Vejledninger

Fix: Videostammer på Windows 10

For nogle Windows 10-brugere introducerede opdatering fra den tidligere operativsystemversion et nyt problem for dem; de begyndte at have videoproblemer. I dette nummer spillede nogle af videoerne ikke ved hjælp af nogen applikation, og videoer i enhver browser oplevede stammende eller tilfældige forsinkelser.

I den moderne verden er alt digitaliseret, og det at være ikke at se videoer forårsager mange problemer for nogen. Dette problem kan skyldes flere årsager. Enten er grafikkortet en forkert konfiguration, eller der er et problem med flashafspilleren. Følg nedenstående løsninger startende fra den første.

Løsning 1: Opdatering af dine skærmdrivere

Vi starter din computer i fejlsikret tilstand og sletter de aktuelt installerede drivere til dit skærmkort. Efter genstart ville standarddriverdrivere automatisk blive installeret efter detekteringen af ​​din skærmhardware.

 1. Følg instruktionerne i vores artikel om, hvordan du starter din computer i sikker tilstand.
 2. Når du er startet i sikker tilstand, skal du højreklikke på Windows-tasten og vælge Enhedshåndtering fra listen over tilgængelige indstillinger.

En anden måde at starte enhedsadministratoren på er ved at trykke på Windows + R for at starte Run-applikationen og skrive "devmgmt.msc".

 1. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide Vis adapterkort sektion og højreklik på din skærmhardware. Vælg indstillingen af Afinstaller enhed. Windows åbner en dialogboks for at bekræfte dine handlinger, tryk Ok og fortsæt.

 1. Genstart din pc. Trykke Windows + S knap for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “i dialogboksenWindows opdatering”. Klik på det første søgeresultat, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du klikke på knappen, der siger “Søg efter opdateringer”. Nu kontrollerer Windows automatisk for tilgængelige opdateringer og installerer dem. Det kan endda bede dig om en genstart.

 1. Efter opdatering skal du kontrollere, om dit problem er løst.

Windows Update prøver altid sit bedste for at levere de nyeste drivere til din hardware. Men det betyder heller ikke, at de er de nyeste tilgængelige. Alternativt til Windows Update kan du også gå over til dit grafikkorts producentwebsted og downloade de nyeste drivere manuelt.

Hvis de nyeste drivere heller ikke løser det pågældende problem, kan du prøve at downloade og installere en ældre driver til din hardware. Producenterne har alle driverne anført efter dato, og du kan prøve at installere dem manuelt. Følg instruktionerne nedenfor for at installere driverne manuelt.

 1. Åbn din Enhedshåndtering som forklaret ovenfor i løsningen og højreklik på din driver og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu vises et nyt vindue, der beder dig om at opdatere driveren manuelt eller automatisk. Vælg "Gennemse min computer for driversoftware”.

 1. Gennemse nu mapperne, hvor du downloadede driverne. Vælg det, og Windows installerer de nødvendige drivere. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Bemærk: Du bør også opdatere dine lyddrivere (det foretrækkes, at du opdaterer alle dine drivere) og derefter kontrollere kvaliteten af ​​videoen.

Løsning 2: Kontrol af dine strømstyringsindstillinger

Hver pc har en strømplan til rådighed, der styrer, hvad den skal gøre. Din computers ydeevne er knyttet til din strømplan, f.eks. Uret osv. Der er mange muligheder, der kan redigeres separat på hver strømplan. Det er muligt, at du på grund af forkerte indstillinger i din strømplan ikke kan se videoer korrekt. Vi kan prøve at gendanne alle strømindstillinger til standard og kontrollere, om det aktuelle problem bliver løst.

 1. Højreklik på den batteriikon til stede nederst til højre på skærmen, og vælg Strømstyring.

Du kan også navigere til strømindstillingerne ved at trykke på Windows + R for at starte Run-applikationen og skrive "kontrolpanel". Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på “strømindstillinger”, hvis dit kontrolpanel er i ikontilstand eller søge efter strømindstillinger i søgefeltet øverst til højre på skærmen. Åbn det første resultat, der kommer frem.

