Vejledninger

Fix: Applikationsfejl 0xc0000022

Det fejl 0xc0000022 er ofte forbundet med ældre applikationer, der løber ind i kompatibilitetsproblemer med de nyeste versioner af Windows (Windows 10 og Windows 8.1). Men du kan også støde på denne fejlmeddelelse, når du kører Adobe Acrobat-læser, åbner en PDF-fil eller kører et andet Adobe-produkt. Nogle antivirussuiter vides at forårsage dette problem ved at blokere de tilladelser, der kræves af det program, der viser fejlen.

For de applikationer, der er skrevet i Visual Basic, er 0xc0000022 fejl signalerer normalt et tilladelsesproblem med et påkrævet DLL (dynamisk forbundet bibliotek) fil. Ofte kan dette problem undgås ved at køre programmet med administrative rettigheder. Du kan gøre dette let ved at højreklikke på genvejen til applikationen og klikke på Kør som administrator.

Hvis det ikke hjalp dig at køre programmet med administrative rettigheder, skal du rette din opmærksomhed mod din antivirus. Nogle tredjeparts antivirussuiter (især AVG og Mc Afee) er kendt for at forårsage denne fejl med browsere og andre applikationer, der kræver netværkstilladelser. Prøv at deaktivere realtidsbeskyttelsesfunktionen for tredjeparts antivirus, og åbn applikationen igen.

Hvis det ikke har givet nogen resultater, skal du bruge en af ​​de to metoder nedenfor for at slippe af med0xc0000022 fejl.Hvis du ser fejlmeddelelsen, når du åbner Adobe Reader eller en PDF-fil, skal du følge Metode 1. Når du ser fejlen efter at have kørt et ældre program (eller spil) på Windows 8 eller Windows 10, skal du følge Metode 2.

Metode 1: Reparation af Microsoft Visual C ++ 2013 Omdistribuerbar

De fleste apps er stadig afhængige af Microsofts Visual C ++ -distribuerbare pakker for at fungere korrekt på Windows, og Acrobat Reader er ingen undtagelse. Nogle brugere har rapporteret at se0xc0000022 fejl med et Adobe-produkt efter at Windows udførte en automatisk opdatering. Heldigvis kan dette løses ved at reparere de Microsoft Visual C ++ 2013-fordelbare pakker, som Adobe-pakken bruger. Følg guiden nedenfor for at slippe af med 0xc0000022 fejl:

Bemærk: Følgende vejledning fungerer også med andre Adobe-produkter, der viser0xc0000022 fejl, ikke kun Acrobat Reader.

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Type appwiz.cpl og ramte Gå ind at åbneProgrammer og funktioner.

 2. Rul ned til Microsoft Visual C ++ 2013 Omdistribuerbar pakker og højreklik på den første post. Klik derefter på Lave om.

 3. Klik på Reparation og tryk derefter på Ja når Brugerkontokontrol pop op vises.

 4. Når installationen er vellykket, skal du gentage Trin 2 og Trin 3 med alle de resterende Microsoft Visual C ++ 2013 pakker.

 5. Når alle deMicrosoft Visual C ++ 2013 pakker er blevet repareret, genstart din maskine, og prøv at genstarte Acrobat-læser (eller åbne en PDF-fil).

Hvis applikationen stadig viser den samme fejlmeddelelse, skal du vende tilbage til Program og funktioner og afinstallere alleMicrosoft Visual C ++ 2013 pakker. Udfør derefter en anden genstart, og brug dette officielle Microsoft-link til at downloade og installere pakkerne igen.

Metode 2: Aktivering af DirectPlay i ældre komponenter

DirectPlay er en forældet API, der tidligere var en del af Microsofts DirectX API. Det er i det væsentlige et netværkskommunikationsbibliotek, der primært anvendes til udvikling af computerspil, men det blev også brugt i nogle applikationer til generelle formål.

Du har muligvis stødt på0xc0000022 fejl ved forsøg på at åbne et gammelt spil eller et gammelt program. Dette sker, fordi det pågældende spil (eller applikation) forsøger at bruge en .dll fil, der blev udfaset sammen med DirectPlay. Selvom DirectPlay-komponenter betragtes som forældede i Windows 8.1 og Windows 10, kan de stadig aktiveres fra Windows-indstillinger.

Hvis du kører Windows 8.1 eller Windows 10, er DirectPlay deaktiveret som standard. Følg vejledningen nedenfor for at aktivere DirectPlay og fjerne0xc0000022 fejl:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Kør vinduer. Skriv det appwiz.cpl og ramte Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

 2. Klik på Slå Windows-funktioner til eller fra.

 3. Vent, indtil listen udfyldes, og marker derefter afkrydsningsfeltet ud for Ældre komponenter.

 4. Tryk på + ikonet ud for Ældre komponenter og marker afkrydsningsfeltet ud for DirectPlay. Hit Okay for at gemme dine indstillinger.

 5. Dit operativsystem konfigurerer derefter de nødvendige filer til at aktivere DirectPlay. Luk ikke vinduet, før du ser meddelelsen ” Windows afsluttede de ønskede ændringer ”.

 6. Genstart dit system og kør applikationen igen. Det skal åbnes uden0xc0000022 fejl.

Relaterede artikler):

0xc00007b

Copyright absolutsilverpoint.com 2022