Vejledninger

FIX: Windows Live Mail-hukommelsesfejl 0x80041161

Fejl 0x80041161 er en Windows Live Mail-fejl, der opstår, når din computer ikke er i stand til at starte Windows Live Mail-programmet. Det skyldes normalt et serviceproblem, som muligvis er blevet deaktiveret eller ikke kører, eller det kan være blevet ødelagt. Inden du går videre med trinene i denne vejledning, skal du sikre dig, at du ikke er logget ind på dit system i en sikker tilstand. Hvis du er logget ind i fejlsikret tilstand, indlæses dit system med mindst mulig grafik og kun de “tjenester og applikationer”, der kræves af Windows, hvilket vil forstyrre trinene i denne vejledning. Fejlen 080041161 ser normalt sådan ud.

Trin til løsning af Windows Live Mail-fejl 0x80041161

Holde Windows-nøgle og tryk på R

Type services.msc og Klik på OK

Find den kaldte tjenestewindows live-id tegnassistenthøjreklik på denne tjeneste, og vælg Egenskaber. Sørg for, at den er indstillet til at starte automatisk, og at status startes, hvis ikke indstilles den til at starte automatisk, og start den manuelt ved at højreklikke på denne tjeneste og vælge Start.

Når du er færdig, skal du åbne Windows Live Mail igen.

Hvis problemet stadig ikke er løst, er det meget muligt, at din Windows-brugerprofil er beskadiget, så der kræves en ny brugerprofil:

Klik på Start, og skriv Kontrolpanel.Gå til Kontrolpanel og søg efter indstillinger for brugerkonti ved at skriveBrugerkontii søgefeltet. Vælg, Opret en ny brugerkonto, indstil en adgangskode (hvis nødvendigt). Log af den aktuelle konto og log ind på den nye konto. Test Windows Live Mail, hvis det fungerer der, skal du kopiere data fra din gamle profil til den nye profil fra C: \ Brugere.

Metode 2: Brug det indbyggede reparationsværktøj

Windows Live Mail er en del af Windows Live Essentials-pakken, og Windows har et indbygget værktøj, der kan reparere alle apps i Essentials-pakken. At finde og bruge det er ret let, så længe du følger nedenstående trin:

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet, og indtast Tilføj eller fjern programmer hvis du har Windows 7 eller ældre, og Skift eller fjern et program hvis du har en nyere version.
  2. Åbn resultatet, og du vil blive præsenteret for en liste over software installeret på din computer. Søge efter Windows Live Essentials, hvis den er sorteret alfabetisk, skal den være nær bunden af ​​listen. Dobbeltklik
  3. Klik på Reparer alle Windows Live-programmer og vent på, at guiden er færdig. Genstart i slutningen.
  4. Når du har gjort dette, skal du tilføj din e-mail-konto igen.
  5. Tryk på Windows tast, indtast Post og åbn Windows Live Mail fra listen over resultater.
  6. Klik på Vælg i nederste venstre hjørne Konti fanen, og vælg E-mail.
  7. Indtast din e-mail-adresse, adgangskode og visningsnavn og klik
  8. Følg de yderligere trin i guiden, indtil den er afsluttet. Hvis du havde flere konti, skal du klikke på Tilføj en anden e-mail-konto for også at tilføje de andre og gentage processen, så længe det er nødvendigt.