Vejledninger

Fix: Problem med at sende kommandoen til programmet

Windows er fuld af overraskelser, når du støder på fejlmeddelelser som denne ud af det blå. "Der opstod et problem med at sende en kommando til programmet"angiver normalt, at et vindue ikke har forbindelse til MS Office-applikationerne (såsom Excel, Word eller Access-database osv.) under afsendelse af DDE-kommandoer (Dynamic Data Exchange) til MS Office-applikationerne. Som et resultat er du ikke i stand til at køre MS Office-applikationer.

Nogle gange kan denne fejl rettes af sig selv, da fejlmeddelelsen kun dukker op en gang, og applikationerne kører i det andet eller tredje forsøg. MEN dette betyder ikke, at det skal efterlades ubehandlet, derfor skal det rettes manuelt, da det kan komme tilbage.

Hvis du har Microsofts Compatibility Viewer, skal du afinstallere den og prøve at åbne Excel-filen. Hvis det ikke fungerer, skal du reparere Microsoft Office (fra vinduet programmer og funktioner) og derefter kontrollere.

Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne for korrupte filer fraher, hvis filer viser sig at være korrupte og mangler repareres ved hjælp af Restoro ud over at udføre nedenstående metoder.

Metode 1: Deaktivering af Kør program som administrator

Vælg Ejendomme ved at højreklikke på genvejen til de programmer, der viser fejlmeddelelsen, og vælg fanen Kompatibilitet.

Fjern markeringen i Kør programmet som administrator feltet, hvis det er markeret eller aktiveret.

Metode 2: Kontrol af DDE-option (Excel)

Åbn MS Office EXCEL og åbn ExcelMulighederkasse fra KONTOR-menu ved at klikke på Kontor ikon øverst til venstre i applikationen, og klik påFremskreden

Find den kaldte indstillingIgnorer andre applikationer, der bruger Dynamic Data Exchange (DDE) under Generelle indstillinger og fjern markeringen / deaktiver den. Genstart kontorapplikationen efter anvendelse af ændringer.

Hvis den Ignorer andre applikationer, der bruger Dynamic Data Exchange (DDE) valgmulighed er ikke markeret eller deaktiveret, aktiver indstillingen fra afkrydsningsfeltet, genstart kontorapplikationen, og fjern derefter markeringen igen, og genstart kontorapplikationen.

Metode 3: Skift Excel-indstillinger

Der er et par indstillinger, som du kan ændre for at se, om det hjælper. Der er mange muligheder, du kan ændre, men du behøver ikke ændre alle disse indstillinger. Du kan ændre indstillingerne en efter en og fortsætte med at kontrollere, om problemet er løst.

 1. Åben Microsoft Excel
 2. Klik på Fil

 1. Vælg Muligheder

 1. Vælg Fremskreden fra venstre rude
 2. Fjern markeringen indstillingen Ignorer andre applikationer, der bruger Dynamic Data Exchange (DDE). Denne mulighed skal være i Generel
 3. Klik på Okay og kontroller, om problemet stadig er der eller ej. Hvis problemet fortsætter, skal du fortsætte

 1. Vælg Tillidscenter
 2. Klik på Trust Center-indstillinger

 1. Vælg Eksternt indhold
 2. Aktiver begge Sikkerhedsindstillinger for dataforbindelser og Sikkerhedsindstillinger for Workbook Links
 3. Klik på Okay og kontroller, om problemet er løst. Hvis ikke, så fortsæt.

 1. Vælg Tillidscenter
 2. Klik på Trust Center-indstillinger
 3. Vælg Makroindstillinger
 4. Vælg indstillingen Aktivér alle makroer (anbefales ikke; potentielt farlig kode kan køre)
 5. Kontrollere indstillingen Stol på adgang til VBA-projektobjektmodellen
 6. Klik på Okay og kontroller, om problemet er løst. Hvis ikke, så fortsæt.

 1. Vælg Tillidscenter
 2. Klik på Trust Center-indstillinger
 3. Vælg ActiveX-indstillinger
 4. Vælg indstillingen Aktivér alle kontroller uden begrænsninger og uden at spørge. (anbefales ikke; potentielt farlig kode kan køre)
 5. Klik på Okay og kontroller, om problemet er løst. Hvis ikke, så fortsæt.

