Vejledninger

Fix: Skype sidder fast ved login

Mange mennesker, der bruger Skype Desktop-applikationen til Windows, støder på en tilstand, hvor deres Skype-klient sidder fast ved at logge ind på ubestemt tid. Denne fejl er ret gammel og opstår på grund af en række forskellige årsager.

Den første og fremmeste ting, som hver bruger skal kontrollere, er om Skype-serverne er nede. Skype-servere gav hyppig nedetid for at opdatere deres databaser, udføre vedligeholdelsestjenester, eller når de er under et DDOS-angreb. Desuden kan fejlen også opstå, hvis der er et problem med certifikaterne på din computer. Digitale certifikater er elektroniske legitimationsoplysninger, der bruges til at certificere identiteten for enkeltpersoner, computere og andre enheder på et netværk.

Før du prøver nogen af ​​de nævnte løsninger, skal du prøve at køre applikationen i administrativ tilstand. Højreklik på applikationen, og vælg "Kør som administrator". Sørg desuden for, at du har en aktiv internetforbindelse. Hvis du bruger et netværk i en hvilken som helst institution, så prøv at bruge åbent internet, som ikke involverer nogen fuldmagter. Mange institutter understøtter ikke kørsel og kommunikation af sådanne applikationer.

Løsning 1: Kontroller, om Skype-servere er online

Som vi forklarede ovenfor, er der tidspunkter, hvor Skype-servere er nede på grund af enten vedligeholdelse, eller når de er målet for et DDOS-angreb (Distribueret Denial of Service). Servervedligeholdelse er processen med at holde serveren opdateret og køre for at sikre, at organisationens computernetværk fungerer problemfrit. Netværksadministratoren gør normalt dette, og det er afgørende for virksomhedens ydeevne. Uden en ordentlig it-serviceplan kører applikationssoftwaren aldrig som forventet. I alvorlige tilfælde kan netværket endda opleve delvis eller total fiasko, der fører til alvorlige tab for virksomheden.

Du kan nemt kontrollere, om Skype-servere er online ved at tjekke den officielle Skype Status-webside. Som du kan se her, står Skype over for problemer i sin tjeneste. Log ind på Skype og instant messaging påvirkes. Her svarer problemet 'Log ind på Skype' til problemet, der diskuteres.

Hvis du navigerer til slutningen af ​​siden, vil du se en overskrift “Løste hændelser”. Alle de løste problemer er angivet her med tidsstemplet og datoen. Sørg for, at Skype-tjenester er normale. Hvis de ikke er det, er der intet du kan gøre undtagen at vente, indtil serverne er oppe igen og fungerer normalt som forventet.

Løsning 2: Sletning af digitale certifikater

Digitale certifikater fungerer på samme måde som identifikationskort såsom pas og kørekort. For eksempel udstedes pas og førerkort af anerkendte offentlige myndigheder, mens digitale certifikater udstedes af anerkendte certificeringsmyndigheder (CA'er).

Applikationer som Skype bruges i højere grad til at kommunikere mennesker over hele verden. Dette har ført til et behov for større tillid til personens eller computerens identitet i hver ende af kommunikationen. Dette skete hovedsageligt på grund af den nylige kultur med DDOS-angreb på alle større applikationer og tjenester, der leverer service til offentligheden. Det er muligt, at der er et problem med de certifikater, der findes på din computer. Vi kan prøve at slette dem, så de kan fornyes igen.

Bemærk: Du har brug for administrativ adgang for at følge denne løsning.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “certmgr.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Klik på 'Personlig' og derefter 'Certifikater'. Nu slet alle de samme poster, der er udstedt af Kommunikationsserver.

  1. Hvis du ikke kan slette dem, skal du genstarte din computer og sikre dig, at alt relateret til Microsoft eller Office365 ikke kører, og prøv igen.
  2. Når du har slettet certifikaterne, skal du genstarte computeren igen og kontrollere, om du kan logge ind uden problemer.

Løsning 3: Geninstallation af applikation, hvis adgangskoden ændres (for mobilbrugere)

Hvis du for nylig har ændret adgangskoden til din Skype-konto, kan applikationen på din mobil muligvis sidde fast på 'Log ind' uden yderligere detaljer. Dette er et kendt problem og løses kun ved at geninstallere Skype-applikationen. Gå til Google Play butik, søg efter Skype ved at skrive navnet på søgefeltet og klikke på ‘Afinstaller '. Dette afinstallerer applikationen. Når applikationen er afinstalleret, kan du installere det igen ved hjælp af samme metode.

Bemærk: Hvis du får mulighed for at åbne i stedet for at installere, når du installerer applikationen, skal du ikke bekymre dig. Klik på 'åben', så bliver applikationen downloadet og installeret.

Løsning 4: Kontrol af en anden computer / et netværk

Hvis alle ovenstående metoder ikke giver noget resultat, skal du prøve en anden computer eller et andet netværk og se om du har adgang til Skype med succes. I mange tilfælde er problemet kun begrænset til en computer eller et specifikt netværk. Efter at have tjekket på andre netværk eller en anden computer, vil du med succes fejlfinde og bestemme, hvor problemet ligger. Hvis problemet ligger på din computer, kan du prøve at geninstallere Skype-applikationen. Hvis problemet ligger i netværket, skal du kontrollere, om der er firewalls eller proxyer, der producerer et problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found