Vejledninger

Sådan løses iBooks, der ikke synkroniseres mellem enheder

iBooks er en e-bog-læserapplikation, der er tilgængelig gratis i Apple App Store. Du kan søge, downloade og købe bøger i denne applikation for at læse dem på alle Apple iOS-drevne enheder. Dog er brugerne ikke i stand til at synkronisere deres bøger mellem to forskellige enheder. På grund af dette problem er brugerne ikke i stand til at læse bøger komfortabelt.

Hvad er årsagen til, at iBooks ikke synkroniseres mellem enheder?

Det lykkedes os at finde nogle af de mest almindelige årsager, der vil udløse dette særlige problem. Vi har gjort dette ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, som de brugte til at få løst problemet. Her er en kortliste med almindelige scenarier, der har chancen for at udløse denne særlige fejl:

 • Synkronisering er deaktiveret - I nogle tilfælde kan indstillinger til synkronisering være ansvarlige for netop denne fejl. Du skal aktivere synkronisering for begge enheder for at synkronisere bøger.
 • Brugergrænsefladen er fejlfri - Et andet potentielt tilfælde, hvor dette problem opstår, er når brugergrænsefladen til iBooks-applikationen er fejlfri. Flere brugere, der befinder sig i en lignende situation, har rapporteret, at det lykkedes dem at løse problemet ved at opdatere iBooks-indholdet, som kan rydde cachen.
 • Korrupt anvendelse: hvis det program, du bruger, er beskadiget eller ikke fungerer korrekt. Hvis dette scenarie er relevant, kan du løse problemet ved at geninstallere applikationen fra App Store.

Denne artikel hjælper dig med forskellige metoder til at løse problemet. Vi starter fra den mest almindelige og enkle metode til den detaljerede.

Metode 1: Kontrol af dine synkroniseringsindstillinger

Det første og vigtige trin er at kontrollere, om dine indstillinger er korrekte til synkronisering af iBooks. Vi viser indstillinger for begge enheder, hvor du kan indstille muligheder for synkronisering. Du kan sammenligne dine indstillinger med dem i nedenstående trin:

 1. Gå til din telefon Indstillinger, og tryk derefter på iBooks og bekræft, om det er tilfældet eller ikke.
 2. Rul ned, og du finder to muligheder med navnet 'Synkroniser bogmærker og noter'Og'Synkroniser samlinger', Vend dem så alle aktiviteter synkroniseres.
 3. Du kan også kontrollere synkroniseringsindstillinger på macOS, åbne iBooks applikation på macOS.
 4. Klik på iBooks i menulinjen øverst og vælg Præferencermulighed.
 5. I Generel markere afkrydsningsfeltet 'Synkroniser bogmærker, fremhæv og indsamling på tværs af enheder' mulighed.

Metode 2: Nulstilling af brugergrænsefladen til iBooks

Denne metode anvendes i et scenario, hvor brugerne har deres samlinger af bøger, men inden i disse mapper / filer er de alle tomme. Du kan simpelthen anvende dette trick for at løse problemet. Du kan prøve dette flere gange og se om det fungerer.

 1. Åben iBooks applikation ved at trykke på iBooks-ikonet på din iPad.
 2. Tryk på Fremhævet eller Mine bøger knap i 10 gange.
 3. Dette nulstiller iBooks brugergrænseflade, og du vil være i stand til at finde bøgerne i samlingens ikoner.

Metode 3: Sluk iCloud på enheden

I denne metode opdaterer vi iCloud-synkroniseringsindstillingerne for at få alle bøger synkroniseret med enheden. Du kan gøre dette med en simpel TÆND SLUK trick. Deaktivering af synkroniseringsindstillingerne for iCloud og iBooks, hvorefter det tændes igen, opdateres, og alle dine gemte filer gendannes.

 1. Gå til din telefon Indstillinger og tryk på iCloud.
 2. Vend nu AF det iCloud, vent et øjeblik, og vend det derefter tilbage .
 3. Hvis dette ikke hjælper, kan du også prøve skifte ud det iBook indstilling i iCloud og derefter dreje den tilbage.
 4. Prøv nu at kontrollere, om dine bøger er synkroniseret med enheden.

Metode 4: Geninstaller iBooks-applikationen på enheden

Nogle gange kan synderen være selve applikationen. Applikationen kan også blive ødelagt eller stoppe med at fungere korrekt på grund af flere årsager. Flere brugere, der befandt sig i en lignende situation, løste problemet ved at afinstallere iBooks-applikationen på deres enhed og geninstallere den tilbage fra App Store. Du kan gøre dette ved at følge nedenstående trin:

 1. Find iBooks applikation på din enhed, tryk på og holde på det til 2 sekunder.
 2. Du får muligheden med en lille kors på ikonet til fjernelse af applikationen.
 3. Tryk på det, og vent på, at det sker afinstallerefuldstændig.
 4. Gå til din App butik i enheden og søg efter iBooks.
 5. Download og installer applikationen, og kontroller nu, at problemet løses.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found