Vejledninger

Bedste folklåsesoftware til Windows 10

Hjem/Bedste af/ Bedste folklåsesoftware til Windows 10

Bedste folklåsesoftware til Windows 10

Af Ayesha Sajid 29. maj 2019 5 minutter læst

Alle ved vi, at når teknologien skrider frem, vokser antallet af trusler forbundet med den også eksponentielt. Næsten alle computerbrugerne er i disse dage godt opmærksomme på cyberkriminalitet og de risici, de udgør på vores private data. Derfor ser vi altid efter måder at beskytte vores vigtige oplysninger på. Nu kan denne beskyttelse falde i følgende to kategorier:

  • Du kan gendanne dine hackede data, hvis du har oprettet en sikkerhedskopi.
  • Du kan begrænse alle ubudne gæster fra at få adgang til dine personlige data i første omgang.

Hvis vi taler om en mappelåsesoftware, falder det ind i den anden kategori af beskyttelse, da det forhindrer enhver uautoriseret adgang til dine private data. Hvis dine data betyder meget for dig, og du bare ikke kan forestille dig at gå på kompromis med dem, skal du have et stort behov for en god softwarelåsning. Dette er grunden til, at vi har samlet en liste over dig 5 Bedste softwareliste til mapper til Windows 10. Lad os gå igennem denne artikel hurtigt, så du kan finde ud af, hvilken mappelåsesoftware du kan få straks for at beskytte dine følsomme og fortrolige data.

1. Mappelås


Prøv nu

Mappelåser den mest downloadede mappelåsesoftware fra NewSoftwares.net til Windows operativ system. Denne software giver dig mulighed for at Adgangskodebeskyttelse dine vigtige filer og mapper for at begrænse den uønskede adgang til dem. Dens Kernal niveau låsning Med funktionen kan du endda låse dine filer i Windows Safe Mode. Denne softwarelåsesoftware giver dig mulighed for at Krypter dine filer for yderligere sikkerhed. Desuden kan du også oprette Opbevaringsskabe til at opbevare dine vigtige filer og mapper.

Mappelås giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dine kritiske data på to måder. Du kan enten opbevare dine filer og mapper lokalt i dine Storage Lockers, eller du kan endda uploade dem til Sky. Det krypterer ikke kun dine data, men giver dig også mulighed for at migrere dem til en USB eller brænd det på en CD eller a DVD for at gøre det mere bærbart og let tilgængeligt. Det Lav tegnebøger funktion af denne software giver dig mulighed for at oprette tegnebøger til opbevaring af dine kredit- og betalingskortrelaterede oplysninger. På denne måde kan du nemt holde dine personlige oplysninger meget organiserede.

Et andet vigtigt træk ved Mappelås er Ren historie. Som navnet antyder, giver denne funktion dig mulighed for at rydde al din browserhistorik ved at fjerne hver eneste bit af dine online digitale fodspor. Bortset fra det, lader denne funktion dig også rydde din offline historie. Dette forhindrer andre i at kende dine aktiviteter ved at spionere på dig. Sidst men ikke mindst, hvis du permanent vil slette nogle af dine personlige data uden at efterlade spor af det eller lade nogen andre gendanne det, kan du gøre brug af Makulerede filer funktion af Mappelås.

For så vidt angår prisfastsættelsen af ​​denne softwaremappe, låser den os en ledigprøveversion der henviser til, at betalt fuld version omkostninger $39.95 hvilket er en engangsomkostning.

2. SecretFolder


Prøv nu

SecretFolderer en ledig mappelåsningsprogram designet specielt til Windows operativ system. Denne mappelåsesoftware er perfekt til de mennesker, der ikke ønsker at bruge deres penge på at sikre deres data, men stadig har brug for et godt værktøj til at gøre det. SecretFolder giver dig mulighed for at Adgangskodebeskyttelse dine vigtige filer og mapper. Når det er lykkedes dig at beskytte dine kritiske data med dem, kan ingen få adgang til dem uden at kende adgangskoden. Den mest spændende funktion ved denne software er, at når du først beskytter dine mapper med SecretFolder, vil folk ikke være i stand til at få adgang til det, selv ved hjælp af Kommandoprompt.

Det Beskyttet afinstallation funktion af SecretFolder forhindrer enhver ubuden gæst i at slette eller afinstallere dine data, selvom han har fået adgang til dit computersystem, for for at gøre det, skal han kende adgangskoden. Der er ingen begrænsning for antallet af mapper, du kan beskytte ad gangen ved hjælp af denne software. SecretFolder understøtter følgende fire filsystemer: NTFS, FED, FAT32,og exFAT. Desuden er der heller ingen begrænsning for størrelsen på den mappe, du vil beskytte ved hjælp af SecretFolder. Denne funktion gør det fantastisk til at sikre store data.

