Vejledninger

Hvad er fwupdate.exe, og skal jeg fjerne det?

Det legitime fwupdate.exe processen er forbundet med LG Firmware Autoupdate fra CST. Den eksekverbare er en del af et LG-værktøj, der bruges til at opdatere driverne til alle relaterede LG-enheder. Som nogle brugere har påpeget, fwupdate.exe blev sandsynligvis leveret med en anden LG-relateret softwaredriver og blev installeret uden dit ordsprog. Det meste af tiden installeres det sammen med forfatter- / rewriter-softwaren.

Bemærk: Husk, at hvis du bruger Windows 10, er WU (Windows Update) allerede konfigureret til at tage sig af alle LG-relaterede firmwareopdateringer. Selv LG-support anbefaler Windows 10-brugere at afinstallere den software, der er tilknyttet fwupdate.exe da det ikke længere er nødvendigt.

Potentiel sikkerhedstrussel?

Der er en masse malware, der camouflerer sig selv som pålidelige processer for at undgå sikkerhedskontrol. Dette gælder dog ikke rigtig, hvis du personligt installerede LG-software på dit system.

Men lad os være ekstra sikre på, at du ikke har at gøre med en virus ved at se eksekverbar placering. For at gøre dette skal du åbne Jobliste (Ctrl + Skift + Esc)og se efter lg_fwupdate (fwupdate.exe) eksekverbar i fanen processer. Når du har fundet det, skal du højreklikke på det og vælge Åbn filplacering.

Hvis du ikke har installeret LG Toolkit et tilpasset sted, skal den afslørede sti væreC: \ Program Files (x86) \ lg_fwupdate \ fwupdate.exe.

Hvis du opdager fwupdate.exe et andet sted (en placering at du ikke indstillede dig selv), har du muligvis faktisk at gøre med en virusinfektion. I dette tilfælde skal du følge vores dybdegående artikel (her) om brug af Malwarebytes til at fjerne vedvarende malware fra dit system.

Skal jeg fjerne fwupdate.exe?

Selvom du let kan forhindre det fwupdate.exe fra at trykke på dine systemressourcer, anbefales det ikke rigtig at gøre dette, hvis du bruger et LG blue ray-drev. Blue-ray-drivere modtager stadig konstante opdateringer, fordi formatet løbende gennemgår ændringer. Hvis du stopper fwupdate.exe proces fra opdatering af din driverversion, kan nyere Blu-ray-diske muligvis ikke afspilles korrekt.

Men hvis du beslutter at forhindre, at fewupdate.exe opdaterer de nødvendige komponenter, er der flere måder at gøre det på. Følg en af ​​vejledningerne nedenfor for at forhindre fwupdate.exe fra at levere opdateringer.

Metode 1: Afinstallation af LG ODD Auto Firmware-opdatering

Hvis du ikke har nogen LG-relateret software eller hardware, giver det ingen mening at beholde fwupdate.exe proces aktiv, da den ikke længere har hvad der skal opdateres. I dette særlige tilfælde ville den bedste løsning være at afinstallere hele softwaren, der ligger bag den.

Afhængigt af hvilken software du bruger, skal du muligvis afinstallere to forskellige programmer. Her er en hurtig guide gennem det hele:

  1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb kommando. Skriv “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

  2. I Programmer og funktioner, rul gennem til listen og højreklik på LG Toolkit, og vælg Afinstaller. Hvis du ikke er i stand til at finde LG Toolkit, lede efter LG ODD automatisk firmwareopdatering og afinstaller det i stedet.
  3. Når du har genstartet din computer,fwupdate.exe processen bør ikke generer dig mere.

Metode 2: Forhindring af at fwupdate.exe kører ved opstart

Hvis du vil beholde LG-opdateringssoftwaren, men du er generet af opdateringsfrekvensen, kan du forhindre fwupdate.exe i at starte automatisk ved opstart. Men at gøre dette betyder, at du regelmæssigt bliver nødt til at åbne fwupdate.exe eksekverbar manuelt og opdater til den nyeste firmwareversion for at gøre de nyeste blue-ray-diske spilbare.

Her er en hurtig guide til, hvordan du forhindrer fwupdate.exe-processen i at starte automatisk ved opstart:

  1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv “msconfig”Og ramte Gå ind at åbne System konfiguration.

  2. Inde System konfiguration, gå til Tjenester fanen, og rul ned til listen. Afhængigt af hvilken firmwaresoftware du bruger, kan du finde tjenesten under navnet “lgfw”Eller“fwupdate“. Men du kan være ekstra sikker på, at du deaktiverer den rigtige tjeneste ved at kontrollere, om tjenesten er underskrevet af LG i Fabrikant kolonne.
  3. Når du har identificeret tjenesten, skal du fjerne markeringen i feltet, der er relateret til den, og trykke på Anvend for at gemme dine ændringer.
  4. Ved næste genstart,fwupdate.exeprocessen forhindres i at køre.

Hvis du har et LG blue-ray-drev eller en anden hardware, der har brug for regelmæssige opdateringer, skal du sørge for manuelt at åbnefwupdate.exe(placeret iC: \ Program Files (x86) \ lg_fwupdate \ fwupdate.exe.)for at lade opdateringerne komme igennem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found