 1. Nu vælges en strømplan fra de tre tilgængelige planer. Klik på "Skift planindstillinger”-Knap til stede foran din nuværende strømplan.

 1. Nu nederst på skærmen ser du en mulighed, der siger “Gendan standardindstillingerne for denne plan”. Klik på den. Nu beder Windows muligvis om en bekræftelse, før standardindstillingerne gendannes. Klik på ok. Gør dette for alle strømplaner.
 2. Genstart din pc og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Bemærk: Prøv at ændre din strømplan, og kontroller videoudgangen. Nogle gange er mange computere indstillet til høj ydeevne, hvor systemet bliver opvarmet. Dette medfører dårlig ydelse i henhold til Intels protokol for at bremse processoren, når temperaturen stiger til en grænse. Spil med strømplanerne, indtil du er helt sikker på, at dette ikke løser problemet.

Løsning 3: Installer de nyeste Windows-opdateringer

Windows udruller vigtige opdateringer, der er målrettet mod fejlrettelserne i operativsystemet. Hvis du holder tilbage og ikke installerer Windows-opdateringen, anbefaler vi, at du gør det. Windows 10 er det nyeste Windows-operativsystem, og nye operativsystemer tager meget tid på at blive perfekte i enhver henseende.

Der er mange problemer, der stadig afventer med OS, og Microsoft ruller hyppige opdateringer ud for at målrette disse problemer.

 1. Trykke Windows + S knap for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “i dialogboksenWindows opdatering”. Klik på det første søgeresultat, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du klikke på knappen, der siger “Søg efter opdateringer”. Nu kontrollerer Windows automatisk for tilgængelige opdateringer og installerer dem. Det kan endda bede dig om en genstart.

 1. Efter opdatering skal du kontrollere, om dit problem er løst.

Løsning 4: Ændring af dine præferencer for grafikkort

Hvis du har mere end en grafikhardware installeret på din computer (for eksempel en NVIDIA / AMD og en Intel), er denne løsning noget for dig. Som du ved, bestemmer dit system selv, hvilket grafikkort der skal bruges som standard efter eget skøn. Hvis du spiller en video i din browser, bruger din computer muligvis Intel-grafikkortet, mens hvis du spiller et spil, bruger det muligvis den dedikerede grafik.

Du kan prøve at ændre præferencerne ved at åbne indstillingerne for din dedikerede grafik og fjerne muligheden for "lad mit system bestemme, hvad der er bedst". Vælg din dedikerede grafik som standardgrafikkort, og kontroller dine videoer, hvis de stadig afspilles. Du kan også gøre omvendt og kontrollere igen. Hvis dette ikke løser problemet, er du velkommen til at tilbagekalde ændringerne.

Bortset fra at ændre præferencen kan du også prøve at deaktivere Intel-grafikkortet og lade din computer køre på dit dedikerede grafikkort og omvendt. Dette er mere et vildt gæt, men vi kan kontrollere, om det fungerer.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger til kategorien Displayadaptere, og søg efter din Intel HD-grafik. Dette er til folk, der har to skærmkort, dvs. et dedikeret grafikkort (NVIDIA eller AMD osv.) Og et indbygget. Følg ikke denne løsning, hvis du kun har Intel HD-grafik.
 3. Placeret Intel HD-grafik fra indstillingerne, højreklik på den og vælg “Deaktiver enhed”.

 1. Når du har deaktiveret enheden, skal du genstarte din computer og kontrollere, om den giver nogen forbedring.

Bemærk: Du kan også prøve at gøre det modsatte; deaktivering af din dedikerede grafik og prøv at køre videoen på din indbyggede Intel HD.

Løsning 5: Ændring af baggrundsindstillinger

Der ser ud til at være en fejl i Windows 10 vedrørende ændring af baggrunde. Når tapetet ændres på dit skrivebord, springer den video, du ser, en ramme over og tilføjer til problemet. Dette sker primært for brugere, der bruger diasshowfunktionen til at ændre deres tapet på et bestemt tidsinterval.

