Vejledninger

Fix: DISM-fejl 1726 "Fjernprocedurekaldet mislykkedes"

Når en SFC-scanning ikke lykkes at få løst problemet, er DISM-kommandoer normalt tilstrækkelige til at løse langt størstedelen af ​​systemfilkorruption. DISM kommandoer (Implementering af billedservice og -styring) bruge Internettet til at downloade og erstatte beskadigede eller forkerte filer i et forsøg på at løse systemproblemer.

Selvom DISM-kommandoer normalt er effektive til at løse selv de mest alvorlige tilfælde af systemfilkorruption, er der situationer, hvor selve implementeringsoperationen bliver ødelagt og returnerer en fejl. Sådan er det med 1726 Fejl: “Fjernprocedurkaldet mislykkedes”. Nogle brugere rapporterer, at denne DISM-fejl opstår lige før processen skal afsluttes.

Efter at have undersøgt fejlen kom vi til den konklusion, at problemet typisk opstår på grund af en af ​​følgende årsager:

 • En tredjepartssoftware (sandsynligvis en ekstern firewall eller antivirus) afbryder den aktuelle DISM-operation og ender med at udløse1726 Fejl: “Fjernprocedurkaldet mislykkedes”.
 • Problemet opstår, fordi der i øjeblikket er en ventende korruptionsreparation. Dette sker typisk, hvis du tidligere har forsøgt at køre en DISM-kommando, der blev afsluttet manuelt eller blev stoppet på grund af en maskinfunktion.
 • 1726-fejlen kan også forekomme, fordi den proces, der er ansvarlig for proceduren (Remote Procedure Call) er deaktiveret eller forhindret i at køre.

Sådan rettes DISM 1726 fejlen

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse denne særlige DISM-fejl, giver denne artikel dig en masse fejlfindingstrin, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at fjerne fejlen. For de bedste resultater skal du følge nedenstående metoder i rækkefølge, indtil du finder en løsning, der er effektiv til at give dig mulighed for at omgå problemet. Lad os begynde!

Metode 1: Opdater til nyeste tilgængelige Windows-build

Da problemet er specifikt for visse Windows 10-builds, er det vigtigt at sikre, at dit system er opdateret, før du prøver noget andet. Microsoft har allerede behandlet dette problem med et par hotfixes, så tag dig tid til at installere hver afventende Windows Update.

For at gøre dette skal du trykke på Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “ms-indstillinger: windowsupdate”Og ramte Gå ind for at åbne Windows Update-skærmen. Klik derefter på Søg efter opdateringer og følg vejledningen på skærmen for at anvende hver afventende opdatering. Når hver opdatering er anvendt, skal du genstarte din computer og køre DISM-kommandoen igen for at se, om problemet er løst.

Hvis du stadig støder på den samme 1726-fejl, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Ændring af opstartstype for RPC-tjenesten (Remote Procedure Call)

Siden den DISM-fejl 1726 forekommer sandsynligvis, fordi Remote Procedure Call (RPC) tjenesten er deaktiveret eller forhindret i at køre af en eller anden grund.

Det Remote Procedure Call (RPC) service er servicestyringsadministrator for COM- og DCOM-servere. Det er ansvarligt for at udføre objektvariationsanmodninger, eksportere opløsning og distribuere samling til COM- og DCOM-servere. Hvis denne server er deaktiveret, fungerer alle programmer, der bruger COM og DCOM (inklusive DISM-kommandoer) ikke korrekt.

Her er en hurtig guide til at sikre, at RPC-tjenesten er planlagt til at aktivere sig selv ved hver opstart:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “services.msc”Og ramte Gå ind at åbne Tjenester vindue.

 2. I vinduet Tjenester, rul ned gennem listen over lokale tjenester og find Remote Procedure Call (RPC) service. Når du har gjort det, skal du højreklikke på det og vælge Ejendomme.

 3. I Ejendomme på RPC-tjenesten, gå til Generel fanen, og skift rullemenuen ud for Start op skriv til Automatisk.
 4. Hit ansøge derefter Okay og genstart computeren. Ved næste opstart skal du køre DISM-kommandoen igen og se om handlingen fuldføres uden 1726 fejl.

Hvis du stadig støder på den samme fejl under en DISM-handling, skal du fortsætte ned med den næste metode nedenfor.

Metode 3: Ændring af værdien af ​​RpcSs-registreringsdatabasenøglen

Hvis den DISM 1726 fejlkunne ikke undgås at bruge Metode 2, lad os prøve at løse problemet ved at foretage nogle ændringer i registreringsdatabasen. Nogle brugere har formået at få problemet løst ved at aktivereRemote Procedure Call (RPC) service via Registreringseditor.

Advarsel: Fremgangsmåden nedenfor indebærer manipulation af registreringsdatabasen. Selvom ændringerne i nedenstående trin er sikre, hvis de gøres korrekt, kan forkert manipulation af registreringsdatabasen fremkalde bivirkninger på dit system. På grund af dette anbefaler vi kraftigt, at du sikkerhedskopierer registreringsdatabasen, før du foretager nedenstående ændringer.

Her er en hurtig guide til ændring af RpcSs-registreringsdatabasenøglen via Registreringseditor for at rette DISM 1726 fejl:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “regedit”Og ramte Gå ind for at åbne Registreringseditor. Klik derefter på Ja ved UAC (brugerkontokontrol) hurtig.

 2. Brug den venstre rude i Registreringseditor til at navigere til følgende registreringsnøgle:
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ RpcSs
 3. Med RpcSs valgt nøgle, flyt over til højre rude og dobbeltklik på Start værdi.
 4. Skift Værdidata af Start til 2 og tryk på Okay for at gemme ændringerne.

 5. Luk Registreringseditor, og genstart computeren. Ved næste opstart skal du se, om problemet er løst, og du er i stand til at fuldføre DISM-kommandoen.

Hvis denne metode ikke var effektiv til at tillade dig at rette op på 1726 DISM-fejlen, skal du fortsætte ned med den næste metode nedenfor.

Metode 4: Deaktivering af Windows-søgetjenesten midlertidigt

Som nogle brugere har opdaget, kan problemet løses ved at sikre, at Windows-søgetjenesten er deaktiveret, mens DISM-kommandoen kører. Hvis DISM-processen afbrydes af søgetjenesten, kan du afslutte handlingen, hvis du slukker for Windows-søgetjenesten fra vinduet Tjenester.

Her er en hurtig guide til at gøre dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “services.msc”Og ramte Gå ind at åbne Tjenester vindue.

 2. I Tjenester skærm, rul ned gennem listen over tjenester og dobbeltklik på Windows-søgning service.
 3. I Ejendomme vindue af Windows-søgning, vælg Generel fanen og klik på Hold op knappen for midlertidigt at forhindre, at tjenesten kører.
 4. Når tjenesten er deaktiveret, skal du køre DISM-scanningen igen. Hvis fejlen blev udløst af Windows-søgetjenesten, skal scanningen gennemføres uden 1726-fejlen.
 5. For at genstarte Windows-søgning service, enten vende tilbage til Ejendomme vindue (ved hjælp af trin 1 til 3), og klik på Start eller genstart computeren.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found