 2. Derefter skal du holde tænd / sluk-knappen nede (på din konsol). Hold den nede i 10 sekunder, eller indtil du fysisk kan høre fansen slukke.
 3. Når du hører det andet bip, kan du slippe tænd / sluk-knappen.
 4. Når konsollen er lukket ned, skal du tage strømkablet ud af stikkontakten og vente i mindst 30 sekunder for at sikre, at strømkondensatorerne er helt drænet.
 5. Når denne tidsperiode er gået, skal du starte din konsol igen normalt og vente på, at den næste opstart er afsluttet.
 6. Start Bloodborne igen og se om det samme problem stadig opstår.

Hvis det samme problem stadig opstår, når du forsøger at indlæse et spil, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Opret et nyt tegn

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har fungeret for dig, og du ser ‘Spilinstallation ufuldstændig. Kan ikke indlæse gemte data ' fejl, når du prøver at indlæse et gemmespil, er der en sidste løsning, som du kan prøve.

Som det viser sig, kan du muligvis helt omgå fejlen ved at oprette en ny karakter i Bloodborne, gå gennem den indledende cutscene og derefter komme dig til det første bål. Når det er lykkedes dig at tænde det første bål, skal du vende tilbage til hovedmenuen ved hjælp af skærmbilledet Indstillinger og indlæse det tidligere gemte spil, der tidligere gav dig fejlen.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den endelige løsning nedenfor.

Metode 4: Gendannelse af licenserne

Hvis du stadig ser det samme ‘Spilinstallation ufuldstændig. Kan ikke indlæse gemte data ' fejl, er det sandsynligt, at du har at gøre med en eller anden form for licensproblem. Andre brugere, der står over for det samme problem, har bekræftet, at de formåede at løse problemet ved at indlede en licensgendannelsesprocedure på deres PS4-konsol (dette bekræftes, at de fungerer på PS4 vanilje, PS4 Slim og Ps4 Pro).

Hvis dette scenarie ser ud til at være relevant, skal du følge instruktionerne nedenfor for at gendanne licenserne på din PS4-konsol og løse fejlkoden:

 1. I hovedmenuen på din PS4-konsol skal du bruge menuen øverst til at navigere og få adgang til Indstillinger menu.
 2. Når du er inde i menuen Indstillinger, skal du gå videre og vælge Kontostyring menu, og tryk derefter på X-knappen for at få adgang til den.
 3. Inde i Kontostyring menu, skal du åbne Gendan licens menu.
 4. Brug den sidste bekræftelsesprompt Gendan knappen, og vent på, at operationen er afsluttet, og licenserne gendannes.
 5. Når operationen er afsluttet, skal du genstarte din konsol og se, om problemet er løst, når den næste opstart er afsluttet.
Tags ps4-fejl