Vejledninger

Fix: Fejlkode 51 (Game Failed to Start) på Steam

Brugere oplever Fejlkode 51 sammen med meddelelsen 'Game failed to start', når de forsøger at starte et spil installeret gennem spilmotoren Steam. Denne fejlmeddelelse kan anvendes og kan ses med alle slags spil som Dota eller Skyrim.

Baseret på vores undersøgelse oplever brugere normalt dette problem, når de enten har opdateret Steam til den nyeste version eller kører et spil for første gang på deres computer. Dette er snarere et tilbagevendende problem og betyder for det meste, at der er noget eksternt problem for, hvorfor spillet ikke starter.

Hvad forårsager fejlkoden 51 (spillet kunne ikke starte) på Steam?

Vi så på dette problem ved at se på flere reparationsstrategier, brugerrapporter og de almindelige trin, der blev brugt til at løse problemet. Baseret på vores forskning er der flere almindelige scenarier, der kan udløse dette problem:

 • Tredjeparts applikationer: Tredjepartsapplikationer er kendt for at være i konflikt med Steam, især Antivirus og anden beskyttende software.
 • Korrupt spilinstallation: Spilinstallationer kan blive korrupte eller forældede. I dette tilfælde, da spillet ikke opfylder alle parametrene fra Steam, kan det ikke starte.
 • Microsoft Visual C ++ kan omfordeles: Dette modul bruges af Steam til at køre spillet glat og er en del af motoren i spillet. Hvis dette ikke er installeret, starter spillet ikke.
 • Korrupt damp: Hvis alle ovenstående grunde ikke synes at forårsage problemet, er den eneste logiske forklaring tilbage, at din Steam enten er korrupt eller forældet. En komplet nulstilling kan muligvis løse problemet.

Inden vi går til løsningerne, skal du sørge for at være logget ind som administrator på din computer. Desuden skal du have en åben internetforbindelse uden firewalls eller proxyservere.

Løsning 1: Kontroller integrationen af ​​spilfiler

Det første fejlfindingstrin til løsning af problemet er at kontrollere integriteten af ​​dine spilfiler. Der er tilfælde, hvor det spil, du prøver at starte, enten har ufuldstændige installationsfiler, eller at nogle af filerne er korrupte. I dette tilfælde starter spillet ikke og forårsager fejlkode 51.

Når vi verificerer integriteten af ​​spilfiler, downloader Steam et manifest fra spilserverne og sammenligner alle filernes detaljer. Hvis en fil findes manglende eller anderledes, erstattes den med det samme. Du skal kontrollere integriteten af ​​spillet, der forårsager problemet. Her er de trin, du skal udføre.

 1. Åben din Damp applikation og klik på Spil fra øverste bjælke. Vælg nu A. Noire fra venstre kolonne skal du højreklikke på den og vælge Ejendomme.
 2. Når du er i egenskaber, skal du klikke på Lokale filer kategori og vælg Bekræft integriteten af ​​spilfiler.
 3. Vent nu, indtil processen er afsluttet. Genstart din computer, når verifikationen er afsluttet, og start L.A. Noire igen. Kontroller, om spillet starter som forventet.

Løsning 2: Kontroller tredjepartsapplikationer (inklusive antivirus)

Det næste trin er at kontrollere, om der er nogen problematiske applikationer installeret på din computer, der kan være i konflikt med Steam, når den forsøger at starte spillet. Der skal lægges særlig vægt på antivirussoftware.

Antivirussoftware kan muligvis begrænse nogle af Steams funktioner (falsk positive), hvilket resulterer i, at Steam ikke er i stand til at fuldføre alle de operationer, den har brug for, før spillet lanceres. I denne løsning skal du fejlfind dig selv og find ud af, at der er nogen applikationer, der kan være synderen.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen og tryk Gå ind.
 2. Når applikationsadministratoren er åbnet, skal du gennemse alle applikationerne og se efter dem, som du måske tror er i konflikt med Steam.
 3. Hvis du har identificeret en applikation, skal du højreklikke på den og vælge Afinstaller.
 4. Genstart computeren, og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Bemærk: Du kan også navigere til Steams officielle supportside og kontrollere den type applikationer, der vides at forårsage problemer med spilmotoren. Du kan også slå din antivirus fra, men glem ikke at kontrollere karantænefilerne. Du bør også overveje at deaktivere tredjeparts FPS eller spil boostere. Disse er kendt for at være i konflikt med spilmotoren.

