Vejledninger

Fix: Din computer er ved at løbe tør for ressourcer

Flere Windows-brugere ser "Der mangler ressourcer på din computer”Fejlmeddelelse, når du prøver at logge på med en eksisterende brugerkonto. Mest berørte brugere rapporterer, at denne fejlmeddelelse opretter en loop - Når de klikker på en brugerkonto for at logge ind, er brugerne kun tilbage med en Okay knap, som ender med at returnere dem til det forrige skærmbillede. Uden yderligere indgriben har brugeren ingen mulighed for at få adgang til nogen af ​​de indlognede konti, der findes på den pågældende computer.

Opdatering: På Windows 10 har de mest berørte brugere rapporteret, at problemet startede, efter at de havde installeret en afventende Windows-opdatering.

Hvad forårsager problemet med "Computer mangler ressourcer"?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der ofte bruges til at løse dette problem. Baseret på vores undersøgelser ser det ud til, at der er flere forskellige scenarier, der giver anledning til denne særlige fejlmeddelelse:

 • Problemet skyldes ujævn RAM-tildeling - Som mange brugere har rapporteret, vil dette problem opstå, når flere brugere har logget på flere gange uden at maskinen genstarter. Fra vores undersøgelser ser det ud til, at problemet har noget at gøre med, hvordan OS tildeler RAM til hver konto, der i øjeblikket er logget ind. I dette tilfælde er det den hurtigste måde at komme forbi fejlmeddelelsen på at slukke for maskinen manuelt.
 • Windows 10-opdatering forårsagede problemet - Flere brugerrapporter hælder mod den mulighed for, at en dårlig Windows-opdatering endte med at skabe dette problem. Dette blev semi-bekræftet af Microsoft - de udgav en hot-fix kun få dage efter opdateringen begyndte at producere dette problem. I dette tilfælde skal problemet automatisk løses ved at sikre, at du installerer hver afventende opdatering.
 • Korrupte systemfiler tilknyttet en brugerkonto - Dette problem kan også opstå, hvis du har at gøre med beskadigede systemfiler. Dette kan ende med at narre dit system til at tro, at kontoen bruger meget mere RAM end det, der bruges i virkeligheden. I dette tilfælde skal en DISM- eller SFC-scanning (eller begge dele) løse problemet.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at omgå det samme nøjagtige problem, giver denne artikel dig flere forskellige fejlfindingsstrategier, som andre brugere i en lignende situation med succes har brugt til at løse problemet.

Hvis du vil forblive så effektiv som muligt, opfordrer vi dig til at følge metoderne i den samme rækkefølge, som de præsenteres i. En af dem er bundet til at løse problemet for dig, uanset dit særlige scenario.

Metode 1: Sluk manuelt

De fleste berørte brugere har rapporteret, at den eneste måde at løse dette problem på er at slukke manuelt - holde tænd / sluk-knappen nede, indtil maskinen slukkes med magt. Og husk, at det ofte rapporteres at trykke på genstart-knappen ofte fører dig tilbage til “Der mangler ressourcer på din computer" fejl besked.

Desuden er det vigtigt at huske, at denne metode ikke behandler den underliggende årsag til problemet. Det er simpelthen en løsning, der giver dig mulighed for at omgå fejlskærmen og give dig mulighed for at fortsætte med at bruge din computer.

Men chancerne er, at den samme fejl vender tilbage efter et stykke tid. Hvis du leder efter en metode, der løser problemet permanent, skal du gå ned til de næste metoder nedenfor.

Metode 2: Installer hver afventende Windows Update (kun Windows 10)

Da problemet også kan være forårsaget af en fejl i Windows 10 forårsaget af en ødelagt Windows-opdatering, der i det væsentlige snyder systemet til at tro, at de tilgængelige ressourcer ikke er nok til at rumme en ny brugerkonto. Heldigvis var Microsoft ret hurtig til at løse problemet med frigivelsen af ​​et hotfix. Fra nu af bliver det automatisk installeret på hver aktiverede Windows 10-version.

Ved at sikre, at du installerer hver afventende Windows 10-opdatering, fjerner du muligheden for at støde på dette problem på grund af en ødelagt opdatering. Her er en hurtig guide til installation af hver afventende Windows 10-opdatering:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb boks. Skriv derefter “Ms-indstillinger: windowsupdate”og tryk på Gå ind at åbne op for Windows opdatering fanen i Indstillinger app.
 2. Inde i Windows opdatering skal du klikke på Søg efter opdateringer og vent på den første scanning for at afgøre, om du har nogen ventende opdateringer.
 3. Hvis opdateringer er klar til installation, skal du følge vejledningen på skærmen for at installere hver afventende opdatering. Hvis du bliver bedt om at genstarte, skal du gøre det og derefter sørge for at vende tilbage til denne skærm igen for at sikre, at hver afventende opdatering installeres.
 4. Når hver afventende opdateringsgest er installeret, skal du foretage en endelig genstart og se, om problemet stadig opstår.

Hvis du stadig støder på "Der mangler ressourcer på din computer”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Udførelse af SFC & DISM-scanninger

Hvis du finder ud af, at problemet er tilbagevendende, og det straks vender tilbage engang efter at have fulgt metode 1, er det sandsynligt, at du har nogle problemer med dine systemfiler, der tilhører din brugerkonto. Flere brugere, der befandt sig i en lignende situation, har rapporteret, at fejlmeddelelsen stoppede med at opstå, efter at de brugte SFC- eller DISM-scanninger til at finde og rette korrupte systemfiler.

Her er en hurtig guide til kørsel af disse scanninger:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'Cmd' og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompt. Når UAC (brugerkontokontrol)dukker op, skal du klikke Ja at give administrative rettigheder.
 2. Inde i den forhøjede kommandoprompt skal du køre følgende kommando og trykke på Gå ind at indlede en Kontrol af systemfiler scanning:
  sfc / scannow

  Bemærk: Systemfilkontrol scanningen analyserer alle beskyttede systemfiler og erstatter beskadigede hændelser med sunde kopier fra en lokalt gemt cachelagret kopi i en komprimeret mappe - nøjagtig placering er% WinDir% \ System32 \ dllcache

 3. Når processen er afsluttet, skal du genstarte din computer og se, om fejlen stadig vender tilbage. Hvis det er tilfældet, skal du fortsætte med de næste trin nedenfor.
 4. Følg trin 1 igen for at åbne en anden forhøjet kommandoprompt. Inde i den skal du skrive følgende kommando og trykke på Gå ind at indlede en DISM scanning:
  DISM.exe / Online / Oprydningsbillede / Restorehealth

  Bemærk: EN DISM (Deployment Image Servicing and Management) scan bruger Windows Update til at levere de filer, der er nødvendige for at rette korrupte filer.

 5. Når scanningen er afsluttet, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst.