Vejledninger

Fix: Trådløs Xbox One-adapter fungerer ikke

Xbox trådløs adapter har været på markedet i et stykke tid med et stort potentiale for folk, der bruger pc'er. Det giver dig mulighed for at forbinde dine Xbox-trådløse controllere på Windows-pc'er, tablets og bærbare computere. Det har kapacitet til at håndtere op til otte controllere, to stereohovedtelefoner og fire chathovedtelefoner. Du kan bruge denne enhed med pc-spil eller Xbox One-spil, der streames til Windows 10.

På trods af at det er et Microsoft-produkt, er Xbox One trådløs adapter kendt for at forårsage forbindelsesproblemer med næsten alle versioner af Windows. Der er adskillige gange, hvor adapterne ikke opretter forbindelse korrekt eller ikke synkroniserer. Grundårsagen til, at dette sker, er, at der er forældede drivere installeret på din computer.

Løsning: Installation af nyeste drivere

Drivere er den vigtigste arbejdsstyrke bag enhver hardware. Hvis den involverede driver er forældet eller er korrupt, kan du under ingen omstændigheder oprette forbindelse til den trådløse adapter. Windows giver dig muligvis også kode 10, hvilket betyder, at de korrekte drivere ikke er installeret på din computer. Vi navigerer til enhedsadministratoren og opdaterer driverne efter download af dem i overensstemmelse hermed.

 1. Naviger til Microsofts katalogwebsted og søg efter “Xbox trådløs”I søgefeltet. En liste over forskellige drivere vil blive præsenteret foran dig. Hent den rigtige efter at have slået dit operativsystem op fra listen over specifikationer.
 2. Når du har downloadet driveren til et tilgængeligt sted, skal du trykke på Windows + R, skrive “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 3. Modtageren skal vises som en ukendt enhed ved navn “XBOX ACC”. Højreklik på enheden og vælg “Opdater driver”.

 1. Vælg den anden mulighed, der siger “Gennemse min computer for driversoftware”.

 1. Klik på “Gennemse”-Knappen og naviger til det sted, hvor du downloadede driveren. Bemærk, at du muligvis bliver nødt til at pakke driveren ud, før du er i stand til at vælge den.

 1. Lad nu driveren installere. Controllerne og din trådløse modtager skal fungere som forventet uden problemer.

Tip: Hvis driverne ikke installerer trods alt, kan du afinstallere den aktuelt installerede driver og installere den nyeste. Højreklik på enheden, og vælg "Afinstaller driver". Følg nu instruktionerne før.

Hvordan synkroniseres min controller med adapter?

Hvis din adapter nu er tilsluttet korrekt, og dens drivere er installeret på din computer, kan du nu synkronisere dine controllere med adapteren. Her er et par tip til at komme i gang med det samme:

 • Tryk og hold Sync-knappen på din modtager, indtil den begynder at blinke.
 • Når adapteren er begyndt at blinke, skal du trykke og holde på Xbox-knap-controller-knappen foran på controlleren, indtil Xbox Home-lampen blinker hurtigt.
 • Efter et øjeblik skal lysene på begge dele, controlleren og adapteren stoppe med at blinke og lyse konstant. Det betyder, at du er perfekt forbundet og klar til at gå.

Tip: Der var få rapporter om, hvor folk oplevede problemer, da de tilsluttede adapteren til Windows 3.0-porte. I så fald kan du prøve at tilslutte det til normale 2.0-porte, der mest findes bag på din pc.

Fix: Controller synkroniseres ikke efter genstart

Der er en almindelig adfærd observeret, hvor controlleren ikke synkroniserer, når en genstart er udført. Hvis din adapter fungerer perfekt, men efter et stykke tid, kan controllerne ikke binde, betyder det sandsynligvis, at der er et problem med dine strømstyringsindstillinger. Windows lukker automatisk al inaktiv hardware, der er tilsluttet til din computer, efter en bestemt tidsperiode. Vi kan ændre denne indstilling og se, hvordan tingene går.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Gå nu til den installerede controller, højreklik på den, og vælg "Egenskaber".
 2. Naviger til “Strømstyring”-Fanen og fjern markeringen Lad computeren dreje denne enhed for at spare strøm'. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Nu afbrydes ikke adapteren, og alle dine controllere forbliver forbundet, selv efter genstart.

Tip: Hvis du bruger en pc, kan du prøve at slutte adapteren til de USB-porte, der findes bag på tårnet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found