Vejledninger

Hvordan man siger tal i Roblox

Når du først tænker over det, lyder det virkelig dumt, at du ikke kan sige tal i Roblox. Men når du graver dybt og ser årsagerne til, at spillere ikke har lov til at sige tal i Roblox. På det tidspunkt får du muligheden for at forstå, at det hele er rimeligt.

Roblox tillader ikke spillere at skrive numre i chat. Hvis de gør det, bliver antallet hashtagget, og spillerne bliver frustreret.

Den særlige grund til, at Roblox ikke tillader tal, er at forhindre spillere under 13 i at sende deres adresser og telefonnumre i chat. Dette er et godt initiativ, men nogle gange kan denne funktion blive frustrerende. For eksempel kan du ikke fortælle nogen prisen på en bestemt vare, fordi numrene bliver markeret. Af denne nøjagtige grund ser du altid spillere skrive musik 100K for et bestemt ord. Hvis du skriver numre ud for musik, undgår du at få det markeret, fordi Roblox tror, ​​at du skriver et musik-id.

Samtidig taler spillere, der er over 13, frit om tal. Chatfilteret tillader deres konto. Men bare for at afklare. Hvis spillere over 13 kontinuerligt bruger barske ord, tændes chatfilteret automatisk for dem. På samme måde får de det samme chatfilter i fremtiden som en 12-årig.

Så spørgsmålet er, hvordan man siger tal i Roblox og omgår chatfilteret. I denne vejledning besvarer vi nøjagtigt det samme spørgsmål med adskillige metoder. Bare for at afklare fungerer alle disse metoder inden 2020, men hvis de bliver lappet som de altid gør. Derefter opdaterer vi løbende guiden med nye metoder.

Skriv musik før numre

Den mest almindelige og nemme metode er introduktion af musik sammen med et nummer. For eksempel Hvis du vil sælge en bajonet i spillet. Alt du skal gøre er at sige musik 100k, og afspilleren ved automatisk, at prisen er 100k. Jeg har set dette arbejde utallige gange, men spillere rapporterer, at dette ofte bliver lappet ud. Jeg prøvede det i dag, og det fungerede fantastisk. Bortset fra musik kan du også bruge numre sammen med andre emner. Det siger videre, du kan skrive car1 eller car8. Tilsvarende cup1 eller cup9. Bare bemærk, at kun et cifret nummer er tilladt sammen med elementer.

Du kan tydeligt se personen over mig forsøgte at chatte nogle numre. Men disse blev markeret, og numre blev til hashtags.

Brug romertal

En anden måde, hvorpå du kan omgå chatfilteret, er brugen af ​​romerske numre. Jeg ved, det lyder dumt, men hvad kan du gøre, når spillet bogstaveligt talt blokerer alt relateret til tal. For nogle år siden ville spillerne bruge forskellige stilarter på tekster og indsætte dem i chat. De blev dog senere blokeret. Nu kan du prøve at bruge romerske numre, og det fungerer. Der er en ulempe ved denne funktion. Hvis du ikke er på tastaturet, tager det en anstændig tid at hente det fra Google. Ikke kun det, men ikke alle spillere eller dine venner, der måske er under 13, kan forstå det med det samme.

Brug af Roblox-spil-URL til blokering

Dette er den nyeste og mest innovative metode, som Roblox-spillere er stødt på. En YouTuber-jaxme stødte på denne metode, hvor han kopierer " / e //roblox.com/games/ ”Inde i Roblox Chat. Bagefter mærker spillet ikke hans numre. Der er ikke noget officielt om, hvorfor dette fungerer. Men efter min viden. Denne URL kan potentielt fjerne blokeringen af ​​chatfiltret for en ny besked. Det bedste ved denne metode er, at det giver dig mulighed for at sige ubegrænsede mængder tal i Roblox. Dette fungerer muligvis ikke i alle spil. Sådan fungerer det i en trinvis proces.

