Vejledninger

Fix: Galaxy S9 Touch-input er blokeret

Samsungs smartphones er meget populære blandt Android-brugerfællesskabet, og Samsung fremstiller ca. 46% af de samlede Android-smartphones, der bruges af forbrugerne. Samsungs flagskibsopstilling af smartphones er Galaxy-telefoner, og de frigiver en ny smartphone til opstillingen hvert år. Galaxy S9 er den 9. tilføjelse til opstillingen, og den kommer med mange forbedrede funktioner og forbedringer i forhold til sin forgænger.

For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter om en "Tryk på Input blokeret”-Fejl på Smartphone, og brugere kan ikke bruge deres telefoner, mens fejlen er på skærmen og kan ikke udføre nogen handling, før meddelelsen forsvinder.

Hvad forårsager fejlen "Touch-input blokeret" på Galaxy S9?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra brugere om Touch Input-fejlen, besluttede vi at undersøge sagen og sammensætte en løsning, der løste problemet for de fleste af vores brugere. Vi undersøgte også årsagen til, at fejlen udløses, og den er angivet nedenfor.

  • Nærhedssensor:De fleste mobiltelefoner bruger software til at bekæmpe lommehjulene og utilsigtede berøringer, mens telefonen ikke bruges eller ligger i lommen. Samsung tog imidlertid en anden tilgang med S9, der bruger nærhedsføleren, der er oven på telefonen af ​​kamerasensoren til at identificere, om der er noget foran telefonen, og hvis der er det, registrerer det ikke berøringen. Derfor, hvis telefonen var i standby, og du låste den op, viser telefonen muligvis fejlen, hvis noget blokerer nærhedsføleren.
  • Hardware:På nogle enheder blev det set, at en svag "Touch-input blokeret" -meddelelse altid kunne ses, og det var heller ikke et problem med skærmbrænding, fordi meddelelsen stadig kunne ses i skærmbilleder. Samsung anerkendte dette problem og endda gjorde en pressemeddelelse om sagen. Mærkeligt nok blev det aldrig rettet, og udskiftninger blev leveret til brugere, hvis problem ikke kunne løses.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, går vi videre mod løsningen.

Deaktivering af utilsigtet berøringsfunktion

Samsung Inkluderede en nærhedsføler for at reducere utilsigtede berøringer fra registreringen, og selvom det var en innovativ tilgang, gav det også anledning til "Touch Input Blocked" -problemet. Derfor deaktiverer vi funktionen i dette trin fra indstillingerne. For det:

  1. Træk ned underretningspanelet og tryk på “Indstillinger”Ikon.
  2. I indstillingerne skal du trykke på “Skærm" mulighed.
  3. Drej “BlokTilfældigBerøringer”Mulighed slået fra.
  4. Kontrollere for at se om problem vedvarer.

    Bemærk:Hvis du observerer den svage "Touch Input Blocked" -meddelelse, mens du bruger mobilen, skal du kontakte Samsungs lokale autoriserede forhandler og få en erstatning for din enhed, hvis den stadig er i garanti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found