Vejledninger

Hvad betyder meddelelsen "Denne side ønsker at installere en servicehandler", og hvordan aktiveres den?

Folk, der bruger Google Chrome til browsing på nettet, har rapporteret at have observeret en diamantformet knap ved siden af ​​bogmærkens stjerne, der vises, når de besøger bestemte websteder. Når musemarkøren holdes over knappen, viser den “Denne side ønsker at installere en servicehandler”Besked.

Hvad betyder budskabet?

Du må have bemærket, at visse links er helt isoleret til et par websteder, og disse websteder har også applikationer, der kan bruges til at åbne de samme links. Det betyder, at det samme link kan åbnes i både applikationen og i browseren. Chrome giver dig mulighed for at konfigurere indstillingerne til åben den tilknyttede Ansøgning når der klikkes på linket.

De links, der kan bruges til at åbne en bestemt applikation, kaldes protokoller og applikationen, der skal bruges, kaldes en “Handler“. Derfor indikerer meddelelsen at konfigurere applikationen til at køre som “Handler”, når der klikkes på linket. Ved at gøre dette, i stedet for at åbne linket i browseren, åbnes det automatisk i applikationen.

Et eksempel på denne proces kan observeres, hvis “Malito”Links er vant til åben e-mail-programmet installeret på computeren, eller hvis "Webcal" -linket bruges til at føje en begivenhed til kalenderen. Når du klikker på diamantknappen, giver den dig tre sæt valgmuligheder; "Brug (applikationsnavn)", "Ignorer" og "Nej". Disse muligheder kan konfigureres afhængigt af dine krav.

Hvordan aktiveres optionen?

I nogle tilfælde er websteder deaktiveret fra at blive håndterer for bestemte links. Derfor vil vi i dette trin angive metoden, der gør det muligt for websteder at bede om at blive site-handlers. For det:

  1. Åben Chrome og klik på “TrePrikker”I øverste højre hjørne.
  2. Klik på "Indstillinger”Og vælg“FremskredenIndstillinger" på bunden.
  3. Klik på “Webstedsindstillinger“.
  4. Rul ned og vælg “Handlere" mulighed.
  5. Klik på skifte for at tænde den.

Nu er håndtererne aktiveret, og efter at have klikket på et link, der kan håndteres af et program på computeren, vil diamantknappen være synlig i øverste højre hjørne i slutningen af ​​adresselinjen. Klik på den, og vælg "Brug" til konfigurere en handler.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found