Vejledninger

Sådan bruges Roblox FPS Unlocker, og kan du blive forbudt for at bruge det?

Roblox er et ret fantastisk spil. Faktisk tror jeg, at spillet har uendelige funktioner, og det er sandsynligvis deroppe med Minecraft med hensyn til gameplay. Spillet har et fremragende plot, og hele gameplayet er cirkuleret omkring spillerdrevne kreationer. Med andre ord er der dette unikke system til oprettelse af spil, der giver spillere mulighed for at programmere spil og også nyde dem, der er programmeret af andre.

Spillet blev først udgivet på Browser i 2006, men en uafhængig version til Windows 10 kom i 2016. Spillere forventede, at denne version ville give support til nyere hardware. Til alles overraskelse var spillet imidlertid ikke så forskelligt fra browserversionen, og det indeholdt dette frustrerende problem. Hvor spillerne ikke kunne få mere end 60 FPS.

Hurtigt frem, fire år senere, og problemet med rammebegrænseren er stadig ikke ordnet. 60 FPS er en stor skuffelse, men rolig, for det er her Roblox FPS Unlocker spiller sin rolle. I denne artikel vil jeg rydde alt om Roblox FPS Unlocker.

Hvad er Roblox FPS Unlocker?

Roblox er et ret gammelt spil, og det tillader dig ikke at fjerne 60 FPS Limit. For at løse dette oprettede en udvikler af spillet en FPS Unlocker. Roblox FPS Unlocker blev offentliggjort på GitHub, og gennem denne software kan brugerne nu have ubegrænset FPS. Softwaren er ikke et hack eller snyderi, men alt, hvad den gør, er, at den deaktiverer rammebegrænseren og v-sync, som er aktiveret som standard.

Hvorfor har du brug for en Roblox FPS Unlocker?

Hvis du spiller et onlinespil. Du bliver altid nødt til at sikre dig, at V-Sync eller Frame Limiter er deaktiveret. Det er fordi disse to muligheder kan forårsage alvorlige ydeevneproblemer. Hvornår v-sync er aktiveret, er dine rammer ikke tilladt at komme forbi 60. På samme måde, hvis din pc genererer mere end 100 FPS, vil V-Sync dække FPS tilbage til 60, og denne proces kan forårsage alvorlige ydeevneproblemer.

Yderligere, hvis du deaktiverer V-Sync i Roblox. Du vil også komme til at opleve meget glattere gameplay. Oven i dette bliver du også bedre til spil på grund af intet inputforsinkelse. Og endelig vil du drage fuld fordel af din dyre spilmonitor, som var slags ubrugelig under v-sync aktiveret.

Sådan bruges Roblox FPS Unlocker

Det er ret nemt at konfigurere Roblox FPS Unlocker. Der er ingen avanceret software eller komplekse indstillinger, der skal ændres. Alt hvad du skal gøre er bare at downloade 64-bit exe-filen fra denne GitHub-side. Filen er 100% sikker, så du skal ikke bekymre dig om vira og lignende. Her er trin for trin proces på "Hvordan man får fps-blokering på Roblox."

  1. Gå til Github-siden> Kontroller dit operativsystem, og download filen> Sørg for, at den har

    "Seneste udgivelse" tag på sin venstre side.

  2. Åbn nu den downloadede fil, og udpak rbxfpsunlocker-filen på skrivebordet eller hvor som helst, det er bedst tilgængeligt for dig.
  3. Åbn Roblox> Deltag i et spil> Tryk på Shift + F5 for at vise FPS inde i spillet. Du vil bemærke, at det er låst på 60.
  4. Minimer spillet> start filen "rbxfpsunlocker.exe", og spring tilbage i roblox.
  5. Tjek din FPS igen, de vil nu gå langt over 100.

Jeg testede disse rammer på en low-end pc med et indbygget grafikkort. For det meste var rammerne godt over 120, og det lykkedes dem også at ramme 140. Spillet var super glat, da jeg brugte 120 Hertz Monitor. Hvis du har et grafikkort, der har hukommelse over 512 MB, kan du nemt forvente mere end 200 rammer i Roblox.

Kan du blive forbudt for brug af Roblox FPS Unlocker?

Nej, du vil ikke blive forbudt for at bruge Roblox FPS Unlocker. I sine startdage rapporterede nogle spillere på Reddit, at de var forbudt for at bruge Unlocker. Imidlertid blev de fleste af dem senere forbudt, og udvikleren bag softwaren lavede også få opdateringer, der forhindrede den i at blive automatisk forbudt af anti-cheat.

I 2018 var det stadig uklart, om FPS Unlocker var tilladt eller ej. Dog et år senere under Roblox Developers Conference i 2019. Adam Miller, teknisk direktør hos Roblox, præciserede, at ingen vil blive forbudt for at bruge den uofficielle FPS Unlocker. Adam fortsatte endda med at sige, at han ”personligt garanterer” dette.

“Hvis nogen bruger den uofficielle FPS-oplåser. Jeg giver en personalegaranti for, at du ikke bliver forbudt fra Roblox. Det er okay, lo han stille ”. Virksomhedens talsmand Arseny Kapoulkine nævnte også, at de planlægger at frigive en High Refresh Rate Monitor Support næste år. Et år er gået, men vi har stadig ikke hørt noget om det.

Er Roblox FPS Unlocker det værd?

Roblox FPS Unlocker har mange fordele, og det er det hele værd. For det første får du højere rammer og enestående ydeevne. For det andet bliver gameplayet også jævnere, og du er i stand til at nyde fordelene ved High Refresh Rate. Den sidste og vigtigste funktion er ikke mere inputforsinkelse. Når du har aktiveret Roblox FPS Unlocker. V-Sync er deaktiveret, og inputforsinkelse er helt væk. Som et resultat bliver du mere konsekvent og god til spillet.

Afslutter guiden. Jeg vil sige, at dette stykke mini-software har gjort livet meget lettere end før. Jeg spillede personligt Roblox i et år på 60 FPS, og det var frustrerende, fordi jeg ikke kunne bruge min 144 Hz-skærm. Denne Roblox FPS Unlocker har ikke kun tilladt min FPS at nå højder. Men det har også hjulpet mig med at blive bedre ved at fjerne v-sync.

Jeg ville præcisere, at denne software er helt sikker, og at der ikke er nogen virus eller sådan noget. Jeg har set populære streamers bruge det, og Roblox Corp har selv tilladt spillere at bruge det. Hvis du på nogen måde står over for Roblox-fejlkoden 268, skal du læse denne artikel. Artiklen er opdateret med ny info.