Vejledninger

Hvad er: vulkaninfo32?

Hvis du lige har set et program ved navn Vulcaninfo32 i din startmenu fremhævet som et nyt element, stol på os, der er intet at bekymre sig om. Selvfølgelig vil du være bekymret for, hvordan det kom der uden din tilladelse i første omgang, og hvad er dets formål, hvis det ikke er en virus. Dette emne fik mange mennesker til at undre sig over, vi besluttede at hjælpe dig med at forstå, hvad det faktisk er, og hjælpe dig med at beslutte, om du skulle beholde det eller ej.

Hvad er Vulcaninfo 32?

Vulcaninfo32 er et program, der ofte findes på dit C-drev i C: \ Program Files på dit system. Det kan installeres af forskellige firmaer som Intel, AMD og NVIDIA som en driveropdatering. Det afhænger af, hvilken type GPU dit system har. Det betragtes almindeligvis som en ekstra komponent til grafiske applikationer, der bruges af Vulcan SDK. Hvis du tjekker Vulcans officielle hjemmeside, kan du se, at Vulcan er en moderne API og grafisk platform. Dens udvikler er Khronos konsortium.

For nylig optrådte Vulcaninfo.exe på mange systemer som en ekstra uafhængig applikation. Det er dog værd at bemærke, at denne komponent tidligere var en del af NVIDIA-grafikdrivere. Denne type applikationer kaldes API'er.

API'er er en klynge af protokoller, rutiner og værktøjer, der bruges til at opbygge forskellige softwareapplikationer. Deres hovedformål er at specificere, hvordan komponenter interagerer og også bruges til udvikling af GUI-komponenter (Grafisk brugergrænseflade). Vulcan SDK er konstrueret som et lavt niveau API for at hjælpe dine spil med at køre mere jævnt og effektivt. Således grunden til, at gigantiske GPU-mærker inkluderer det i deres driveropdateringer.

Hvis du for nylig har installeret et grafikkort eller opdateret en grafikdriver, kan det være grunden til, at Vulcaninfo32 begyndte at dukke op i din startmenu. Din pc skal kunne fungere uden denne ekstra software, men det gør kun din gameplay bedre, så du ikke behøver at bekymre dig.

Kan Vulcaninfo beskadige din pc?

Normalt, når du kører en virusscanning, bør din antivirussoftware ikke være i stand til at opdage denne applikation som potentiel trussel. Det, der gør brugerne virkelig irriterende, er imidlertid, at det installerede sig selv uden nogen forudgående prompt eller tilladelse. Alt, hvad det gør, er at forårsage noget rod i din Start-menu.

Der kan også være mulighed for, at anden malware gemmer sig under navnet Vulcaninfo. Du kan bekræfte dette ved at klikke på egenskaberne og kontrollere, om dets udgiver er gyldig eller ej.

Bemærk, at dette ikke er en vital systemproces. Hvis du ser det køre hele tiden i dine processer i task manager, er det værd at undersøge det.

Hvilke trin skal jeg tage, hvis mit antivirus beder det være skadeligt?

Hvis du ikke kan finde nogen verificeret udvikler til den eksekverbare fil, er det sandsynligvis en falsk applikation, der udnytter navnet på Vulcan. Du bør foretage en antivirusscanning, hvis du er i tvivl. Vi anbefaler altid, at du holder dine virusdefinitioner ajour hele tiden og opdaterer dit antivirus, når det beder dig om det.

Så efter alt dette, kan jeg slette det, hvis jeg vil?

Hvis alt fungerer godt, og dit antivirus også godkender den eksekverbare, er der ingen grund til at slette applikationen. Men hvis du stadig vil slette det, er der ingen skade ved at gøre det. Vi anbefaler at bruge den korrekte afinstallationsmetode, der findes i kontrolpanelet. Brute force-installationer kan medføre, at der opstår en fejl, f.eks. "Programmet reagerer ikke" eller "Application Error".

  1. Alt du skal gøre er at trykke på Windows + R-tasten. Dette skulle åbne køreprogrammet. Skriv “Kontrol”.
  2. Når kontrolpanelet er åbnet, skal du søge gennem mulighederne for Programmer og funktioner.

  1. Når du klikker på Programmer og funktioner, finder du alle de applikationer, der er installeret på din pc. Du kan gennemse dem, indtil du finder Vulcan. Højreklik på det og klik på afinstaller, så er du klar til at gå.