Vejledninger

Sådan låses Xiaomi Mi5 Bootloader og rod op via TWRP

Xiaomis flagskib Mi5 er en af ​​de mest utrolige smartphones på markedet, der tilbyder hardwarespecifikationer og ydeevne, der kan sammenlignes med Samsung S7 til en brøkdel af Samsungs omkostninger. At låse op for Xiaomi boot loader og rodfæste enheden er dog lidt af et eventyr. Denne guide fører dig trin for trin gennem processen.

Sådan låses Xiaomi Mi5 Boot Loader og Root op - Officiel anmodning

Mens låste bootloadere ofte er et stridspunkt for Android-entusiaster, tilbyder Xiaomi en officiel metode til at låse din Xiaomi Mi5 boot loader op. Det kræver dog lidt forberedelsesarbejde - nemlig en Xiaomi-forumkonto med godt omdømme. Mens alle kan oprette en konto og indsende en låseindkaldelse, har den dukket op prioritet gives til Xiaomi forumkonti med en bestemt posttærskel. “Diamond tier” forumkonti er øjeblikkeligt hvidlistet og godkendt hurtigst.

 1. Download den seneste officielle Xiaomi Mi5 China Dev ROM, der er tilgængelig her. Kun China Dev ROM kan anmode om at blive låst op!
 2. Træk den downloadede .zip-fil til en mappe kaldet "downloaded_rom" inde i enhedens rodmappe. Hvis der ikke findes en "downloaded_rom" -mappe, skal du bare oprette en.
 3. Naviger til din Updater-app, og tryk på ikonet […] i øverste højre hjørne.
 4. Vælg "Vælg opdateringspakke", som det ses på skærmbilledet nedenfor. Vælg nu den rom / zip-fil, du tidligere har placeret i din rodmappe.

 5. Gå her til den officielle oplåsningssektion på Xiaomis websted. Log ind på din konto, og indtast de ønskede oplysninger (navn, land, telefonnummer og årsag til oplåsning).
 6. Efter flere dage (eller op til en uge), vil du modtage en oplåsningskode via SMS. Gå tilbage til webstedet Lås op, og læg den kode, du har modtaget.
 7. Download Mi Unlock Software via hjemmesiden eller et alternativt link her.
 8. Kør værktøjet MIFlashUnlock.exe med administratorrettigheder. Log ind på din konto via flashværktøjet.

 9. Sluk for din telefon, og hold derefter Lydstyrke ned + Strøm for at starte i Fastboot-tilstand. Tilslut nu telefonen til din pc via USB. Klik til sidst på "Lås op nu" i flashværktøjet.

Vent på 100% afslutning, og genstart derefter din telefon. Naviger til Sikkerhedsapp> Tilladelser, og vælg "Tillad rodadgang". Bemærk: Dette er en begrænset version af "Root" -adgang, se nedenfor for SuperSu rooting-guide.

Sådan låses Xiaomi Mi5 Boot Loader op uden officiel anmodning

Bemærk: Denne metode fungerer kun på visse ROM-versioner, der er linket nedenfor.

Påkrævet: 7.1.20 China Weekly ROM eller Global Stable V8.1.2.0 ROM

 1. Opret en Mi-konto, hvis du ikke allerede har en.
 2. Aktivér udviklerindstillinger på din Mi5. Gå til Indstillinger> Om> tryk gentagne gange på Miui-versionen, indtil du får besked om, at udviklerindstillinger er blevet aktiveret.
 3. Gå ind i yderligere indstillinger> Udviklerindstillinger, og aktiver USB-fejlfinding.
 4. Indtast din Mi-konto på din enhed, og aktiver "OEM Unlocking" i udviklerindstillingerne.
 5. Download Mi Unlock på din pc her, åbn den derefter og log ind på din Mi-konto (den samme som du brugte på din enhed!)
 6. Genstart din enhed for at synkronisere din Mi-konto, og sluk derefter din enhed helt, og gå ind i hurtigstarttilstand (Lydstyrke ned + Strøm)
 7. Tilslut din Xiaomi Mi5 til din pc via USB, og tryk på knappen "Unlock" i Mi Unlock-værktøjet.

Sådan installeres brugerdefineret gendannelse og rod Xiaomi Mi5

Bemærk: Dette kræver ADB konfigureret på din pc, hvilket er uden for rækkevidden af ​​denne vejledning. Downloadlink findes kun her for nemheds skyld.

 1. Download kommandolinjeværktøjerne til Android SDK til din computer (her).
 2. Download den nyeste TWRP-version, der er kompatibel med Xiaomi Mi5 her.
 3. Åbn en kommandolinjeprompt i Windows, efter at du har installeret Android SDK-kommandolinjeværktøjerne. Tilslut din enhed til din computer via USB (med USB-debugging aktiveret!)
 4. Skriv dette i din kommandoprompt: adb genstart bootloader
 5. Kopier TWRP-billedfilen til den mappe, der indeholder dine ADB- og fastboot-binære filer. Omdøb TWRP-filen til twrp.img
 6. Skriv følgende kommandoer i kommandoprompten:

  Fastboot flash opsving twrp.img

  Genstart af Fastboot

 7. TWRP skal nu installeres på din Xiaomi Mi5. Nu fortsætter vi med root med SuperSu.
 8. Download den nyeste Recovery Flashable.zip af SuperSu her.
 9. Kopier SuperSu-zip-filen til enhedens lager. Sluk for din telefon, og genstart den til Gendannelsestilstand (Lydstyrke op + strøm).
 10. I TWRP skal du vælge “Install” og blinke SuperSu-zip-filen. Genstart din enhed, når blinkingen er færdig.

Det er det! Din Xiaomi Mi5 skal nu være vellykket rodfæstet.