Vejledninger

Sådan genåbnes en lukket fane

Alle oplevede sandsynligvis følgende situation. Du fandt et meget interessant websted med en masse interessante og nyttige oplysninger til dig selv. Må dette være til et personligt projekt, dit nuværende job eller bare på grund af personlig interesse, Dette websted fik det hele pænt sammen og tilbyder dig præcis det, du ledte efter. Mens du surfer rundt på dette websted, åbner du en anden fane og lukker derefter ved en fejltagelse den forkerte fane. Webstedet med alle de nyttige ting er væk, fordi du simpelthen lukker den forkerte fane. Før alle de større browsere støttede genåbning af lukkede faner, var det ret frustrerende. I dag er alle browsere som Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge og de fleste andre imidlertid i stand til at åbne nyligt lukkede faner. I denne vejledning vil jeg vise dig, hvordan du genåbner lukkede faner på de tre store browsere, som er Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer.

Brug af tastaturgenveje

Alle tre browsere understøtter genåbning af nyligt lukkede faner med en simpel tastaturgenvej. Alle disse browsere bruger også de samme genveje til bare at gøre det. Hvis du lige har lukket en af ​​dine faner og vil åbne den igen i en af ​​disse 3 browsere, Tryk og hold Ctrl og Shift nede på dit tastatur og derefter bare Tryk på T én gang. Dette åbner den sidst sidst lukkede fane. Hvis du lige har lukket mere end en fane, skal du gentage hele processen, indtil du genåbner den fane, du ønskede at få. Denne proces kan udføres for de sidste 10 for nylig lukkede faner. Der er andre måder at åbne for nylig lukkede faner på, som præsenteres i følgende løsninger.

Åbning af lukkede faner i Microsoft Edge

Hvis du vil åbne en for nylig lukket fane i Microsoft Edge uden tastaturgenveje, skal du åbne en ny fane og højreklikke på toppen af ​​den nye fane og vælge Genåbn lukket fane.

Åbning af lukkede faner på en Mac (Google Chrome / Firefox / Safari)

Da Chrome-browseren på mac-systemer fortsat har en menu, kan du også genåbne faner ved hjælp af denne metode. Gå til Chrome-menuen, vælg Fil, og klik derefter på Åbn lukket fane igen eller brug genvejenKommando + Skift + T. som også fungerer på Firefox. På Safari skal du brugeKommando + Z-taster eller Rediger-menu -> Fortryd.

Åbning af lukkede faner fra historien

Hvis du for nylig har lukket en fane i din browser, men ikke kan få den tilbage ved hjælp af ovenstående metoder, eller hvis du har lukket mere end 10 faner og ønsker at gå endnu længere tilbage, kan du prøve at få fanen åbnet igen fra browserens historie. Metoden adskiller sig lidt på forskellige browsere, så vi vil prøve at liste for dem alle:

Google Chrome:

 1. Klik på “Tre lodrette prikker” øverst til højre på skærmen, og vælg Historik.
 2. Klik på "Historie" igen, og denne gang åbnes en detaljeret liste over alle dine seneste søgninger.
 3. Naviger gennem listen, og tryk på “CTRL” på dit tastatur.
 4. Når "Ctrl" er trykket ned, skal du klikke på en nylig søgning i historikken for at åbne den inde i en ny fane.

Microsoft Edge:

 1. Denne gang skal du klikke på “Tre vandrette prikker” øverst til højre på skærmen, og vælg "Historie" fra listen.
 2. Klik på “Administrer historie” knap for at åbne en detaljeret liste over dine seneste søgninger.
 3. Fra dine seneste søgninger skal du trykke på “Ctrl” på tastaturet, fremhæv teksten i den seneste søgning og klik på den for at åbne den inde i en ny fane.

  Bemærk:Fremhævning af teksten er vigtig, fordi den ikke åbner, medmindre den er fremhævet.

 4. Du kan fortsætte med at åbne så mange faner som du vil ved hjælp af den samme metode som ovenfor.

Mozillas Firefox:

 1. Start browseren, og sørg for at åbne hovedhjemmesiden.
 2. Trykke “Ctrl” + “H” på hjemmesiden for at åbne en liste over de seneste søgninger i venstre side.
 3. Klik på "I dag" eller enhver anden dato, hvor du vil udvide de søgninger, der er foretaget den dag.
 4. Klik og hold på enhver søgning, som du vil åbne i en ny fane, og træk den til toppen af ​​din browser, hvor fanerne er anført for at åbne den i en ny fane.
 5. Du kan fortsætte med at åbne så mange faner, som du vil på denne måde.

Opera:

 1. Start browseren og luk alle unødvendige faner, og sørg for at du er på hjemmesiden.
 2. Trykke “Ctrl” + “H” for at starte listen over nylige søgninger foretaget af brugeren.
 3. I historikken skal du trykke på “Ctrl” på dit tastatur, og mens du holder det nede, skal du klikke på en nylig søgning, som du vil åbne i en ny fane.
 4. Søgningen startes i en ny fane inde i browseren.