Vejledninger

FIX: Apple Mobile Device kunne ikke starte

Et af de mest almindelige problemer, som de fleste mennesker støder på, når de installerer iTunes eller når de tilslutter deres enhed, er “Apple-mobilenhed kunne ikke starte. Kontroller, at du har tilstrækkelige privilegier til at starte systemtjenester. ” Dette problem opstår normalt, når folk opdaterer deres iTunes-version, hvilket resulterer i korruption af dets komponent og filer, og derfor vises den service, der er nødvendig for at starte applikationen og udføre korrekt, ikke til gengæld. Fejlen vises. Metoderne nedenfor kræver, at du afinstallerer iTunes, Apple og relaterede komponenter, det er sikkert at gøre dette, fordi det ikke påvirker dit iTunes-bibliotek. Biblioteket forbliver som det er og skal importeres automatisk ellers kan det importeres manuelt.

Denne fejl kan løses ved at geninstallere alle de iTunes- og Apple-applikationer, der er installeret på dit system.

Metode 1: Geninstaller alle Apple-programmer

I stedet for at prøve individuelt at bestemme, hvor problemet ligger, er en bedre mulighed at geninstallere alle Apple-programmer på din computer.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Type appwiz.cpl og klik Okay.

Dette fører dig til programmer og funktioner, hvorfra du kan afinstallere de anførte applikationer. Når du er i P&F, skal du skrive Apple i søgefeltet og derefter begynde at afinstallere apps en efter en.

Start med at afinstallere iTunes, Apple-softwareopdatering, Apple Application Support (iTunes 9 eller nyere) fjern derefter Hurtig tid, Bonjour og til sidst skal du afinstallere Apple Mobile Device Support. Du skal muligvis lukke og derefter åbne programmet igen for at se, om AMDS stadig vises på listen eller ej.

Når alt dette er afinstalleret, skal du genstarte din pc.

Når du har afinstalleret alt, skal du besøge iTunes Download-siden og downloade den nyeste version af iTunes. Gem programmet på dit skrivebord. Højreklik derefter og Kør som administrator. Når installationen er færdig, KLIK IKKE FÆRDIG lige endnu. I stedet skal du tilslutte din enhed og vente på, at en lille meddelelse vises nederst til højre på skærmen. Det er din computer, der søger efter den tilsluttede enhed og derefter installerer driveren. Klik kun på knappen Afslut installation, når enhedsdriveren er færdig med installationen.

Metode 2: Brug en speciel installation (til Win7 64 bit versioner)

Hvis du har prøvet at geninstallere iTunes flere gange, og det ikke virker, ville en bedre mulighed være at installere en bestemt version af iTunes. Udfør trin 1 igen for at afinstallere alle Apple-komponenter, men installer det ikke. Klik på (her) og download programmet. Dette program er specielt designet til ældre grafikkort og skal være kompatibelt med ældre computere.

Metode 3: Installer en C ++ redistribuerbar pakke

Besøg dette link og download C ++ -fordelingspakke: fra (her).

Download derefter programmet designet til ældre grafikkort (linket ovenfor) og installer iTunes igen. Åbn programmet, og gå til radioen. Prøv at spille en sang. Hvis det afspilles korrekt, skal du åbne dit eget musikbibliotek og prøve at afspille din egen musik. Du skal muligvis genstarte computeren, når installationen er færdig, før du starter programmet.