Vi kan prøve at ændre indstillingerne for enten at deaktivere lysbilledshowet helt eller indstille intervallet til meget lang tid. Hvis disse ændringer ikke forbedrer din situation, kan du altid vende tilbage til indstillingerne.

 1. Trykke Windows + S for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “tapet”I dialogboksen og klik på det første resultat, der kommer frem.

 1. Naviger til Fanen Baggrund ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen.

 1. Skift mulighed for Baggrund ved enten at vælge Ensfarvet eller billede.

 1. Du kan også holde lysbilledshowet aktivt, men ændre tidsintervallet i meget lang tid (f.eks. 30 minutter). Dette vil mindske hyppigheden af ​​dit tapetskift, og dette løser videoproblemet.

 1. Genstart din computer, og kontroller, om problemet bliver løst.

Løsning 6: Ændring af din browsers indstillinger

Videoen, du afspiller i din browser, drives enten af ​​hardwareacceleration eller af Adobe Flash. Disse to vides at forårsage problemer under videostreaming, hvis de ikke er konfigureret korrekt på din computer eller processerne.

Videoer, som du spiller i din browser, bruger ikke standardvideoafspilleren på din maskine. I stedet bruger de andre værktøjer såsom en flashafspiller eller indbyggede applikationer til at starte og streame videoen. Vi kan prøve at deaktivere disse funktioner og kontrollere, om dette forbedrer din situation.

Til Microsoft Edge, deaktivering af Adobe Flash ser ud til at gøre tricket. Selvfølgelig kan du altid tænde det igen, hvis tingene ikke bliver bedre.

 1. Åbn Microsoft Edge, og klik på Indstillinger knap (tre prikker) til stede øverst til højre i vinduet.

 1. Når rullemenuen er åbnet, skal du klikke på Indstillinger findes i bunden af ​​menuen.

 1. Når du er i indstillingerne, skal du rulle ned, indtil du finder en indstilling kaldet “Se avancerede indstillinger”. Klik på den.

 1. Fjern nu afkrydsningsfeltet, der siger “Brug Adobe Flash Player”.

 1. Gem ændringer, og genstart browseren, så ændringerne træder i kraft. Kontroller nu, om videokvaliteten er forbedret.

Google Chrome er den mest populære browser i dag. Det har mange loyale tilhængere på grund af dets lette adgang og brugervenlighed. Der er en funktion kendt for at forårsage problemer med videostreaming kaldet “hardwareacceleration”. Vi kan prøve at deaktivere det og derefter kontrollere, om dette medfører en forbedring af videokvaliteten.

 1. Åbn Google Chrome, og klik på menu ikon (tre lodrette prikker) til stede øverst til højre på skærmen.

 1. Når rullemenuen er åbnet, skal du klikke på Indstillinger til stede i den nærmeste ende af menuen.

 1. Når fanen Indstillinger er åbnet, skal du navigere til slutningen og klikke på Fremskreden.

 1. Naviger nu til slutningen af ​​fanen igen, indtil du finder underoverskriften navngivet som “System”. Fjern markeringen af ​​den mulighed, der siger “Brug hardwareacceleration, når den er tilgængelig
 2. Når du har fjernet markeringen af ​​en indstilling, vises en ny indstilling lige ved siden af ​​navnet "RELAUNCH”. Klik på den for at genstarte din browser og implementere de ændringer, vi har foretaget.

 1. Kontroller nu, om videokvaliteten blev løst. Hvis det ikke gjorde det, kan du altid aktivere hardwareacceleration igen.

Løsning 7: Ændring af antallet af processorer i Msconfig

Mange brugere rapporterede, at begrænsning af antallet af processorer i startmenuen forbedrede videokvaliteten for dem. Da hver computer er forskellig, fungerer denne løsning muligvis ikke på alle maskinerne, men det er stadig et forsøg værd. Skift antallet af processorer på din risiko.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Gå nu til fanen Boot, og tryk på Fremskreden valgmuligheder nær nederst på skærmen.

