Vejledninger

Fix: Fejl 0x80030001 ved import af medier i Windows Stifinder

Nogle Windows-brugere har klaget over at modtage0x80030001fejl, når du prøver at overføre medier (fotos, videoer og andet rigt indhold) fra en mobilenhed (iOS eller Android) på en Windows-computer.

Bemærk: Brugeren modtager en prompt med0x80030001fejl, hvor han kan klikke “Prøv igen“, “Springe”Eller“Afbestille“.

Fra vores undersøgelser skyldes fejlen ikke det mobile operativsystem, da problemet sker med samme frekvens på både Android- og iOS-enheder. Som det viser sig, er problemet forårsaget af Windows Stifinder og ser ud til at forekomme hovedsageligt på Windows 7-systemer.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, hjælper nedenstående løsning. Vi har formået at identificere en løsning, der har hjulpet mange brugere i en lignende situation.

Sådan løses 0x80030001-fejlen i Windows Stifinder

Som det viser sig, opstår problemet oftest, når brugeren forsøger at kopiere det output, der er givet af søgefunktionen. Nogle brugere har opdaget, at0x80030001fejl kan undgås, hvis de tager sig tid til manuelt at søge til mediets placering i stedet for at kopiere dem direkte fra søgefunktionen.

Så i stedet for at få adgang til telefonens lager via Windows Stifinder og bruge søgefunktionen til hurtigt at finde det, du har brug for, skal du prøve at søge manuelt til placeringen af ​​billederne og medierne. Når du er der, skal du kopiere dem normalt og se, om du kan omgå problemet på denne måde.

Bemærk: Hvis du er i tvivl om placeringen af ​​det medie, du prøver at overføre, kan du højreklikke på det fra søgevisningen og vælge Åbn filplacering. Dette åbner medierne i deres respektive mappe. Fra denne skærm skal du være i stand til at flytte dine filer frit.