Vejledninger

Sådan rodfæster du Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 havde en TWRP-rodmetode gjort tilgængelig for et par måneder siden, men vi holdt tilbage med at sende en guide, indtil flere problemer blev udarbejdet. Især introducerede Samsung fjernbetjening af OEM-oplåsningskontrol med Galaxy 8. Dette får Galaxy 8 og Galaxy 9 til at starte med en binær fejl og tvinge brugeren til at blinke firmware til lager, hvis der blev fundet en brugerdefineret gendannelse (såsom TWRP).

Heldigvis er problemerne blevet slags udarbejdet, og der er en metode til at omgå denne “beskyttelse” af genopretning. Vi sender derfor to metoder til rodfæstelse af Galaxy Note 9. Den ene metode er at rodfæste sig gennem TWRP, den anden metode er at rodfæste sig gennem lagergendannelse.

Mest brugere skal rodfæste sig gennem TWRP, fordi det ikke er tilrådeligt at rodfæste sig gennem lagergendannelse for brugere, der er berørt af OEM-patch. Du ved, at din Galaxy Note 9 blev leveret med OEM-beskyttelsesplasteret, hvis OEM-låse-funktionen var utilgængelig indtil efter 7 dages brug af enheden.

Bemærk: Inden du fortsætter, skal du sikkerhedskopiere alle dine vigtige filer og data, som en del af denne vejledning indebærer at slette dine data.

Root Galaxy Note 9 i TWRP

Krav

 • N9_S9_Root_for_OEM_issue_devices_V.zip
 • TWRP til Galaxy Note 9
 • Samsung Odin til pc
 1. Aktiver udviklerindstillinger på din Galaxy Note 9 gennem Indstillinger> Om telefonen> Softwareoplysninger> tryk Bygge nummer 7 gange.
 2. Gå til Indstillinger> Udviklerindstillinger> aktiver OEM-låsning. Hvis OEM-oplåsningskontakten ikke er tilgængelig, er der i øjeblikket intet du kan gøre.
 3. Kopier N9_S9_root .zip til dit eksterne SD-kort.
 4. Download TWRP til din computer.
 5. Sluk din Galaxy Note 9, og hold derefter Vol Down + Bixby, mens du tilslutter den via USB til din computer. Dette starter din Galaxy Note 9 i downloadtilstand.
 6. Start Odin på din computer, og deaktiver “Automatisk genstart”Afkrydsningsfelt.
 7. Klik på fanen AP i Odin, og vælg TWRP .tar-billedet. Klik på Start-knappen.
 8. Odin vil nu blinke TWRP på din Galaxy Note 9. Du kan nu afbryde din telefon fra din pc.
 9. Hold lydstyrke nede + Strøm, indtil skærmen slukkes, og hold derefter Lydstyrke op + Bixby + Strøm for at genstarte til TWRP.
 10. Stryg for at tillade ændringer, når TWRP beder om det.
 11. I TWRP-hovedmenuen skal du gå til Wipe> Format Data> skriv 'Yes'. Dette sletter alle data fra din Galaxy Note 9.
 12. Når det er færdigt, skal du vælge "Genstart> Gendannelse", og din Galaxy Note 9 genstarter tilbage til TWRP.
 13. Gå nu til Installer> SD-kort> vælg den N9_root_OEM_issue. Zip-fil, du kopierede tidligere. Vælg din ønskede rodmetode, og vælg også "OEM Patch", hvis du ejer en OEM-patch-påvirket enhed. Hvis du er usikker, er det bedre at vælge det.
 14. Du skal også vælge at tillade kernepatchen til OEM-patchede enheder.
 15. Når TWRP har blinket .zip med succes, skal du vælge Genstart til system.

Du kan nu tjekke ind i Udviklerindstillinger for at se, om indstillingen OEM-låsning er tilgængelig. Du bør også finde Magisk Manager-appen installeret på din enhed, hvis det var din valgte rodmetode.

Root Galaxy Note 9 i lagergendannelse

Krav

 • Magisk APK
 • Prerooted_N960_Exynos.zip
 • Samsung Odin
 • De-Knox-værktøj (Valgfri)
 1. Aktivér OEM-oplåsning på din Galaxy Note 9 i Developer Options.
 2. Genstart til downloadtilstand (sluk for enheden, tilslut til pc via USB, tryk på Volume Down + Bixby).
 3. Uddrag prerooted_n960_exynos.zip, du skal have en fil kaldet N960F_kernel_PreRoot_RH5_DrKetan.tar.md5.
 4. Start Odin på din pc, og vælg md5-filen, vi lige har udpakket, i fanen AP.
 5. Når filen er blinket, genstarter din enhed automatisk og beder om at nulstille. Vælg ja.
 6. Når din Galaxy Note 9 genstarter, skal du installere Magisk Manager APK. Du kan også installere APK-værktøjet De-Knox, fordi Knox er ubrugeligt på en rodfæstet enhed og irriterer dig med sikkerhedsmeddelelser.
Tags android Root samsung