Vejledninger

FIX: Fatal fejl “Tilgængelig hukommelse mindre end 15 MB”

Counter-Strike 1.6 er uden engang tvivl et af de mest succesrige og mest elskede spil, der nogensinde er blevet introduceret til pc-spilverdenen. Men som alle andre spil er Counter-Strike ikke uden fejl, især da spillet blev frigivet allerede før det 21. århundrede begyndte. En bestemt klasse af problemer og problemer, som Counter-Strike 1.6-brugere har været udsat for gennem årene, er kendt som "fatale fejl" - fejl, der næsten altid viser sig, så snart du åbner spillet og efterfølgende får spillet til at lukke.

En af de mest almindelige, og også en af ​​de mest irriterende, fatale fejl derude, der er forbundet med Counter Strike 1.6, er "tilgængelig hukommelse mindre end 15 MB" -fejl. Denne fatale fejl hilser brugeren ved lanceringen af ​​spillet, informerer dem om, at deres computer har mindre end 15 megabyte ledig plads, uanset hvor meget ledig plads deres computer faktisk har, og lukker derefter spillet. Følgende er et billede af, hvordan denne fatale fejl ser ud:

I virkeligheden skyldes denne fejl kompatibilitetsproblemer mellem de operativsystemer, som verden bruger i dag (Windows 7, 8, 8.1 og 10) og det operativsystem, som spillet faktisk var designet til (Windows XP) og ikke af et fravær. ledig plads på brugerens computer. Heldigvis for alle Counter Strike 1.6-brugere, der lider af dette problem, er det ret simpelt og ligetil at rette denne fejl. For at rette den fatale fejl "tilgængelig hukommelse mindre end 15 MB" er alt hvad du skal gøre, at:

Højreklik på enten en genvej til Counter-Strike 1.6 eller spillets Start Menu-ikon.

Eller

Klik på Ejendomme.

Naviger til Fanen Kompatibilitet

Marker afkrydsningsfeltet ved siden af Kør dette program i kompatibilitetstilstand til mulighed ved at klikke på den.

Åbn rullemenuen lige under indstillingen, og vælg Windows XP (Service Pack 2).

Klik på ansøge.

Klik på Okay.

Genstart din computer.

Så snart computeren starter op, vil du ikke længere blive mødt med den "tilgængelige hukommelse mindre end 15 MB" fatal fejl, når du starter Counter Strike 1.6.