Vejledninger

Sådan repareres Showbox fungerer ikke

Showbox er et meget populært program, der ligner Popcorn Time. Det giver brugerne mulighed for at se gratis tv-shows og film på din computer, smartphone og tablet. Platformen er vokset så meget, at der også er en pc-version sammen med enkle løsninger, der giver dig mulighed for at installere den på din Kindle, Fire TV osv.

På trods af at Showbox vokser hurtigt på trods af forskellige regeringers og agenturers begrænsninger, er der stadig tilfælde, hvor platformen ikke fungerer helt. Enten indlæses applikationen ikke, eller brugere står over for en tom skærm. I denne artikel gennemgår vi alle de løsninger, du kan bruge til at rette op på dette problem. Disse løsninger vil primært være målrettet mod Android-applikationen.

Hvad får Showbox til ikke at fungere?

Efter at have fået feedback fra brugerne og gennemført vores egen forskning kom vi til den konklusion, at der var flere grunde til, at Showbox ikke fungerede som forventet. Nogle af grundene til, at du måske oplever dette problem, er men ikke begrænset til:

 • Dårlig applikationscache: Den mest almindelige årsag til, at Showbox holder op med at arbejde, er, at der er dårlige applikationscache-data. Applikationer gemmer oplysninger på telefonens cache og får ofte adgang til dem, når det er nødvendigt. Hvis dette er korrupt, vil applikationen sandsynligvis gå ned eller forårsage bizarre problemer.
 • Backend-servere er nede: En anden grund til, at Showbox muligvis ikke fungerer på din enhed, er, at selve backend-serverne er nede og ikke tilgængelige. Dette er meget almindeligt i betragtning af at ansøgning er forbudt i flere lande.
 • Korrupte installationsinstallationsfiler: Som du alle måske ved, kan du ikke installere Showbox normalt via Android Play Store. I stedet skal du give adgang til at installere tredjepartsapplikationer og derefter installere det via en ekstern kilde. Hvis installationsfilerne på en eller anden måde er beskadiget med dine brugerdata, fungerer applikationen ikke.
 • Ude af synkronisering med Limeplayer: Ifølge vores undersøgelse ser det ud til, at Limeplayer bruges til at afspille Showbox's videoer på din enhed. Hvis afspilleren ikke er opdateret eller ikke er indstillet til at åbne Showbox-linkene, vil du opleve problemer.
 • Forældet ansøgning: Et andet tilfælde, hvor du kan opleve problemer med applikationen, er, hvor applikationen er forældet. Normalt frigiver udviklere en hurtig løsning, så du skal opdatere din applikation til den nyeste version.
 • Blokeret adgang: Da Showbox er blokeret for mange lande og regioner, kan det være muligt, at din internetudbyder blokerer sine anmodninger og indhold fra backend. Her kan du omgå dette problem ved at bruge VPN'er på din computer.

Før du starter med løsningerne, skal du sørge for at have en aktiv internetforbindelse. Desuden skal du gemme alt dit arbejde, da vi genstarter din enhed meget.

Bemærk: Denne artikel er udelukkende beregnet til information af læseren. Appuals opmuntrer på ingen måde brugen af ​​tredjeparts video streaming applikationer.

Løsning 1: Rydning af applikationscache

Applikationscache indeholder normalt de nødvendige oplysninger for at køre Showbox på din computer sammen med brugerindstillinger. Disse er normalt midlertidige filer, der opdateres ofte af applikationen, da den fungerer på dit Android OS. Der er dog mange tilfælde, hvor applikationscachen bliver korrupt og får Showbox til ikke at fungere som forventet. Her kan du muligvis opleve en tom skærm på din applikations hovedside. I denne løsning navigerer vi til applikationsindstillingerne i Android og rydder cachen helt.

 1. Åbn Indstillinger applikation og klik på Apps.
 2. Find Showbox fra listen. Klik nu på Opbevaring.
 3. Nu får du to muligheder, dvs. Slet data og Ryd cache. Klik på begge indstillinger.
 4. Start nu Instagram-applikationen igen, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Kontrol af backend-servere

En anden almindelig forekomst, hvor Showbox muligvis ikke fungerer på din enhed, er, at backend-serverne er nede enten til vedligeholdelse eller på grund af et eller andet problem. Servere som dem i Showbox kræver nedetid i ny og næ for at udføre vedligeholdelsesopgaver eller opgradere systemet. Da Showbox er forbudt af flere lande, er der også tilfælde, hvor udviklerne flytter output fra server i et land til en server i et andet.

Da nedetid for Showbox er meget almindelig, skal du gå over til Reddit eller relevante fora og kontrollere, om andre også oplever lignende problemer. Hvis de er, og du ser et mønster af klager, er der store chancer for, at serverne ikke fungerer. Her er der intet du kan gøre undtagen at vente på, at problemet er ude eller skifte til et andet alternativ.

Bemærk: Nedetid er normalt løst inden for en dag eller to, så sørg for at du fortsætter med at tjekke tilbage.

Løsning 3: Opdatering af LimePlayer og Showbox

Da Android frigiver flere og flere opdateringer til sit operativsystem, forsøger applikationer at synkronisere sig med de nye opdateringer og rammer. Men da Showbox ikke er tilgængeligt i Android Play Store, bliver du ikke bedt om at downloade og installere den seneste tilgængelige opdatering.