 1. Vælg Tillidscenter
 2. Klik på Trust Center-indstillinger
 3. Vælg Indstillinger for Privatliv
 4. Fjern markeringen indstillingen KontrollereMicrosoft Office-dokumenter, der er fra eller linker til mistænkelige websteder.
 5. Klik på Okay og kontroller, om problemet er løst.

Metode 4: Fix til registreringsdatabasen

Selvom metode 1 ikke fungerede for dig, er der stadig håb for dig. Der er en registreringsdatabase rettelse, der har fungeret for mange brugere. Følg nedenstående trin for at løse problemet via registreringsdatabasen.

Bemærk: At ødelægge registreringsdatabasenøgler kan forårsage alvorlige problemer. Så det tilrådes at tage en sikkerhedskopi af dine registreringsdatabasenøgler, hvis noget går galt. Klik her for en trinvis vejledning om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner din registreringsdatabase.

 1. Åbn Løb dialogboks ved at trykke på Windows + R
 2. Type regedit i boksen og tryk på Gå ind eller klik Okay.

 1. Naviger nu til denne adresse HKEY_CLASSES_ROOT \ Excel.Sheet.8 \ shell \ Open. Hvis du ikke ved, hvordan du navigerer til denne sti, skal du følge trinene nedenfor
  1. Find og dobbeltklik HKEY_CLASSES_ROOT fra venstre rude
  2. Find og dobbeltklik Excel.Sheet.8 fra venstre rude
  3. Find og dobbeltklik skal fra venstre rude
  4. Find og dobbeltklik Åben fra venstre rude

 1. Højreklik ddeexec mappe / nøgle (den skal være under Åbn) og vælg Slet. Du kan også bare omdøbe ddeexec mappe / nøgle, hvis du ikke har det godt. Højreklik og vælg Omdøb, og bare giv det ethvert navn, du ønsker.

 1. Vælg nu kommando mappe / nøgle ved at venstreklikke på den en gang (den skal være under Åben)
 2. Dobbeltklik på Standard streng fra højre rude
 3. Udskift / e eller / dde del af værdien med “%1”. Bemærk: Inkluder tilbudene også.
 4. Standardstrengens værdi skal se sådan ud "C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office15 \ EXCEL.EXE" "% 1"
 5. Klik på Okay

 1. Dobbeltklik på kommando streng fra højre rude
 2. Udskift / e eller / dde del af værdien med “%1”.Bemærk: Inkluder tilbudene også.
 3. Kommandostrengens værdi skal se sådan ud yh1BV5 !!!! 4 !!!! MKKSkEXCELFiles> Of1RD? I9b9j [2hL] KhO & “% 1”
 4. Klik på Okay

 1. Rul nu lidt op i ruden, og dobbeltklik på Excel.Sheet.12
 2. Gentag trin fra 4-13 til Excel.Sheet.12

Når det er gjort, skal du kontrollere, om problemet er løst eller ej.

Metode 5: Kontroller og deaktiver Excel-tilføjelsesprogrammer

Nogle gange kan Excel-tilføjelsesprogrammerne forårsage dette problem. Hvis du for nylig har installeret et tilføjelsesprogram eller omkring det tidspunkt, hvor dette problem startede, er det også en indikator. Selvom du ikke kan huske det, er det værd at prøve at deaktivere eller afinstallere tilføjelsesprogrammerne fra din Excel.

 1. Åben Excel
 2. Klik på Fil

 1. Vælg Muligheder

 1. Vælg Tilføjelser fra venstre rude
 2. Vælg Tilføje fra listen

 1. Klik på i boksen Administrer Excel-tilføjelsesprogrammer, og klik derefter på Gå…
 2. I feltet Tilgængelige tilføjelsesprogrammer, fjern markeringen indstillingen ved siden af ​​det tilføjelsesprogram, som du vil deaktivere. Vi vil anbefale at deaktivere alle tilføjelsesprogrammer bare for at kontrollere, om problemet skyldes tilføjelsesprogrammerne eller ej.
 3. Når du er færdig, skal du klikke på Okay

 1. Klik på Okay igen

Dette skal gøre jobbet for dig. Hvis problemet er løst, er det klart, at et tilføjelsesprogram forårsagede problemet. Du kan nu følge ovenstående trin og aktivere tilføjelsesprogrammerne en efter en for at bestemme, hvilken tilføjelse der var roden til problemet.

