Vejledninger

Hvad betyder akronymet 'INB4'

Hjem/Lære/ Hvad betyder akronymet 'INB4'

Hvad betyder akronymet 'INB4'

Af Habiba Rehman 28. februar 2020 3 minutter læst

INB4 står for 'in before', som ikke ses på alle internetfora. Folk bruger normalt dette akronym i tråde eller diskussionsforum for at fortælle folk, at du er INB4-tid, eller at 'Jeg er inb4 emnet bliver ændret'.

Betydningen af ​​akronymet, inb4, kan ikke forklares godt kun ved dens bogstavelige definition, som er 'in before'. Betydningen af ​​inb4 kan kun forstås af, hvordan du bruger akronymet i en sætning, og de ord, du parrer med akronymet for at give mening ud af det.

Hvordan kan INB4 bruges?

Du kan aldrig bruge INB4 alene, fordi det ikke giver meget mening, når det ikke er parret med andre understøttende ord. For de fleste af de tendenser, der har været vidne til på internettet, bruges inb4 ofte, når man besvarer en del af en diskussion. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at udtrykket inb4 kun bruges og ses i tråde, gruppediskussion og andre diskussionsfora, hvor folk begynder at diskutere et emne, som efterfølges af kommentarer og synspunkter fra andre brugers del af denne diskussion.

Hvis du vil bruge inb4 i din kommentar eller når du sender din opfattelse om et emne under diskussion, skal du sørge for at bruge ord sammen med det for at give mening ud af udtrykket.

Hvor kan INB4 bruges? Og hvilke er de berømte bestyrelser for sådanne tråde?

Som diskuteret tidligere er inb4 et akronym, der oftest bruges i tråde som et svar på en anden, eller for at få et svar fra en anden, efterfulgt af et ord eller et udtryk for at fuldføre det, du vil sige. De fleste af trådene er seriøse diskussionsfora, hvor folk diskuterer emner som politik, verdensanliggender og andre problemer, hvad enten det er socialt eller globalt.

Nogle af de mest berømte fora, der hjælper med at skabe et fællesskab for onlinebrugere, er Reddit, Youtube og andre som 4Chan, hvor folk ikke kun diskuterer spørgsmål som fattigdom og økonomiske reformer, men også diskuterer spil og teknologirelaterede emner.

Brugen af ​​inb4 dig er blevet set som et akronym, der hovedsagelig bruges af nørder og genier, der kender perfekt til alle de nørdede ting. Og akronymet, inb4, kan kun forstås af dem. For en lægmand som mig ville vi sandsynligvis have brug for at læse et par eksempler for at forstå det først. Så her går vi.

Eksempler på INB4

Eksempel 1

Du er en del af en diskussionstråd, som ikke tillader brugen af ​​dårligt sprog eller uhøflig tale om ethvert medlem af teamet, og hvis nogen bruger bandeord eller misbruger nogen, har administratoren ret til at fjerne dem fra gruppen. Mens du var væk, blev to af gruppemedlemmerne fra forskellige racer involveret i et meget seriøst argument om deres race, og som et resultat begyndte de at bruge voldeligt sprog til hinanden. Til din morskab var meddelelserne stadig synlige, så du læste tråden, og du var i tide til at læse alle meddelelserne, før administratoren slettede kommentarerne og diskussionen. Så du vil skrive i 'inb4 ting blev slettet' i gruppen.

Nogle gange er formålet med at bruge inb4 efterfulgt af et ord eller en sætning således, at den person, der læser dette, reagerer på denne kommentar og gør, hvad der blev nævnt i kommentaren. For eksempel, da du sagde 'før det blev slettet', er der en mulighed for, at administratorerne måske har glemt at handle for de to medlemmer, der misbrugte, og nu du kom med den kommentar, kunne de lige så godt tage handling sletning af beskederne og sletning af de to medlemmer som et eksempel for resten af ​​gruppen.

Eksempel 2

Tilsvarende er en anden gruppediskussion, der handler om, hvordan verden bliver supertør og behovet for at spare vand, et behov for tid. En af brugerne, der normalt ses som 'joker' i gruppen, kommenterer efter at have læst mange seriøse kommentarer om emnet, for eksempel 'inB4 deler nogen anden svamp bob gif'. Årsagen til, at han fremsatte denne kommentar, var at han forventede en anden fra diskussionen, ville sende et gif efter at have læst deres inb4-kommentar.

Eksempel 3

I et diskussionsforum, når nogen har til hensigt at få svar fra nogen anden i forummet, som de er en del af, bruger folk ordet 'inb4' efterfulgt af den handling, de vil have den anden person til at tage. For eksempel vil du have, at nogen skal dele en liste over links på forummet, der er relateret til de tidligere kommentarer, og som svar skriver du, 'inb4 nogen deler linkene' til dette indlæg. Og som et svar på din kommentar kan nogen lige så godt dele de links, du talte om i din 'inb4' kommentar / bidrag til tråden. Nogle gange hjælper det dig med at få det svar, du havde forventet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found