Vejledninger

Sådan løser du udstillere, der ikke fungerer

Showgoers er en browserudvidelse, der giver brugerne mulighed for at synkronisere Netflix over lange afstande med venner og kære. Det er en af ​​de mest populære udvidelser i denne kategori og er kendt for sin stabilitet og lette adgang. Det er den første platform af sin art og blev mødt med en masse optimisme især fra mennesker, der var fjerntliggende.

Som alle andre nyttige udvidelser står Showgoers også over for mange egne problemer. Der er mange tilfælde, hvor udvidelsen ikke reagerer på brugerkommandoer, eller hvis den gør det, bugser den tilfældigt og starter filmen / episoden fra starten.

I denne artikel har vi listet alle mulige årsager til, hvorfor dette problem opstår, og hvad er de løsninger, du kan udføre for at få det løst. Sørg for at starte løsningen fra toppen og arbejde dig ned.

Hvad får showgoers til ikke at arbejde på Netflix?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra brugere og gennemført vores egen undersøgelse kom vi med flere grunde til, hvorfor dette problem opstår. Årsagen til, at showgæster muligvis ikke arbejder i Netflix, er men ikke begrænset til:

 • Netflix fungerer ikke: I de fleste tilfælde er årsagen til, at Showgoers ikke fungerer, fordi Netflix ikke fungerer som forventet. Når Netflix ikke fungerer, hvordan fungerer en udvidelse, der afhænger af den?
 • Dårlige cookies og cache: Som alle andre udvidelser og webapplikationer gør showgoers også brug af cache og cookies, der er gemt på din lokale lagerplads til dets operationer. Hvis disse med en chance er korrupte, kan du ikke bruge udvidelserne og opleve flere problemer.
 • Showgoers service fungerer ikke: Da showgoers er en onlineudvidelse, bruger den internettet til at parre timingen af ​​to forskellige Netflix-skærme. Der er også tilfælde, hvor Showgoers havde problemer, fordi det var nede i backend. Her er der intet du kan gøre undtagen at vente på problemet.

Før vi starter med løsningen, skal du sørge for at have alle dine legitimationsoplysninger, da du måske bliver bedt om at indtaste dem senere.

Løsning 1: Kontrol af Netflix-status

Før vi starter med alle de andre løsninger, skal du sørge for, at din Netflix-adgang fungerer som forventet. Netflix er meget nede, og hvis det forårsager problemer alene, kan showgoers ikke køre ordentligt som forventet.

Hvad du kan gøre er at være helt sikker på, at Netflix fungerer problemfrit.

Løsning 2: Åbning i inkognitofanen

En anden ting at prøve, før vi rydder dine browserdata og cache, er at kontrollere, om showgæster arbejder i din inkognitofane eller i en anden profil. Nogle gange forstyrrer andre udvidelser eller dine cachedata Showgoers, og når dette sker, kan du opleve en forsinkelse i synkronisering af film og shows.

Der er en Inkognito fanen i Google Chrome. Du kan bruge andre alternativer såsom InPrivate Browsing osv., Hvis du bruger andre internetbrowsere. Hvis showgæster arbejder i Incognito eller andre profiler, betyder det sandsynligvis, at du har dårlige udvidelser. Her er metoden til, hvordan du deaktiverer alle udvidelser en efter en. Efter hver deaktivering skal du kontrollere, om showgoers fungerer. Dette hjælper dig med at foretage fejlfinding, hvor problemet ligger.

For at kontrollere dine browserudvidelser på Chrome skal du skrive “krom: // udvidelser”I adresselinjen, og tryk på Enter. Du kan deaktivere enhver udvidelse ved at fjerne markeringen af ​​"aktiver" -muligheden. Dette deaktiverer automatisk udvidelsen fra at foretage ændringer i din brugergrænseflade. Genstart din browser og kontroller, om streaming af videoer med Showgoers er mulig.

Løsning 3: Rydning af browserdata og cache

Showgoers bruger cache og nogle browserdata for at fungere korrekt. Der er dog flere tilfælde, hvor browserdata / cache bliver beskadiget, og udvidelsen ikke indlæses korrekt med alle parametre intakte. I denne løsning fjerner vi alle browserdataene fuldstændigt og kontrollerer, om dette løser problemet.

Bemærk: Efter denne løsning slettes alle dine browserdata, cache, adgangskoder osv. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret alle dem, inden du fortsætter med denne løsning.

 1. Skriv “chrome: // indstillinger”I adresselinjen i Google Chrome, og tryk på Enter. Dette åbner browserens indstillinger.
 2. Naviger til bunden af ​​siden og klik på “Fremskreden”.
 3. Når du er i den avancerede menu, skal du navigere ned og vælge Slet browserdata.
 4. Sørg for, at alle kontroller er aktiveret i den nye popup, og tidsintervallet er indstillet til Hele tiden. Klik på Slet data for at slette alle dine browserdata.
 5. Nu skal du cyklus din computer fuldstændigt og prøve at streame videoer med Showgoers.

Bemærk: Hvis dette ikke fungerer så godt, skal du overveje at installere din browser igen. Dette kan gøres ved at afinstallere Chrome (for eksempel) ved at trykke på Windows + R, skrive "appwiz.cpl" i dialogboksen og trykke på Enter.

Løsning 4: Brug af alternativer

Der er også masser af andre alternativer at prøve, hvis udstillere ikke fungerer. Ideelt set skulle det have været rettet ved hjælp af ovenstående metoder, men hvis det stadig ikke gør det, kan du prøve de alternativer, der er anført nedenfor:

 • Netflix-fest: Denne platform er kun tilgængelig i Chrome-browseren i øjeblikket, men den er kendt for sin stabilitet og anvendelighed. Dette kommer også som en udvidelse og har hele 520.000+ brugere.
 • Brug sammen: Denne platform er ikke helt gratis, men hvis du kun vil se Netflix, fungerer den gratis version bare okay for dig. Denne platform har også nogle muligheder for yderligere teamsamarbejde, hvis du ønsker at tage tingene lidt længere.
 • Kanin: Denne platforms navn lyder sjovt, men lad det ikke narre dig. Kanin leverer også avancerede tjenester uden meget involverede kompleksiteter. Tilmeld dig bare platformen, så er du klar til at gå.
 • Watch2gether: Denne platform fokuserer hovedsageligt på 'rum', hvor du kan oprette grupper og efter at have tilføjet mange mennesker, gør ting sammen som at se Netflix eller lytte til musik gennem SoundCloud.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found