Vejledninger

Fix: Opladning sat på pause: Batteritemperaturen er for lav

Så hårdt som det kan være for den gennemsnitlige Android-bruger at tro, nægter nogle Samsung-smartphones faktisk brugeren muligheden for at oplade enheden på grund af enhedens batteri er 'for koldt'. Samsung-smartphones leveres næsten altid med Li-ion-batterier, og disse batterier nægter kun en påfyldning af juice, hvis deres kernetemperatur falder til under 4 ° C. Imidlertid er adskillige Samsung-smartphones, især Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy S4 Active, blevet bemærket for at stoppe opladningen og vise en meddelelse, der siger "Opladning stoppet: Batteritemperaturen er for lav" uanset hvad kernetemperaturen på deres batterier er .

Det ser ud til, at synderen bag Samsung-smartphones undertiden tror, ​​at kernetemperaturen på deres batterier er under 4 ° C, selv når de er i tropiske områder, er en defekt termistor, der læser batteriets temperatur som enten for høj eller for lav, hvilket forårsager opladningen at blive sat på pause. Ikke at kunne oplade deres smartphone, en enhed, der er en integreret del af den gennemsnitlige persons hverdag, er bestemt ikke noget, som en person kan tåle. Nå, følgende er de trin, som en person kan bruge til at forhindre, at deres Android-enhed standser opladningen og viser fejlmeddelelsen "Opladning pause: Batteritemperatur for lav":

  1. Termistoren er placeret på USB-opladningskortet (vist på billedet ovenfor) på de fleste Android-enheder og næsten alle Samsung-enheder, og det er derfor, det første trin, som en person skal gennemføre, er at købe et nyt USB-opladningskort til deres respektive enhed .
  2. Åbn forsigtigt enheden op.
  3. Frakobl enhedens USB-opladningskort.
  4. Sæt det på plads og tilslut det nye USB-opladningskort.
  5. Sæt enheden sammen vågen og start den op.

Hvis en person tilfældigvis har en gyldig garanti på deres enhed, skal de blot kræve garantien og sende enheden til producenten for at blive rettet. I tilfælde af at en persons enhed ikke har nogen garanti, og de ikke vil tage risikoen for at åbne deres enhed, er en løsning, de kan bruge, at købe et ekstra batterisæt og oplade et batteri eksternt, mens du bruger det andet . Endnu en levedygtig løsning til problemet "Opladning sat på pause: Batteritemperaturen er for lav" oplader enheden, mens den er slukket, hvilket ser ud til at fungere på de fleste enheder, der lider af problemet, men ofrer enhedens oppetid.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found