Vejledninger

Hvad er Windows Setup Remediation (KB4023057)?

Hvis du er en Windows 10-bruger, der kan lide at holde Windows opdateret til den nyeste version, har du måske bemærket en underlig ny service / program i dine installerede programlister. Dette nye program får navnet Windows Setup Remediation (KB4023057). Dette vil være på listen over installerede programmer, som du kan få adgang til via indstillingerne, og det vil også have en app på din Windows. Hvis du ser på installationsdatoen, vil installationsdatoen sandsynligvis være meget frisk.

Dette er ikke noget nyt, men det installeres alene og vises ikke i Windows-opdateringskataloget, så du må forveksle det med en virus eller trojan. Sælgernavnet er også utilgængeligt, hvilket gør det virkelig mistænkeligt.

Hvad er Windows Setup Remediation (KB4023057)?

Hvis du er en af ​​de brugere, der er bekymret for opdateringen af ​​Windows Setup Remediation (KB4023057), skal du ikke bekymre dig. De fleste af brugerne er korrekte, det er relativt nyt, og du finder det ikke, hvis du specifikt ledte efter det, men det er en legitim Windows Update. Windows Setup Remediation (KB4023057) er en opdatering til Windows-servicestak og inkluderer pålidelighedsforbedringer. Denne opdatering inkluderer filer og ressourcer, der løser problemer, der påvirker opdateringsprocesserne i Windows 10. Målet med disse filer er at forbedre kvaliteten af ​​Windows-opdateringerne og gøre Windows Update-processen problemfri.

Med andre ord vil det foretage ændringer på dit system som at rette korrupte Windows-filer, bede din enhed om at være vågen længere for at muliggøre installation af opdateringer, ændre netværksindstillinger og forskellige andre ændringer for at løse problemer i selve Windows Update.

Denne app / opdatering opdateres alene og opdateres normalt før en Windows Update eller under Windows Update via Windows Update-komponenterne eller Windows Store.

Skal jeg slette det Afhjælpning af Windows-opsætning (KB4023057)?

Du kan slette denne opdatering uden større konsekvenser, da den kun er nødvendig til specifikke Windows-builds. Vi vil dog ikke anbefale det, da det bruges til pålideligheden af ​​Windows-opdateringer. Og selvom du afinstallerer denne opdatering, har brugerne klaget over, at den bliver tilbudt i de næste opdateringer. Så du kan ikke rigtig forhindre det 100%, fordi det vil blive tilbudt igen og til sidst blive installeret igen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found