Vejledninger

Fix: Logitech H111 Mic fungerer ikke

Logitech har bevist sin værdi i at levere effektive og billige computertilbehør i de sidste år. Dets hovedfokus er på hovedtelefoner og headset. Et af disse headset inkluderer Logitech H111 stereoheadset. Det er billigt, fyldt med stereolyd sammen med en roterende mikrofon. Den leveres med et 3,5 mm lydstik, der kan tilsluttes computere, tablets eller smartphones.

På trods af dets popularitet står mange mennesker over for et problem, hvor de ikke er i stand til at bruge mikrofonen, der er fastgjort til headsettet. Problemet opstår hovedsageligt, fordi computere ikke er som tablets eller smartphones. De har deres egen konfiguration af hovedtelefonstik. I de fleste tilfælde har de to porte; den ene er til hovedtelefoner og den ene er til mikrofonen.

Løsning 1: Brug af en splitter

Hvis din computer har to lydstik i stedet for en enkelt, måske er det grunden til, at du ikke kan bruge din mikrofon. Du kan enten tilslutte stikket til hovedtelefonporten, eller du kan tilslutte det til mikrofonen. Dette kan være en reel trussel, hvis du planlægger at bruge dem begge på samme tid. For at imødegå dette problem kan du købe et Splitter-kabel fra markedet.

Splitteren indeholder to lydstik i den ene ende, der skal indsættes i din computer, og en lydport i den ene ende, hvor du vil tilslutte dine hovedtelefoner. Opdelerne er meget billige og grundlæggende; de gør det muligt at bruge begge funktioner på dit headset, hvis din computer ikke understøtter en enkelt linje til begge (lyd og video).

Tip: Der er også stereolydstik til lydadapterstik, der er af typen USB, der er tilgængelig på markedet.

Løsning 2: Opdatering af driver

Drivere er hovedgrænsefladen mellem hardwaren og operativsystemet med hensyn til at køre enhver enhed af enhver art. Det er muligt, at de drivere, der er installeret på din computer, enten er forældede eller korrupte. I dette tilfælde kan du enten gendanne driveren eller installere den nyeste ved hjælp af Windows-opdatering.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Når du er i enhedsadministrator, skal du navigere til kategorien “Styring af lyd, video og spil”. Højreklik på din enhed og vælg “ejendomme”.

  1. Klik nu på fanen Drivere, og vælg Tilbagevendende driver for at tilbagekalde ændringerne, hvis der blev installeret en driver. Hvis det ikke var tilfældet, skal du højreklikke på headsettet igen og vælge "Opdater driver software". Prøv at bruge den automatiske søgning.
  2. Hvis dette ikke løser problemet, kan du afinstallere enheden, genstart din computer og tilslut headsettet igen. På denne måde installeres standarddriverne automatisk mod dine headset.

Tip: Du bør også kontrollere dine optageenheder og deaktivere dem alle oprindeligt. Efter opdatering af driveren skal du tage tilbage og aktivere dem en efter en for at bestemme, hvilken der er mikrofonen

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found