Vejledninger

Løs: ‘Fejl 51900309’ på World of Warcraft?

“Fejl 51900309” vises på World of Warcraft, mens du prøver at starte spillet, og det skyldes hovedsagelig en fejl med beta-lanceringen af ​​Classic-tilstanden i spillet. Det kan også nogle gange udløses på grund af et problem med spilserverne.

Hvad forårsager "Fejl 51900309" -fejl på WoW?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

 • Ingen riger fundet:I de fleste tilfælde udløses fejlen sammen med en meddelelse "Ingen riger er i øjeblikket tilgængelig", og det medfører scenariet, hvor spillet ikke er i stand til at indlæse et rige. Dette kan forhindre det i at være i stand til at starte og udløse denne fejl.
 • Serverudgave:Det er blevet rapporteret, at dette problem hovedsageligt skyldes, når der er et problem med spilens server, og forbindelsen forhindres i at blive oprettet. Når serverne bliver påvirket, leverer udviklerne opdateringer om situationen på deres sociale mediehåndtag, så sørg for at følge dem.
 • Beta Bug:I den klassiske tilstand beta blev denne fejl udløst, hvis brugeren var valgt til beta, og serverne var live, men der var en forsinkelse i forbindelsen. Dette forhindrede brugerne i at kunne starte spillet og spille.
 • Launcher-udgave: I nogle tilfælde kan Blizzard Launcher muligvis være fejlagtig, hvorfor fejlen udløses. Launcheren skal være aktiv i baggrunden for at starte spillet korrekt, og det anbefales, at du holder det aktivt, mens du spiller spillet.
 • Config-problem:Nogle brugere fandt en løsning, der ser ud til at udrydde problemet ved at redigere konfigurationsfilen. Denne rettelse viser, at der muligvis er behov for tilpasning i CFG-filen for at få spillet til at fungere, når serverne bugges.

Løsning 1: Genstart launcheren

I de fleste tilfælde kan launcheren muligvis være fejlagtig, hvorfor fejlen udløses. Derfor lukker vi i dette trin først startprogrammet helt fra Jobliste, og derefter genstarter vi det og starter spillet i et forsøg på at løse problemet. For det:

 1. Højreklik på proceslinjen, og vælg "Jobliste"

  Du kan også trykke på “Ctrl” + “Alt” + “Del” og vælg "Jobliste".

 2. Når Jobliste åbnes, skal du klikke på “Processer” fanen, og rul ned på listen.
 3. Klik på "Snestorm" på listen, og vælg “Afslut opgave” knap.
 4. Gentag denne proces for enhver proces, der har navnet "Snestorm" eller “Battle.net” i dens titel.
 5. Start nu launcheren fra “Battle.net” ikonet på skrivebordet, og vent på, at det indlæses.
 6. Klik på "Spil" fanen og vælg "World of Warcraft" mulighed.
 7. Klik på "Spil" og vent på, at spillet starter.
 8. Når spillet er startet, skal du kontrollere, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Ændring af konfiguration

En bruger opdagede en løsning, hvor redigering af konfigurationsfilen til spillet tillod brugerne at vælge og indtaste et rige. Derfor redigerer vi konfigurationen i dette trin. For det:

 1. Navigere til hovedmappen i spillet.
 2. Dobbeltklik på “WTF” folder.
 3. Dobbeltklik på “Config.wtf” fil for at åbne den og tilføje følgende linje for at redigere den.
  SET deaktiver AutoRealmVælg "1"
 4. Start spillet og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Bemærk:Hvis du stadig ikke ser ud til at løse problemet, kan du prøve at kontakte kundesupport og kontrollere, om de kan finde en løsning på dit problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found