Vejledninger

LØST: Glemt adgangskoden til din Samsung Galaxy Tab

Vi lever i en tidsalder, hvor det kan være en stor sikkerhedsrisiko at lade enhver elektronisk enhed være ubeskyttet, hvorfor næsten hver eneste person, der ejer enhver form for elektronisk udstyr - det være sig en computer, en telefon eller en tablet - beskytter det med en adgangskode . Den eneste ulempe ved denne tendens er, at når vi sørger for, at de adgangskoder, vi bruger, er så sikre som de kan være, opretter vi en adgangskode, der er ret let at glemme. Mange mennesker glemmer adgangskoderne til deres computertabletter, og det gælder også i tilfælde af 10,1 ”Samsung Galaxy Tab-brugere.

Samsung har introduceret 10,1 ”-varianter til alle de mest succesrige enheder i sin serie af Samsung Galaxy Tabs og at håndtere en enhed, der er stor, kan være ret vanskelig, hvis du glemmer adgangskoden. Heldigvis kører dog 10,1 ”Samsung Galaxy Tabs også på Android-operativsystemet, hvilket betyder, at i tilfælde af at du glemmer din adgangskode, kan du simpelthen udføre en fabriksnulstilling med enheden slukket for at bringe enheden tilbage til fabriksstatus.

Mens du gør det, vil alle data og applikationer på tabletten blive slettet, men en tablet uden data, som du kan bruge, er meget bedre sammenlignet med en tablet med alle dine data, som du ikke engang kan låse op.

Her er hvad du skal gøre for at nulstille en 10,1 ”Samsung Galaxy Tab til fabrikken uden engang at skulle låse den op:

Sådan resettes fabriksindstillinger Samsung Galaxy Tab 10.1 Factory?

  1. Sluk enheden.
  2. Tryk på og hold nede Strøm, Lydstyrke op, og Hjem knapperne, frigør dem kun, når du ser Samsung logo på tabletens skærm.
  3. Tabletten starter i Android Systemgendannelse Når du er på denne skærm, skal du bruge Bind rocker for at fremhæve Ryd data / fabriks tilstand og tryk på Strøm for at vælge den.
  4. På den næste skærm skal du bruge Bind rocker for at fremhæve Ja, slet alle brugerdata og tryk på Strøm for at vælge den for at bekræfte fabriksindstillingen.
  5. Vent til enheden nulstilles til fabriksindstillingerne. Når processen er afsluttet, returneres du til Android Systemgendannelse
  6. Brug Bind rocker for at fremhæve genstart systemet nu og tryk på Strøm for at vælge den.
  7. Din enhed starter op, og når den har startet med succes, har du fuld adgang til den, som du skal.

Næste gang du indstiller en adgangskode til din 10,1 ”Samsung Galaxy Tab, skal du sørge for at bruge en, som du aldrig vil glemme!