Vejledninger

Fix: Flere TAP-Win32-adapter OAS- og TAP-Windows-adapter V9-forbindelser

At have flere forskellige forbindelser, når du åbner Netværks- og delingscenter, er ret normalt, da du sandsynligvis kun bruger en forbindelse til faktisk at oprette forbindelse til internettet, og du sandsynligvis har konfigureret Ethernet- og Wi-Fi-drivere. Derudover kan visse eksterne enheder såsom en Bluetooth-stick eller en alternativ internetforbindelsesenhed oprette en post i Netværks- og delingscenter.

Antallet af forbindelser i Enhedshåndtering bør ikke overstige et antal på fem eller seks, og hvis du bemærker enhederne med navnet TAP-Win32 Adapter OAS eller TAP-Windows Adapter V9, betyder det, at noget mistænkeligt foregår. Der er flere årsager til dette særlige problem, og vi vil diskutere dem sammen med at levere passende løsninger, så sørg for at følge instruktionerne i nedenstående sæt af løsninger.

Bemærk: De fleste af disse problemer er forårsaget af VPN- og Traffic-Modeling-værktøjer som Tunngle, Hamachi og nogle VPN-klienter. Afinstallation af nogle gange løser problemet næsten med det samme, så overvej denne mulighed, hvis du ikke bruger disse værktøjer regelmæssigt.

Løsning 1: Sletning af AutoKMS.exe-filen og afinstallation af drivere

En mulig årsag til dette problem er brugen af ​​KMS-software, som normalt bruges til at registrere ulicenserede produkter. Nogle brugere installerer det uden at vide, at den software, de bruger, ikke er licenseret, og de narre af det faktum, at deres produkt ser ud til at være lovligt.

På den anden side udnyttede nogle brugere denne funktion til at bruge et ulicenseret produkt, hvilket er ulovligt. Uanset hvad er en af ​​måderne til at løse dette problem at afinstallere de drivere, der vises i Enhedshåndtering, og at slette den fil, der forårsager dette.

 1. Skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet for at åbne enhedens managerkonsol.

 1. Udvid feltet "Netværkskort". Dette viser alle netværkskort, som maskinen har installeret. Højreklik på den adapter, du vil afinstallere, og vælg "Afinstaller". Dette fjerner adapteren fra listen og afinstallerer enheden.
 2. Klik på “OK”, når du bliver bedt om at afinstallere enheden. Dette fjerner adapteren fra listen og afinstallerer driveren. Sørg for at gentage processen for alle de mistænkelige netværksdrivere, du finder. De vil sandsynligvis alle have et lignende navn, og de kan let genkendes.

Nu hvor du har afinstalleret driverne, skal du vide, at disse drivere og enheder sandsynligvis vises igen, når du genstarter din computer, så vi skal sørge for at slette den fil, der får dem til at køre.

 1. Brug Ctrl + Shift + Esc-tastekombinationen for at hente Task Manager. Alternativt kan du bruge Ctrl + Alt + Del-tastekombinationen og vælge Task Manager fra menuen. Du kan også søge efter det i menuen Start.

 1. Klik på Flere detaljer for at udvide task manager og søge efter AutoKMS-posten på listen. Højreklik på det, og vælg indstillingen Åbn filplacering. Efter at mappen, hvor filen er åbnet, kan du højreklikke på AutoKMS igen og vælge indstillingen Afslut opgave.
 2. Find AutoKMS-filen i den mappe, der dukker op, og slet den ved at højreklikke på den og vælge Slet-indstillingen.
 3. Nu vises driverne ikke, når du genstarter din computer, og problemet er løst.

Løsning 2: Slet de filer og registreringsdatabaseoplysninger, der er relateret til det

Ovenstående løsninger vedrører brugere, der kæmpede med problemet forårsaget af KMS-softwaren. Den følgende metode er dog universel, og den har tendens til at blokere for, at disse netværksforbindelser vises igen. Følg instruktionerne nedenfor:

 1. Klik på enten Start-menuen eller søgefeltet ved siden af ​​den, og skriv “msconfig”. Klik på det første resultat, der skal have navnet Systemkonfiguration, og vent på, at indstillingerne vises. Du kan også skrive msconfig i en dialogboks Kør.

 1. Under fanen Boot skal du markere afsnittet Bootindstillinger og markere afkrydsningsfeltet ud for indstillingen Safe boot. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem flere radioknapper. Vælg det sidst kaldte netværk.
 2. Genstart din computer for at starte i fejlsikret tilstand.
 3. Skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet for at åbne enhedens managerkonsol.

 1. Udvid feltet "Netværkskort". Højreklik på den adapter, du vil afinstallere, og vælg "Afinstaller". Dette fjerner adapteren fra listen og afinstallerer enheden.
 2. Klik på “OK”, når du bliver bedt om at afinstallere enheden. Dette fjerner adapteren fra listen og afinstallerer driveren. Sørg for at gentage processen for alle de mistænkelige netværksdrivere, du finder. De vil sandsynligvis alle have et lignende navn, og de kan let genkendes.

Nu hvor vi har afinstalleret disse drivere, vil vi forsøge at forhindre dem i at blive vist på din pc igen. Først og fremmest skal vi åbne System32.

 1. Naviger til Denne pc-mappe >> Lokal disk, hvor du skal kunne se Windows-mappen. Hvis du ikke kan se det, skal du aktivere de skjulte filer og mapper.
 2. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.

 1. Naviger til Windows >> System32 og søg efter “tap0901”. En systemfil og to dll-filer vises muligvis som resultater, så sørg for at slette dem alle tre.

Den næste ting, du måske vil gøre, er at slette de poster i registreringsdatabasen, der er relateret til disse filer, i Registreringseditor. Bemærk, at du skal være ret forsigtig, når du redigerer registreringsdatabasen, da en simpel uønsket ændring kan forårsage ustabilitet i systemet.

Følg instruktionerne i denne sikkerhedskopieringsartikel for at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase sikkert!

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive dette i Start-menuen eller i søgefeltet i venstre del af proceslinjen. Du kan også åbne dialogboksen Kør og skrive “regedit”.

 1. Naviger til følgende nøgle i registreringseditoren:

Computer \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services

Bemærk: Hvis nogle af disse nøgler ikke findes, skal du oprette dem manuelt ved at klikke på destinationstasten, højreklikke på det tomme rum i højre del af skærmen og vælge indstillingen Ny >> Nøgle. Sørg for at navngive det korrekt.

 1. Find og slet hele "tap0901" -tasten ved at højreklikke på den og vælge Slet-indstillingen. Sørg for at klikke okay på eventuelle advarsler, der vises.