Før du navigerer på nettet og begynder at downloade den opdaterede applikations APK, skal du sørge for, at du ikke downloader via et ondsindet websted. Sørg for, at du kontrollerer applikationens troværdighed, før du downloader via en ekstern kilde. Du kan også se (her) for en opdateret version.

Bemærk: Sørg for, at du forstår risikoen ved at downloade en APK fra en ekstern kilde. Det kan indeholde ondsindet indhold, som kan forårsage problemer, som Appuals ikke er ansvarlige for.

Nu hvor du har opdateret Showbox, fortsætter vi og prøver også at opdatere LimePlayer på din enhed. Showbox beder dig kraftigt om at bruge LimePlayer som udbyder på din enhed, før du ser nogen shows. Dette er en del af dets arkitektur og har været der i nogen tid. Hvis LimePlayer ikke opdateres til den nyeste version, kan der være konflikter med en nyere version af Showbox, og du vil opleve problemer.

Heldigvis er LimePlayer tilgængelig i Play Butik. Følg nedenstående trin for at opdatere den til den nyeste version.

 1. Åbn Play Butik på din Android-enhed. Nu glide skærmen mod højre fra venstre side, og en ny proceslinje vises. Klik på Mine apps og spil.
 2. Gå nu til fanen Opdateringer. Søg nu efter LimePlayer og foran den skal du klikke på Opdatering

Efter opdatering af Instagram skal du starte det igen og kontrollere, om problemet er løst, og at du er i stand til at se alle videoer uden problemer.

Løsning 4: Geninstallation af applikationen

Hvis selv rydning af applikationsdataene ikke fungerer, og du er sikker på, at backend-serverne ikke er nede, kan vi prøve at geninstallere applikationen fuldstændigt. Dette vil sikre, at eventuelle alvorlige problemer med programmets installationsfiler løses. Som med den sidste løsning går dine data af applikationen også tabt i denne løsning.

 1. Naviger til ikonet for Showbox på din Android-enhed. tryk og hold applikationen, indtil den begynder at vrikke.
 2. Klik på kryds ikon på det, og tryk på Ja når du bliver bedt om at bekræfte afinstallationen.
 3. Nu, genstart din Android-enhed fuldstændigt.
 4. Efter genstart skal du navigere til et pålideligt websted og downloade den nyeste version af applikationen derfra.
 5. Efter installation af en ny kopi skal du kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

Bemærk: Hvis du oplever problemet selv efter at have udført alle de ovennævnte løsninger, betyder det, at der er noget problem med dine smartphone-indstillinger. Hold øje med antivirussoftware, da de kan komme i konflikt med softwaren, fordi den ikke er angivet som et pålideligt program på Play Store-listerne.

Løsning 5: Brug af en VPN

En anden ting at prøve, før vi springer til alternativer, er at bruge en VPN på din computer. Normalt er applikationen forbudt af flere internetudbydere på grund af copyrightproblemer, og applikationens tjenester er forbudt i flere lande. Ved hjælp af en VPN kan du falske din internetudbyder og få adgang til applikationen ved at falske din placering for at være i et andet land. Dette hjælper med at omgå alle barrierer og løse problemet med, at applikationen ikke fungerer.

Der er dog en fangst; du skal downloade en VPN-applikation fra Play Butik separat. Der er en funktion, der aktiverer direkte VPN fra din Android-enhed, hvis du har en korrekt opsætning med alle legitimationsoplysninger. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du nemt konfigurerer en VPN på din Android-enhed. Når du har aktiveret VPN og ændret din placering, skal du prøve at få adgang til Showbox og se, om problemet er løst.

Løsning 6: Brug af alternativer

Hvis intet fungerer i dit tilfælde, kan du lade Showbox være som det er og prøve andre alternativer, som også har samme karakter. Selvom disse alternativer muligvis ikke er nøjagtigt de samme, vil du stadig være i stand til at få den grundlæggende funktionalitet ud af dem. Her er nogle af de alternativer, du kan bruge:

MediaBox HD: MediaBox HD svarer til Showbox, hvor det giver dig mulighed for at se gratis tv-shows og film. Selvom biblioteket muligvis ikke er så stort, får det stadig jobbet udført glat. Denne applikation er tilgængelig på både Android og iOS. Oven i det understøtter den også Chromecast, Roku, FireTV, Smart-TV, Wifi-deling.

Popcorn Time: Popcorn-tid er en favorit blandt brugerne hele tiden. Denne applikation henvises undertiden til pioneren inden for start af gratis videotjenester af film og tv-udsendelser på Android-enheder. Ud over god Android-support understøtter den også iOS med gode opdateringer og forbedringer hver gang.

MegaBox HD: MegeBox er en af ​​de applikationer, der giver den samme funktionalitet som Showbox, men stadig opstår som en god applikation. Der kan være hyppige fejl og problemer, men de løses hurtigt for udviklere. Du kan prøve denne mulighed ud af begge ovenstående fungerer ikke for dig.

Netflix: Selvom Netflix ikke giver dig gratis tv-shows og film, er det til dato den største indehaver af digitalt indhold i historien. Der er støtte til mange lande, og abonnementet betragtes som ret billigt. Hvis du vil gemme alt besværet med at bruge tredjepartsalternativer, skal du fortsætte og bruge Netflix.