Løsning 3: Installer DirectX og Microsoft Visual C ++ Redistribueres manuelt

Steam installerer normalt Microsoft Visual C ++ Redistributable og DirectX automatisk, når det installerer det spil, der har brug for dette modul. Der er dog flere tilfælde, hvor denne automatiske proces muligvis standses, og modulet muligvis ikke bliver installeret. I denne løsning navigerer vi til spilfilerne, som ikke starter og starter modulet ordentligt igen. Sørg for, at du er logget ind som administrator i denne løsning.

 1. Trykke Windows + E. for at starte Windows Stifinder og navigere til følgende adresse:
C: \ Steam \ steamapps \ common \ dota 2 beta \ _CommonRedist \ vcredist

Her hedder spillet Dota 2. Du kan vælge den ønskede mappe i dit tilfælde i overensstemmelse hermed.

 1. Højreklik nu på begge eksekverbare filer, og vælg Kør som administrator.
 2. Installationsguiden fortsætter med installationsprocessen. Når processen er afsluttet, skal du navigere til følgende filsti:
C: \ Steam \ steamapps \ common \ dota 2 beta \ _CommonRedist \ DirectX
 1. Højreklik nu på exe-filerne, og vælg Kør som administrator.

 2. Genstart din computer, når begge installationerne er færdige, og start spillet. Kontroller, om du kan starte det ordentligt.

Løsning 4: Opdater grafikdrivere

Grafikdrivere er hovedaktørerne eller drivkraften bag kørslen af ​​dit spil. De er også ansvarlige for at vise GUI på din computer. Hvis grafikdriverne ikke opdateres til den nyeste version, der er tilgængelig, bliver de muligvis ikke initialiseret korrekt, eller hvis ikke opfyldelsen af ​​Steams krav kan forårsage fejlmeddelelsen.

I denne løsning skal du opdater begge grafikdrivere dvs. indbyggede drivere (Intel HD eller UHD) og dedikerede drivere.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien af Displayadaptere, højreklik på grafikhardwaren og vælg Opdater driver.
 3. Nu har du to muligheder. Enten kan du bruge Windows-opdateringen, så den muligvis installerer de nyeste drivere automatisk, eller du kan manuelt navigere til producentens websted og vælge den anden mulighed efter download af filen.
 4. Genstart dit spil ordentligt efter opdatering af driverne, og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Bemærk: Du kan også navigere til producentens websted og downloade de nyeste drivere derfra. Så skal du bare downloade den eksekverbare fil og køre den på din computer.

Løsning 5: Skift spilkonfigurationen

Steam har sine motorkonfigurationer gemt på din computer. Når den starter eller kører, hentes disse konfigurationer i realtid og bruges af spilmotoren. Hvis disse bliver korrupte eller ikke er korrekt indstillet, forårsager de fejlkoden 51. I så fald skylles konfigurationen og konfigureres automatisk, kan problemet løses.

 1. Afslut Damp
 2. Trykke Windows nøgle og type Løb. Klik derefter på i resultaterne Løb.
 3. Skriv følgende kommando:
  damp: // flushconfig

  og tryk på Gå ind.

 4. Trykke Give lov til når bedt om at “Tillad, at dette websted åbner et program“.
 5. Genstart din pc.
 6. Start Damp og navigere til Steam-bibliotek
 7. Nu Højreklik på det spil, du har problemer med, og vælg Ejendomme.
 8. Nu i Generel Faneblad, klik på “Indstil startmuligheder“.
 9. Indtaste: -autokonfiguration og klik på “Okay“. Kontroller derefter, om problemet er løst.

Løsning 6: Opdater Steam fuldstændigt

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, forsøger vi at geninstallere Steam fuldstændigt. Der er sjældne tilfælde, hvor Steam-installationsfiler er korrupte uden reparation og skal geninstalleres. Dette sker normalt, når du manuelt overfører Steam-mappen til et andet bibliotek eller foretager nogle ændringer på din konto.

Når vi opdaterer Steam-filer, sletter vi ikke dine downloadede spil. Dine Steam-brugerdata bevares også. Kun de dårlige filer eller forældede filer erstattes af selve applikationen. Har dine legitimationsoplysninger ved hånden, fordi du måske bliver bedt om at indtaste dem.

Du kan opdatere dine Steam-filer. Du kan oprette en midlertidig sikkerhedskopi, hvis ting går sidelæns.

Tags Spil damp Steam-fejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found