  1. Åbn Roblox> Chat> Kopier og indsæt> / e //roblox.com/games/> Gå ind.
  2. Nu fortæller chatten dig "Du kan ikke bruge den emote". Ignorer det, og skriv et hvilket som helst nummer i din næste besked.
  3. Nummeret bliver ikke markeret, men du skal bruge linket før hver besked.

Brug SS før ethvert ciffer

Brug af SS i en meddelelse er også en anden almindelig praksis at skrive Roblox-numre uden hashtags. Dette svarer til andre metoder, vi har nævnt i denne artikel. Roblox mener, at du skriver en vare eller sælger ting. I mellemtiden kan du indsætte to cifre ved siden af SS. Nogle spillere rapporterer, at chatfilteret nu har begrænset denne funktion. Imidlertid tjekkede jeg det i dag fra september 2020, og det fungerer som en charme. Denne funktion har to ulemper. Den første er, at nogle spillere ikke korrekt forstår, hvad du prøver at sige. For det andet er der kun en begrænsning på kun to cifre.

  1. Åbn Roblox Chat> Skriv ss (nummer, du vil skrive)> indtast.
  2. Ligesom dette billede vil du nu se nummeret ved siden af ​​SS.

Bed Roblox om at fjerne SafeChat fra din konto

I tilfælde af at du er træt af alle disse metoder, og du ikke ønsker at gennemgå processen med at undgå hashtags. Så er det sandsynligvis en god idé, at du kontakter Roblox og beder dem om at fjerne chatfilteret / sikker chat fra din konto. Jeg ved, det lyder lidt underligt, men Roblox Support har faktisk hjulpet mange mennesker med at få chatfilteret fjernet. De fleste af disse spillere havde en kontoalder under 13 år, men de brugte adskillige undskyldninger som at indtaste den forkerte fødselsdato og lignende. Processen er ret let, følg dette.

  1. Gå til siden Roblox Kontakt os
  2. Udfyld din Navn, e-mail-adresse, brugernavn, platform og under Kategori vælg "Skift barnets alder."
  3. Under beskrivelse af problemet skal du komme med en ordentlig grund. Hvis din alder er indtastet forkert, bliver du nødt til at overbevise dem om forandring. Hvis jeg var dig, ville jeg gå sådan her.
  4. ”Hej håber du har det godt. Jeg er en ivrig Roblox-spiller, og i går bemærkede jeg, at min alder i Roblox er forkert. Dette giver mig problemer, som ikke at kunne deltage i serveren, chatte med offentligheden og meget mere. Forhåbentlig kan du ændre min Roblox-kontoalder og indstille den til denne dd / mm / åå. ”

Opret en ny konto

Incase Roblox accepterede ikke din anmodning om at ændre kontoalderen, og du vil virkelig skrive numre i Roblox. Så vil jeg anbefale dig at oprette en ny konto og indtaste den rigtige fødselsdato. Der er ikke meget forskel på nye og ældre konti. Spillet forbliver det samme, og fremskridt er bestemt intet værd at passe på. I slutningen af ​​dagen skal dette være den sidste mulighed på din liste. Sørg for at tjekke alle metoder, vi har foreslået, inden du opretter en ny konto.

Afsluttende tanker

Roblox er ikke det eneste spil, der har chatfiltre til konti under 13 år. Mange andre spil gør det, og jeg synes det er helt fint. Vi har set adskillige underlige sager, der har ført til kidnapninger og passerer fra spil. At have et chatfilter gør det muligt for spillet at forhindre sådanne typer hændelser i fremtiden. I tilfælde af at du ikke er en stor fan af chatfilteret og vil slippe af med det. Min bedste rekondensation er at oprette en ny konto og sørge for, at dens alder er over 13 år. Du kan gennemgå mange metoder I denne artikel, og de giver dig mulighed for at sige tal i Roblox. Imidlertid bliver de fleste af disse metoder patched regelmæssigt. Vi prøver at opdatere denne artikel regelmæssigt med alle mulige nye metoder.

Mærker Roblox
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found