Metode 6: Deaktiver Dell Data Protection Security Authentication Service

Bemærk: Denne metode er til Dell-brugere. Hvis du ikke bruger en Dell-computer, skal du springe denne metode over.

Hvis du har en Dell-maskine, kan problemet være relateret til Dell Data Protection Security Authentication Service. Dette er en tjeneste installeret via Dells Digital Delivery-service. Hovedformålet er at levere sikkerhedsløsning og godkendelsesstøtte. Årsagen til problemet med denne service er ikke kendt, men der er masser af Dell-brugere, der løste deres problem ved at deaktivere eller afinstallere denne Dell-tjeneste.

Trinene til at deaktivere Dell Data Protection Security Authentication Service er angivet nedenfor

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type services.msc og tryk på Gå ind

 1. Find og dobbeltklik på Dell Data Protection Security Authentication Service

 1. Vælg handicappet fra rullemenuen
 2. Sørg for, at servicestatus er holdt op. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på knappen Stop i Servicestatus afsnit
 3. Klik på ansøge vælg derefter Okay

Kontroller, om problemet er løst. Hvis problemet er væk, kender du synderen bag problemet. Du kan holde denne service deaktiveret uden store problemer. Du kan også afinstallere denne tjeneste fra vinduet Programmer og funktioner, hvis du virkelig ikke vil have tjenesten. På den anden side, hvis problemet stadig vedvarer, kan du blot tænde tjenesten igen. Følg blot trinene fra 1-6 ovenfor, men vælg indstillingen Automatisk i trin 4.

Metode 7: Deaktiver hardwareacceleration

Problemet kan også skyldes dit grafikkort. Så deaktivering af denne mulighed løser problemet. Dette er ikke en løsning, men mere en løsning. Så fortsæt med at tjekke for de seneste opdateringer fra din videokortproducent, fordi der er stor sandsynlighed for, at din kortproducent frigiver en opdatering til dette problem.

 1. Åben Excel
 2. Klik på Fil

 1. Vælg Muligheder

 1. Vælg Fremskreden fra venstre rude
 2. Kontrollere indstillingen Deaktiver hardwareacceleration. Denne mulighed skal være under skærmafsnittet
 3. Klik på Okay

Når det er gjort, skal dette løse problemet. Hold denne indstilling aktiveret, indtil du ser en ny opdatering fra producenten af ​​dit grafikkort. Du skal deaktivere denne mulighed efter opdatering af grafikkortet. Hvis denne metode ikke løser problemet, er det ikke nødvendigt at holde denne mulighed aktiveret. Følg blot trinene ovenfor og fjern markeringen fra indstillingen Deaktiver hardwareacceleration i trin 5.

Metode 8: Nulstil standardprogrammer og filtilknytninger

Nogle gange kan problemet skyldes, at Excel ikke er standardprogrammet til at køre .xlsx-filerne. Simpelthen at gøre Excel til standardprogrammet og nulstille filtilknytningerne løser dette problem for os.

Følg nedenstående trin for at nulstille filtilknytningerne

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type kontrolpanel og tryk på Gå ind

 1. Type Standardprogrammer i søgefeltet øverst til højre
 2. Vælg Standardprogrammer mulighed

 1. Vælg Indstil dine standardprogrammer

 1. Vent et stykke tid, indtil listen udfyldes
 2. Find og vælg Excel
 3. Klik på Vælg standardindstillinger for dette program

 1. Marker indstillingen Vælg alle
 2. Klik på Gemme

Metode 9: Afinstallation af yderligere Office Viewer:

Denne fejlmeddelelse kan også forekomme, hvis du har installeret Office Viewer næste sammen med Microsoft Office. Hvis dette er tilfældet, skal du afinstallere det og teste det igen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found