 1. Nu begrænse antallet af processorer og genstart computeren. Kontroller, om problemet bliver løst. Du kan også lege med indstillingen og kontrollere videokvaliteten på forskellige muligheder.

Hvis denne løsning ikke fungerer, kan du altid ændre indstillingen tilbage til standard.

Løsning 8: Ændring af dine Sony Video-indstillinger

Hvis du har en Sony-maskine, har du måske bemærket, at du har en funktion, der hedder "X-Reality". Det er en billedbehandlingsteknologi, der forsøger at forfine billedkvaliteten. Mange Sony-brugere rapporterede, at ændring af indstillingen forbedrede deres videokvalitet meget.

 1. Åben din VAIO kontrolcenter og naviger til fanen "Billede kvalitet”Ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen.

 1. I højre side af skærmen skal du søge efter underoverskriften “X-Reality til mobil”. Deaktiver alle indstillingerne, og genstart computeren.
 2. Prøv at køre en video, og kontroller, at problemet bliver løst.

Løsning 9: Scanning efter hardwareændringer

Du skal scanne efter hardwareændringer gennem enhedsadministratoren. Mange brugere rapporterede, at driverne har ændret navn, og efter scanning var de i stand til at installere driverne og dermed forbedre videokvaliteten.

 1. Trykke Windows + R for at starte programmet Kør og skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du højreklikke på et tomt rum og vælge “Scan efter hardwareændringer”.

Løsning 10: Forøgelse af dit virtuelle RAM

Mange brugere rapporterede, at problemet var i deres virtuelle RAM-tildeling. Virtuelt RAM bruges i mange aspekter og tjenester, og det er meget nødvendigt for at sikre en jævn proces. Du kan prøve at øge din virtuelle RAM til et sted over 1908 og kontrollere, om videokvaliteten bliver bedre.

Løsning 11: Opdatering af WideVine-komponent (kun Chrome-brugere)

I nogle tilfælde kan en forældet WideVine-komponent være årsagen til, at fejlen udløses. Derfor udløser vi manuelt en opdatering af komponenten i dette trin. For det:

 1. Åben Chrome og start en ny fane.
 2. Tryk på “Ctrl” + “Flytte” + “Del”Samtidigt for at slette browsers cache / cookies.
 3. Klik på “KlarData”-Knappen for at fjerne cachen.
 4. Luk Chrome helt.
 5. Trykke “Windows” + “R”Samtidigt for at åbne Kør-prompten.
 6. Indtast følgende adresse, og tryk på “Gå ind
  C: / Programfiler (x86) / Google / Chrome / Application
 7. Dobbeltklik på “NummereretFolder”Inden for placeringen.

  Bemærk:Mappen angiver versionen af ​​applikationen.

 8. Slet “WideVineCDM”Mappe inde i telefonbogen.
 9. Naviger tilbage til skrivebordet og tryk på “Windows” + “R”-Knapper igen.
 10. Indtast følgende adresse, og tryk på "Enter".
  C: \ Brugere \ (dit brugernavn) \ AppData \ Local \ Google \ Chrome \ Brugerdata
 11. Slet “WideVineCdm”-Mappe inde på denne placering.
 12. Åben Chrome og start en ny fane.
 13. Indtast følgende adresse i adresselinjen, og tryk på "Enter".
  krom: // komponenter
 14. Klik på “Se efterOpdateringer”-Knappen under“BredVineIndholdDekrypteringModul" overskrift.
 15. Vent på, at processen er afsluttet, og luk Google Chrome helt.
 16. Naviger tilbage til skrivebordet og tryk på “Windows” + “R”-Knapper.
 17. Indtast følgende adresse, og tryk på “Gå ind“.
  C: \ Brugere \ (dit brugernavn) \ AppData \ Local \ Google \ Chrome \ Brugerdata
 18. Åbn “WideVineCdm”-Mappe og omdøbe mappen inde til“4.10.1196.0“.
 19. Start Chrome, og kontroller, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found