Vejledninger

Hvad er AmicoSinglun, og skal jeg slette det?

Det legitime AmicoSinglun.exe er en proces af driveren til Alcor Micro USB-kortlæser. Dette er et populært softwareprogram, der bruges til at styre og konfigurere smart card-læsere, SD-controllere og USB-flashdisk-controllere. Den eksekverbare fil har intet synligt vindue og er simpelthen en ikonværktøj der viser forskellige ikoner afhængigt af den type Miro-USB-kort, du indsætter. Der er dog tilfælde, hvor AmicoSinglun.exeprocessen bruges af et ondsindet program som camouflage for at undgå sikkerhedsscanninger.

Sådan opdages en sikkerhedstrussel

Hvis du ikke er sikker på, om den eksekverbare er legit eller en malware i forklædning, kan du følge nogle trin, der fortæller dig, om du har at gøre med en sikkerhedstrussel.

Ondsindede eksekverbare enheder, der er i stand til at camouflere sig selv som legitime komponenter, vil se meget ud til den egentlige ting, men deres placering er altid fra den rigtige ting. Lad os kontrollere, om det er tilfældet ved at åbne Jobliste (Ctrl + Skift + Esc).Gå til task manager i task manager Processer fanen skal du højreklikke på AmicoSinglun og vælg Åbn filplacering. Hvis denAmicoSinglun eksekverbar er placeret et andet sted endC: \ Programmer \ AmIcoSingLun \,der er stor chance for, at du har at gøre med en virusinfektion.

I tilfælde af at den eksekverbare er placeret på ovennævnte placering, har du lige bestemt detAmicoSingluner en legitim komponent i Alcor multimediekortlæser software.

Sådan håndteres en sikkerhedstrussel

Hvis du tidligere har bestemt, at du har at gøre med en virusinfektion, er det tid til at slippe af med den. Der er flere måder at gøre dette på, men vi anbefaler kraftigt at bruge Malwarebytes. Du skal blot downloade installationsprogrammet og køre det for at installere pakken på dit system. Vælg derefter en dyb scanning og vent, indtil processen er afsluttet. Du skal finde ud af, at den ondsindede AmicoSinglun-eksekverbar fil fjernes i slutningen af ​​scanningen.

Hvis du har problemer med at installere Malwarebytes på dit system og bruger til at scanne dit system, skal du følge vores dybdegående artikel om det (her).

Skal jeg slette den rigtige AmicoSinglun.exe?

Du kan slette AmicoSinglun.exe, men du mister sandsynligvis muligheden for at indsætte en hvilken som helst mikro-USB-type medier. Men hvis du følger denne rute, efterlader du også en masse unødvendige filer fra softwareprogrammet. En bedre løsning ville være at afinstallere hele værktøjet. For at gøre dette skal du åbne et Run-vindue (Windows-tast + R), skriv “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Program og Funktioner. Rul derefter ned gennem listen over programmer og afinstaller AmicoSinglun software (tilhører Alcor Micro Corp.) 

Hvis du nogensinde beslutter dig for at downloade det igen til dit system, kan du downloade Amicosinglun-installationsprogrammet fra dette link (her).

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found