Vejledninger

4 enkle måder at ændre temaet for Android-meddelelsespanel på

Standard, generisk Android-meddelelsespanel kan være ret kedeligt og kedeligt - værre, det kan kollidere med dit foretrukne farveskema, og endnu værre, det kan ikke ændres på de fleste telefoner, medmindre din enhed understøtter brugerdefineret tema (som mange enheder ikke gør).

Samsung-enheder tilbyder for eksempel tredjeparts temaer i Samsung Store, men ofte er det hele systemgrænsefladen ændringer, og ikke kun vil dit meddelelsespanel blive temaet, men det vil også din indstillinger UI, dine appikoner, tapet, skrifttype ...

Hvorfor er der ikke en let måde at temaere eller tilpasse Android-meddelelsespanelet? Nå er der faktisk gennem et par tredjepartsapps. I denne Appuals guide viser vi dig de bedste apps (rod og ikke-rod) som giver dig mulighed for helt at tilpasse dit meddelelsespanel, herunder farver, fliseikoner, gennemsigtighed eller endda fotos som panelbaggrund.

hvis du gør det ikke ønsker at downloade tredjepartsapps, som om du er bekymret for yderligere RAM-brug eller batteridrænning, kan du prøve Appual's praktiske guide til, hvordan du helt tema Android-systemets UI selv - se "Sådan manuelt tema Android System UI"

Gravity Box

Gravity Box er et Xposed-modul, som kræver, at du har en rodfæstet Android-enhed og Xposed manager-appen installeret. Når først Gravity Box er installeret, er det en ekstremt kraftfuld app, der kan ændre mere end bare dit meddelelsespanel - den har en bred vifte af ting at tilpasse, inklusive din låseskærm, navigationslinje, medie- og lydtilpasninger og bare en hel masse andre seje ting.

Se Appual's guide "Sådan fuldtids tema Android med Xposed-moduler".

Materiel beskedskygge

Sandsynligvis den bedste mulighed for ikke-rodfæstet (og også rodfæstede brugere, hvis du nyder enkelhed), Meddelelsespanel for materiale giver dig mulighed for at tilpasse meddelelsespanelet fuldstændigt med farver, gennemsigtighed, baggrundsbilleder og ikonstil - hvis du har en Nougat-telefon, men vil have Oreo-meddelelsespanelikoner, for eksempel kan Material Notification Shader gøre det for dig.

Den eneste ulempe er, at hvis du vil have den til at kunne skifte din mobildata og WiFi-status via panelikonerne, har den brug for rootadgang - men det er en ulempe ved Android, ikke selve appen.

Undergrund

Hvis din enhed understøtter OMS-tema, du bør bestemt bruge undergrund i stedet for noget andet. Det eneste problem er, at meget få enheder understøtter OMS-tema ud af kassen - ofte skal du downloade og installere en brugerdefineret ROM med OMS-understøttet indbygget. Hvad Substratum gør, er grundlæggende at trække overlay-lag over hver app, du vælger, inklusive hele Systemgrænseflade, uanset hvilket tema du downloader til undergrund.

Imidlertid er mange undergrundstemaer det præmie, så dette er ikke en god mulighed, hvis du ikke har lyst til at beskytte et par dollars. Når det er sagt, har vi aldrig fortrudt vores Swift Black-temakøb.

Power Shade: Meddelelsesbjælkeomskifter og manager

Nyudviklet og for nylig frigivet fra de samme udviklere af Material Notification Shader kommer Power Shade, som stort set er den samme app med en hel masse lignende funktioner. Det virker lidt lettere til brug med en mere brugervenlig brugergrænseflade og nogle yderligere funktioner, der ikke er i Material Notification Shader. Prøv dem begge med en sammenligning side om side, og fortæl os, hvilken der er bedre i kommentarerne.