Vejledninger

De bedste Android Audio Apps 2020 - Audiophiles Edition

Hjem/Bedste af/ De bedste Android Audio Apps 2020 - Audiophiles Edition

De bedste Android Audio Apps 2020 - Audiophiles Edition

Af Bill Wilson 28. februar 2020 4 minutter læst

At lytte til musik er noget, som mange mennesker gør i deres fritid. Da vores liv bliver travlere for dagen, bevæger vi os mod at lytte til musik på bærbare enheder i stedet for at sidde i vores værelser hele tiden. Det mest oplagte valg er vores smartphones, da de er gode til at spille musik, og når de kombineres med det rigtige par hovedtelefoner, kan de virkelig få den bedste lytteoplevelse.

Den ene ting, som vi ofte overser, når vi afspiller musik på vores telefoner, er de musikafspillere, som vi bruger, eller apps, med andre ord. Normalt er folk under det indtryk, at en software ikke er noget, der vil gøre en forskel for, hvordan musikken lyder. Men det er ikke sandt; en god lydafspiller eller en lydapp på din telefon kan gøre masser af forskel.

Derfor har vi samlet nogle af de bedste lydapps til lydfilerne derude, så du kan gå videre og presse den bedste lydoplevelse ud af din Android-enhed.

For en liste over fast Android-lydapps til den gennemsnitlige lytter, se vores anden artikel, "Top 5 Music Player Apps til Android i 2020."

1. Poweramp v3


Prøv nu

Poweramp-fans var i behandling, da appen blev officielt opdateret til v3 i slutningen af ​​2018 - og udvikleren har frigivet en jævn strøm af opdateringer i begyndelsen af ​​2020. Poweramp v2 var en af ​​de bedste Android-lydapps i lang tid , der tilbyder fantastisk lydkvalitet og tweaks.

Poweramp v3 introducerede understøttelse af hi-res DAC'er, både interne og eksterne, hvilket betyder, at den kan afspille op til 24bit / 192khz lydfiler, hvis din telefons interne DAC understøtter denne samplingshastighed, eller hvis du har en ekstern DAC. Brugergrænsefladen er meget ren med flydende glatte animationer og har forskellige visningsmuligheder, såsom mappe / albumvisning med coveralbum.

Poweramp v3 har en 10-bånds equalizer med brugerdefinerede forudindstillinger, og den spiller stort set alle lydfilformater. Lydmotoren har Float32 intern prøve, Float64 DSP-behandling, op til 384 khz samplingshastighed, forskellige rystelsesindstillinger, SWR / SOX-resamplere og nogle yderligere DSP-effekter såsom stereoforbedring og rumklang.

2. Onkyo HF


Prøv nu

En stærk konkurrence til Poweramp er Onkyo HF Player, som har en helt fantastisk lydkvalitet. Den har et 16.384 diskret bånd, FIR-filterudligning med lineær fase, kan afspille de fleste filtyper inklusive 192 kHz / 24bit FLAC og WAV, på den betalte version. Den gratis version nedprøver lyden over 88kHz til et maksimum på 48kHz.

I sig selv har Onkyo HF muligvis ikke meget i en kant over Poweramp, med mindre du har Onkyo lydudstyr. Fordi Onkyo fremstiller en masse hi-res lydudstyr, såsom modtagere, forstærkere, hovedtelefoner og andre produkter, kan Onkyo HF oprette forbindelse til disse enheder og 'forbedre' dem. For eksempel har Onkyo HF equalizer-forudindstillinger, der er specielt skræddersyet til deres højopløselige hovedtelefonmodeller. Dette gør Onkyo HF til en slags ledsagerapp til Onkyos produkter, men det er stadig en af ​​de bedste lydafspillere, selv uden Onkyo-hovedtelefoner.

3. Neutron musikafspiller


Prøv nu

Neutron Music Player har et af de mest komplicerede brugergrænseflader, vi nogensinde har set, men det er fordi det bogstaveligt talt er fyldt med lydtilpasninger og DSP-effekter at spille med. Det er en audiofil drøm og en simpel UI entusiast mareridt.