3. IObit-beskyttet mappe


Prøv nu

Beskyttet mappeer en mappelåsesoftware designet til Windows operativsystem af IObit. Dette er en meget enkel og nem at bruge software, der sigter mod at sikre dine personlige data uden engang behovet for at gennemgå langvarige procedurer. Du kan få dine vigtige filer og mapper til at forsvinde for andre ved at bruge Skjul fra visningen funktion af denne software. Du kan også begrænse andre fra at ændre dine kritiske data ved hjælp af Skrivbeskyttelse funktion af denne software, som kun giver dig tilladelse til at ændre dine filer og ingen andre.

Denne software præsenterer dig for to forskellige måder at beskytte dine mapper på. Du kan enten gøre brug af Bloker adgang eller du kan bruge Beskyttelse af personlige oplysninger funktion. I det tidligere tilfælde kan dine beskyttede mapper ses af andre, men de kan ikke få adgang til dem, mens i sidstnævnte tilfælde alle dine beskyttede data går ind i en Adgangskode mappe. Indholdet af denne mappe er ikke synligt for nogen, før og medmindre de kender adgangskoden. Dette høje beskyttelsesniveau forhindrer dine data i at blive tyveri eller stjålet. IObit Protected Folder tilbyder dig en gratis prøveversion der henviser til, at betalt version omkostninger $19.95.

4. Mappevagt


Prøv nu

Folder Guarder en mappelåsesoftware til Windows operativsystem, der er udviklet af Winability Software. Denne software giver dig mulighed for at Adgangskodebeskyttelse alle dine vigtige filer eller mapper hver for sig eller alle sammen ved hjælp af Masteradgangskode. Du kan gøre dine personlige data usynlige for andre ved at bruge Skjul personlige filer og mapper funktion af Folder Guard. Du kan angive adgangsrettigheder for bestemte brugere via Begræns adgang funktion.

Den mest nyttige funktion ved denne software er, at den ikke kun beskytter dine lokale filer og mapper, men den har også muligheden for at beskytte dine netværksmapper. Desuden kan du også begrænse adgangen til dine flytbare drev som f.eks CD'er og Flash-drev ved hjælp af denne software. Du kan også definere dine tilpassede tastaturgenveje til genoptagelse og pause i din mappebeskyttelse.

En anden fantastisk funktion ved denne software kaldes Stealth mode. Du kan aktivere det, når du vil have Folder Guard til at skjule sine egne filer og genveje fra scenen, så ingen kan vide, at du prøver at beskytte dine følsomme data. Sidst men ikke mindst, hvis du nogensinde glemmer adgangskoden til dine beskyttede filer og mapper, så kan du simpelthen gøre brug af Nødoprettelsesværktøj for at genvinde din adgang til dine beskyttede mapper.

Folder Guard tilbyder os følgende tre prisplaner:

  • Gratis prøveversion-Denne prøveplan er absolut ledig af omkostningerne.
  • Personlig licens-Denne plan koster $39.95.
  • Forretningslicens-Denne plan er værd $79.95.

5. Hemmelig disk


Prøv nu

Hemmelig disker en mappelåsesoftware, der er bragt til os af PrivacyRoot til Windows operativ system. Funktionen af ​​denne mappelåsesoftware er en smule forskellig fra den for traditionel softwaremappe til låsning. I stedet for at oprette adgangskodebeskyttede mapper opretter denne software en Virtuel disk på din pc. Denne virtuelle disk bruges derefter til at gemme alle de følsomme oplysninger. Når du har tilføjet alle dine private filer og mapper til denne disk, kan du bare Adgangskodebeskyttelse det for kun at begrænse dets adgang til de personer, der kender adgangskoden. Du kan også oprette denne virtuelle disk sammen med alt dens indholdUsynlig at gøre folk uvidende om dets eksistens.

Denne software giver dig også mulighed for at vælge ethvert passende Drive Letter til identifikation af din virtuelle hemmelige disk. Du kan endda have mange virtuelle hemmelige diske på din pc. Desuden er størrelse af denne virtuelle hemmelige disk er også ubegrænset. Det vigtige punkt, der skal bemærkes her, er, at Secret Disk ikke krypterer dine filer og mapper. Det begrænser kun deres adgang.

Secret Disk tilbyder os følgende to versioner:

  • Secret Disk Basic-Denne version af Secret Disk er ledig af omkostningerne.
  • Secret Disk Pro-Denne version koster $14.95.