Neutrons equalizer understøtter op til 30 bånd og har en brugerdefineret 32/64-bit lydgengivelsesmotor. Nogle af DSP-effekterne inkluderer ting som parametriske og grafiske EQ'er, surround sound enabler, crossfeed / crossfade, tempo, pitch og meget mere. Med denne type apps er det virkelig nemt at gå tabt ved at "finjustere" din lydafspilning og glemme at bare nyde din musik.

Det understøtter hi-res lydhardware, op til 24bit / 768 kHz. Det understøtter også et antal DAP'er såsom Fiio X5 / X7, HiBy R6 Pro og andre. Neutron understøtter stort set ethvert lydfilformat, du kaster på det, og har også DSD-afkodning. Selvfølgelig understøtter det direkte output til USB DAC'er, og ... ærligt skal du bare tjekke det ud for den komplette liste over funktioner.

4. USB Audio Player Pro


Prøv nu

Hvis du spiller dine hi-res-filer primært gennem en USB DAC, skal du bestemt tjekke USB Audio Player Pro, som blev bygget specielt til USB DAC-output. Det bruger en brugerdefineret USB-lyddriver, der kan omgå Android-samplingsbegrænsningerne, hvilket betyder, at dine 32-bit / 384kHz-filer faktisk afspilles med den bitrate / frekvens (hvis din USB DAC understøtter det), i stedet for at blive nedprøvet til 16 / 48kHz, som mange andre lydafspillere ser ud til at gøre.

Desuden kan USB Audio Player PRO drage fordel af nogle af de nyeste hi-res DAC'er, der er indbygget i nyere Android-telefoner, såsom LG V20, V30, Samsung S6 / S7, OnePlus 3, Fiio X5 / X7 og andre.

5. Foobar2000


Prøv nu

For en simpel lydfil musikafspiller er Android-versionen af ​​den populære desktop-afspiller Foobar2000 en god. Det mangler mange af de konfigurationer og tweaks, der findes på desktopversionen, men Foobar2000 til Android er et løbende udviklingsprojekt.

Brugergrænsefladen er nem at navigere i, og den kan afspille de fleste lydfiler, herunder hi-res FLAC og WAV. Den har en DSP-manager med de standard DSP-plug-ins, du forventer at finde - avanceret begrænsning, crossfading, dB-begrænsning, resampling og endda downmixing-kanaler. Det understøtter også download eller streaming af musik fra UPnP-medieservere.

6. Viper4Android


Prøv nu

Denne app kræver root og skal hentes enten fra officielle XDA-fora eller Magisk Manager-modulet.

V4A er ikke en lydafspiller. Det er en tredjeparts equalizer og DSP-processor, der forbedrer den samlede lyd af din musik. Det giver dig masser af tweaks, der kan få din musik til at lyde bedre i dine ører, såsom bas- og klarhedsforstærkning, surroundlydemulering og en masse andre equalizer-relaterede tweaks.

Selvom det lyder som ting, du kan gøre mest i en allerede kraftig lydafspiller som dem, vi allerede har nævnt i denne liste, kan Viper4Android indlæses med IRS (Prøver fra impulsrespons), som behandler lyden for at have IRS's outputegenskaber, som ofte er baseret på forskellige producent hovedtelefoner.

Der er for eksempel IRS-profiler, der får dine hovedtelefoner til at lyde som et par Sennheiser HD 800'ere - selvom det ikke magisk nok får skøre øretelefoner til at lyde fantastisk, og lege med IRS-profiler og V4A's tweaks kan gøre en væsentlig forskel i opfattet lydkvalitet, især når du bruger hovedtelefoner af lavere kvalitet.

En af de bedste IRS-profiler til V4A er “Dolby II Pro Logic”, som forbedrer bas og klarhed markant uden at tilføje mudret forvrængning til din musik. IRS-profiler kan let findes online, f.eks. Gennem XDA-fora, og derefter føjer du dem til Viper4Android-mappen på din telefon.

Tags lyd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found